כעת לאחר שsp1 יצאתה שווה לשדרג לויסטה?
האם היא מהירה יותר צורכת פחות משאבים ויציבה יותר?
אם עדיף להישאר עם xp sp2/3.
תודה לעוזרים
כעת לאחר שsp1 יצאתה שווה לשדרג לויסטה?
האם היא מהירה יותר צורכת פחות משאבים ויציבה יותר?
אם עדיף להישאר עם xp sp2/3.
תודה לעוזרים
|
|
דאול קור 2.6
1 גיגה זיכרון (בעתיד יהיה 2)
כרטיס מסך 8600 gt
המחשב שלי יכול להריץ את ויסטה אבל השאלה שלי האם שווה לי האם יש שיפור בביצועים של ויסטה עם sp1 כי היה לי את ויסטה לפני sp1 וזה היה סיוט...
עכשיו עם sp1 יש שיפור בויסטה מבחינת העמוס על הזיכרון המעבד ומהיריות כלליות?
האם מישהו שיש לו ויסטה יכול להגיד ולהמליץ?
תודה לעונים
אחי תתקין ויסטה שחק איתה קצת מבלי לעדקן והיא תהיה איתית
ואחרי שתתקין SP1 אתה תיראה את ההבדל
אני התקנתתי את כל העידקונים שהיו ועדין יש שיפור לא גדול אבל יש
ושווה להתקין VISTA עםSP1
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
אוקי תודה עוד המלצות?
עוד מוקדם מידי להגיד, אבל השיפור הוא לא כל כך גדול כמו שחשבתי.
השיפור שאני מרגיש הוא בעיקר בגלישה באינטרנט, הגלישה מהירה הרבה יותר. הרגשתי שיפור קטן בWindows Aero, סוף סוף אפשר להעתיק קבצים במהירות נורמלית, המחשב נדלק ונכבה מהר יותר, והמערכת צורכת פחות ראם, למרות שממש לא משמעותי.
בקיצור, יש הבדל משמעותי אם לא תעדכן את הויסטה בכלל ואז תשים SP1, אבל ברגע שאתה מעודכן בויסטה השיפור הוא קטן, גם בגלל שבSP1 יש את הכל העידכונים שהיו בויסטה מאז ומתמיד.
ממליץ לך 2 ג'יגה לפחות, אם אתה בונה על משחקים בויסטה, בלי 2 ג'יגה זאת תהיה בעיה גדולה.
[כמובן שהתכוונתי למשחקים כבדים יותר, לא תהיה לך בעיה בסורס או משהו]
נערך לאחרונה על ידי Shon60; 20-03-2008 בשעה 15:06.
טוב אני אתן עוד חוות דעת אחרונה ואנעל:
ויסטה SP1 שופרה במהירות העברת הקבצים כעת לא צריך לחכות שעה עד שתתחיל העברת הקובץ וגם לפני SP1 היה שיפור אחי אני עם E6300 ו 1 GB ו 7300 GS פחות טוב משלך והרגשתי שיפור בין ויסטה ל XP במהירות ... ממש שיפור עצום אני יודע שזה לא נשמע הגיוני אבל ויסטה הרבה יותר מהירה מ XP כמובן שגם ה BOOTינג שופר והוא מהיר הרבה יותר ב SP1 סה"כ מומלץ +++...
ננעל :נעול: