קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-04-2009, 11:56
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-01-2009, 21:23
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-11-2008, 17:06
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-10-2008, 23:37
  5. [דיון] הליגה האיטלקית מחזור 27
    על ידי ~psysex~ בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 09-03-2008, 21:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[דיון]הליגה האיטלקית , מחזור השלמה והדרבי של רומא .

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

Exclamation [דיון]הליגה האיטלקית , מחזור השלמה והדרבי של רומא .

מילאן - סמפדוריה (קאקא בספק למשחק , אנטוניו קסאנו מורחק)
    גנואה - אינטר (אחרי המשחק נגד פלארמו זלטן אמר : שהמפגר ילך כבר יעני מנסיני)
    קגליארי - אטלנטה
    אמפולי - יובנטוס ( שתתארח בגוספה מיאטצ'ה בשבת)
    ליבורנו - רגינה
    טורינו - אודינזה
    נפולי - פיורנטינה ( מילאן תקווה לנפילה של פיורה , נאפולי תרצה להתרחק עוד קצת מהתחתית ואולי אולי להגיע לואפה )
    קטניה - סיינה
    פארמה - פאלרמו

וכמובן :
    לאציו - רומא
    הדרבי הגדול של רומא , כוחות המשטרה כבר מהעכשיו בבוקר ברחובות , מענין כמה פצועים הולך ליהיות שם אלוהים .
    הרכב משוער לאציו : בלוטה , דה סילבסטרי , ראדו , סיביגליה , אמילסון , דאבו , כריטיאן לדסמה , בחרמי , גורן פנדב , רונאלדו ביאנקי , טומאסו רוקי .

הרכב משוער רומא - דוני , סיסיניו , מקסס , חואן , מקס טונטו , דניאלה דה רוסי , אלברטו . א , רודריגו טדאי (ימך שמו) , סימונה פרוטה , אלשנדרו מנסיני , פרנצ'סקו טוטי.
    שיהיה בהצלחה לרומא . כל המשחקים ב9:30 , הדרבי ב22:15 .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 19-03-2008 בשעה 09:50.
    Siete

2. קישורים ממומנים

אין לי בעיה שתפתח נושא של הליגה האיטלקית אבל רק עשה טובה שלח פרטית לפני
    זה כי אתה יודע שאני פותח על המחזור באיטלקית למרות שהחליפו מנהל לפורום.

ולנושא:
    אני מאוד מקווה שרומא תפסיד בדרבי ושאינטר תנצח את המשחק בגנואה,
    היום קרספו וסואזו יפתחו ובאלוטלי יהיה על הספסל ואני מקווה שיעלה בהמשך הערב ויראה לנו מה החלוץ המוכשר הזה יודע לעשות.
    זלאטן לא בסגל על מנת לתת לו מנוחה לקראת יום שבת(אינטר נגד יובנטוס "דרבי דה איטליה")

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

2 מחזורים אחרונים או 1 אחרון לא פתחת לא ? היית בטוח שמשהו קרה :\ פעם שעברה נראה לי ANDERSON פתח אז אמ רתי מזה משנה כבר =] , עם כבר רואים את קרספו אז אמן שיתן גול או שניים , ולא נכון אני כל כך שונא את לאציו ולא מאמין שהייתי אוהד אותם שהייתי קטן , אנטישמים , קדימה רומא.
    Siete

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    2 מחזורים אחרונים או 1 אחרון לא פתחת לא ? היית בטוח שמשהו קרה :\ פעם שעברה נראה לי ANDERSON פתח אז אמ רתי מזה משנה כבר =] , עם כבר רואים את קרספו אז אמן שיתן גול או שניים , ולא נכון אני כל כך שונא את לאציו ולא מאמין שהייתי אוהד אותם שהייתי קטן , אנטישמים , קדימה רומא.
    תאמת דווקא לא פיספסתי מחזור אחד גם את האחרון ביום ראשון עשיתי
    anderson פתח על הספרדית והאנגלית לא?

אנטישמים זה נכון אבל האליפות לא נקבעת ע"פ דעות נכון?
    אז אני מקווה שרומא יפסידו.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

3-2 לאציו דקה 90 סאמק !! 60 אלף צופים הגיעו עם רומא היתה מארחת זההיה סיפור אחר לטעמי .... אינטר הגדילה את הפער ל7 הפער היה יכול לרדת ל-5 בלבד ! אינטר עדין בהלם מההדחה .
    Siete

גם שאינטר מפשלת
    גם הקבוצות האחרות מפשלות וזה מצויין.

אני יוצא מהמחזור הזה עצבני ,במחזורים האחרונים השופטים פשוט פזיזים ולא אחראים ומוציאים צהוב שני או אדום ישיר אפילו בלי להסס למרות שעבירה כזאת לא שווה כרטיס,
    זה כאילו אחרי כל האשמות של העיתונים שהשופטים עוזרים לאינטר אז עכשיו השופטים מנסים להוכיח שהם לא עוזרים ושולפים כרטיסים מטופשים.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני יגיד לך משהו לא הכי קשור עכשיו אני לא רוצה לפתוח על זה נושא , אבל זלטן , דרוגבה , ולואיס.פ מועדמים לריאל מדריד , דרוגבה לא יבוא , כל שבוע יש משהו חדש, לואיס פביאנו אני רוצה אותו יותר מזלטן , אבל עכשיו המארקה פרסם שזלטן מועמד מוביל ואני אומר לך שעם מנציני נשאר באינטר שנה הבאה נראה אותו בריאל או אולי אפילו בצלסי , יש לי הרגשה טוב שהוא יצא מאיטליה בקיץ , נראה כאילו הוא כבר עשה את שלו שם .
    בקשר לדרבי , לאציו נצחה בצדק באמת שחקה טוב יותר , מנסיני על הפנים בזמן האחרון .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 20-03-2008 בשעה 14:28.
    Siete

אני יגיד לך משהו לא הכי קשור עכשיו אני לא רוצה לפתוח על זה נושא , אבל זלטן , דרוגבה , ולואיס.פ מועדמים לריאל מדריד , דרוגבה לא יבוא , כל שבוע יש משהו חדש, לואיס פביאנו אני רוצה אותו יותר מזלטן , אבל עכשיו המארקה פרסם שזלטן מועמד מוביל ואני אומר לך שעם מנציני נשאר באינטר שנה הבאה נראה אותו בריאל או אולי אפילו בצלסי , יש לי הרגשה טוב שהוא יצא מאיטליה בקיץ , נראה כאילו הוא כבר עשה את שלו שם .
    בקשר לדרבי , לאציו נצחה בצדק באמת שחקה טוב יותר , מנסיני על הפנים בזמן האחרון .
    זלאטן חתום על חוזה ענק ומוראטי רואה אותו כהעתיד של אינטר שישאר
    שנים רבות במועדון,לכן אם תסכל טוב טוב תראה שהמארקה מפרסם את כל השחקנים בעולם שהם מועמדים לריאל.
    זלאטן נשאר גם אם מנצ'יני נשאר (למרות שאני כמעט בטוח ב90 אחוז שהוא עוזב ומוריניו חזק על הכוונת).
    מוראטי לא פעם ולא פעמיים כבר הצהיר כמה הוא אוהב את איברה וכמה הוא רוצה אותו לשנים ארוכות.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אני מבטיח לך שעם מנציני ישאר הוא יעזוב חוזה ענק זה לא הבעיה לא של צלסי ותאמין לי לא של ריאל , תשמע זה די הגיוני , אני מעריך שהוא יגיע לאנגליה ולא לספרד עם הוא יעזוב עם לא יביאו איזה כוכב 2 בקיץ הוא יעזוב לקבוצה שתתחרה חזק על ליגת האלופות , מה מוראטי יעשה לא ישחרר אותו ? עם מנציני ישאר לדעתי זלטן עוזב בטוח .
    Siete

אני מבטיח לך שעם מנציני ישאר הוא יעזוב חוזה ענק זה לא הבעיה לא של צלסי ותאמין לי לא של ריאל , תשמע זה די הגיוני , אני מעריך שהוא יגיע לאנגליה ולא לספרד עם הוא יעזוב עם לא יביאו איזה כוכב 2 בקיץ הוא יעזוב לקבוצה שתתחרה חזק על ליגת האלופות , מה מוראטי יעשה לא ישחרר אותו ? עם מנציני ישאר לדעתי זלטן עוזב בטוח .
    תבין הסיכוי שמאנצ'יני ישאר הוא סיכוי קלוש זה שהוא אמר שהוא נשאר בסוף
    אז זה לא אומר שהוא נשאר,מוראטי היה מאוד עצבני על המהלך של מאנצ'יני
    וכנראה לא יתן לו יותר מדי ימי חסד במיוחד שהקבוצה משחקת לא טוב בזמן האחרון למעט המשחק מול פאלרמו.
    ואם במקרה שנפסיד את האליפות אז אין אפילו אחוז אחד של סיכוי שהוא ישאר.

I LOVE INTER

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אחי רומא באמת אחת הקבוצות הטובות אבל היא לא כזאת טובה , אינטר אלופה גם השנה .
    Siete

אחי רומא באמת אחת הקבוצות הטובות אבל היא לא כזאת טובה , אינטר אלופה גם השנה .
    אל תספיד את רומא היא מספיק טובה בשביל לעבור את אינטר,
    במיוחד שהמשחקים הקרובים של אינטר יהיו נגד יובנטוס ואחרי זה יש גם את לאציו ואת מילאן
    לאומת זאת לרומא יש משחקים קלים על הנייר.

I LOVE INTER

משתמש באימונים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רומא משחקת את הכדורגל הכי יפה והכי התקפי באיטליה כל השאר משחקות סתם כדורגל נכון וטקטי.
    Celsea Is My Love

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,005 | הודעות: 8,151,587 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect