[דיון] לואיס פביאנו בדרך למילאן ?
סוכנו הודיע היום שהוא ישחק שנה הבאה בסירייה A , גם רומא ואינטר במאבק על החלוץ .
[דיון] לואיס פביאנו בדרך למילאן ?
סוכנו הודיע היום שהוא ישחק שנה הבאה בסירייה A , גם רומא ואינטר במאבק על החלוץ .
Siete
|
|
חברים אתם צריכים להרגע אנחנו לא מדברים פה אל רוד ואן ניסטרלוי שכל עונה מפציץ עם 20+ שערים , הוא נתן כולה עונה אחת יפה נכון חלוץ ענק אבל מאיפה אתם יודעים שהוא ופאטו יחזיקו את החוד של מילאן ? הכל יכול ליהיות סביליה לא ברמה של מילאן ואין לה את הציפיות של מילאן , אני עדין חושב שצריכים להביא למילאן את דרוגבה ואז לחשוב על אופציית פביאנו , רונאלדו כנראה יעזוב + גילה , אינזגי יפרוש ואז ישארו שם פאטו דרוגבה פביאנו ופלוסקי בספסל ( הכל פה אל תאוריות ) לא בטוח ב100 אחוז שלואיס פביאנו יכול להחזיק חוד של קבוצה בסדר גודל כזה ,והוא גם לא צעיר מי יודע מה (28 עם אני לא טועה אבל למילאן יש את פאטו) , אני רק יכול לדמיין איזה חלוץ יהיה פאטו שהוא משחק ליד שחקנים כמו קאקא רונאלדו ומי יודע אולי פביאנו וכמו שDESIRE אמר רונלדיניו כל צעיר שם בקבוצה ישפר את עצמו פי 2 , תראו את מסי בוגאן דוס סנטוס , גאגו בריאל מזכיר לי את גוטי של הימים הטובים , עם מה שאמרתי יקרה במילאן יכול להיות שם קבוצה חלומית אבל יכול ליהיות גם שלא , שווה לנסות .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-03-2008 בשעה 21:26.
Siete
עזוב גבר הוא סתם מחפש על מה לריב , פשוט הסברתי בדיוק מה שאמרת .
פביאנו הביא עונה מצוינתה העונה הכי טובה שלו בקריירה והוא לא ילד .
כולם יודעים שלא בטוח שהוא יביא עוד עונה כזאת , מילאן לא יכולה להחתים אותו כחלוץ הראשי שלה לדעתי נקודה .
ודרך אגב ANDERSON רק הסברתי מה יכול לקרות לשחקנים שמשחקים ליד כוכבים ושחקנים מצוינים , אתה לא רוצה לשמוע אל תגיב .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 21-03-2008 בשעה 23:05.
Siete
שמע הוא צודק...
לרוב האנשים בפורום חוץ מכמה בודדים אין סימפתיה לריאל מדריד, והם
לא מעניינים, וכמעט כל נושא בלי יוצא מן הכלל אתה דוחף אותם ככה שזה
מעצבן ובאמת חופר בראש לראות כל פעם ריאל מדריד. אני יגיד לך משהו
כזה, ואל תיעלב, כל הודעה שאתה רושם על ריאל, אני לא מתאמץ לקרוא
ועובר הלאה כי תאחלס גם לי נמאס לראות, אבל בסדר זאת זכותך המלאה.
עם פביאנו יעבור למילאן לא בטוח שהוא יוכל להחזיק את החוד של מילאן סתכלו על המקרה שלך ריקרדו אוליברה
עשה עונה ענקית בבטיס ונכשל במילאן כזה דבר גם יכול לקרות לפביאנו לדעתי זו טעות עם הוא יעזוב מילאן צריכה חלוץ ברמות הגבוהות דרוגבה
אני לא סגור אם זה המהלך שמילאן צריכה
פביאנו נותן עונה מטורפת, אבל בעונה הקודמת הוא היה טוב, לא יותר וכן בעונות לפני
אני עדיין חושב שחלוץ כמו בנזמה או דרוגבה יתאימו יותר טוב, עם נטייה לבנזמה
מצד שני עצם הרעיון שהוא ברזילאי שגם משחק בנבחרת יכול לעזור לכל שאר הברזילאים שם, זה קישור בלתי נמנע
חחח סקיילאנסר אתה הורג אותי....
איך לעזעזל כל פעם מגיעים לדבר על ואניסטלרוי, גאגו, גוטי.... בלה בלה בלה..
יהיה כיף!
אין ספק שעוברת עליו עונה מצוינת, אבל מבחינה חברתית הוא לא השחקן שבדיוק תרצה בקבוצה שלך.
בכל אופן הדוגמא של אוליביירה היא מצוינת, אבל אם לא ננסה לא נדע.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי