קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משחק] האם אתה מכיר את המשתמש שמעליך?
    על ידי DoodleJump בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-03-2012, 12:51
  2. האם אתה עשיר או עני ? (תפיסת חיים)
    על ידי Knuffles בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 19:42
  3. קלפי הWWE - האם אתה אוסף?
    על ידי GalBm בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 02-03-2006, 21:28
  4. האם אתה הומו?
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 14:28
  5. אין בן ש.....משהו חזק בסגנון "אתה מכיר את זה?"
    על ידי Pirate בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 16:36
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 51

האם אתה מכיר את המשיח? - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי KoKoMaN צפיה בהודעה
    אם אני מכיר את המשיח?
    אפחד לא באמת מכיר.. או שאולי כן.
    יש אומרים שזהו אליהו הנביא,שאנחנו מכירים מהתורה ומסיפורי חז"ל [יודעים מיהו אליהו הנביא.. הוא הרג מישהו ביציאה ממצרים על עברה חמורה שהוא עשה.. לא זוכר את שמו כרגע.]
    ויש אומרים שהוא הרבי מיובאוויטש,שסיפר לנו רבות על הגאולה, ולכן תהילך הגאולה כבר התחיל.
    לגבי הנבואות,
    המשיח יבוא אלינו ברעש גדול,ויבצע את ה"גאולה",כל היהודים בא"י ישרדו,וכל הגויים ימותו,דרך אגב, המשיח לא יקבל את מי שחוזר בתשובה כאשר הוא מגיע, אין זו חוכמה להאמין בה' כשרואים ניסים גלויים.
    המשיח יבנה לנו גם את ביהמ"ק השלישי, יחייה את המתים, וילחם את מלחמת גוג ומגוג.
    כל הרבנים מסכימים שאין לנו עוד הרבה זמן, אנחנו בשנת ה'תשסח [5768] מכאן שעוד 232 שנה, נתחיל את האלף השישי, ובתחילת האלף השישי, כולם מסכימים שיחרב העולם.
    יש פסוק בתהילים שרומז שזה יקרה עוד בשנת 5800, אבל לא כולם מסכימים.
    חוצמזה, אנשים פה מבולבלים, המשיח לא יגיע עוד 232 שנה, שוהי התקופה שסה נחרב העולם, ועד אז המשיח חייב להגיע, בלי נדר משיח בא היום! ואים יהודי שלא מאמין שברגע זה ממש משיח לא יכול להגיע, מה שמעכב אותו זה רק אלה שעדיין בגולה, וכשעם ישראל יהיו מאוחדים, יבוא המשיח ויגאל אותנו. =]
    מקווה שעניתי על השאלות.
    וואי קוקומן בוא נעשה סדר בדברים החתן השני של אמא שלי רב ולמדתי ממנו דבר או שניים
    א. אף אחד לא באמת מכיר או אולי שכן אתה יודע מה?.. יכול להיות שזה אתה.. זאת אומרת שיש כאלו שאומרים שהמשיח כבר חי והוא איתנו רק שהוא לא קיבל עדיין את הנבואה ואתה יודע מה אני הולך על הדעה הזאת נשמע הכי הגיוני..
    סגור העיניין..
    ב. אליהו הנביא לצערו הרב לא ביקר אף פעם במצרים.. מה שאני שמעתי זה שהוא היה בתרשיש קפריסין שלהיום ובנינוה שזה סוריה הצפונית של היום
    ככה שמשה רבינו זהזה שהרג את הגוי שהציק ליהודי במצרים
    תזכור מצרים זה משה ואולי קצת רמב"ם לא יותר..
    סגור העיניין
    ג. זה לא כזה נכון מה שאמרת לגבי זה שהקב"ה לא ייקבל אליו אנשים שעדיין לא חזרו בתשובה אתה יודע מה אנ יייגלה לך סוד עצם זה שאתה יהודי אלוהים אוהב אותך אתה בדרגה 5 בעולם הזה גוי בדרגה 4 צומח בדרגה 3 וכו וכו אין לי כח להיכנס איתך לתורת הנסתר ככה שאתה ישר בגן עדן אוטומטית ואולי איזה שנה שנתייםן בגיהנם כדי להוציא אותך נקי אתה עושה את השיקולים שלך עם אלוהים בגן עדן יש כמה שלבים סבבה? ככל שאתה יותר קרוב לאמצע של גן עדן אתה יותר סוס בוא נגיד ככה ומי באמצע אתה אומר? אברהם אבינו יושב תחת עץ החיים ועץ הדעת.. סגור העיניין.. ככה שיבוא המשיח עוד איזה 200 שנה ולא חזרת בתשובה אז ייקמבנו לך איזה משו אל תדאג.. עליי.. סגור העיניין
    ד. לגבי השנים שאמרת דיי צדקת אבל לא הכנסת את זה שב - 5800 תיהיה גאולה וב-6000 תחיית המתים..
    ה והדבר האחרון שאמרת נכון מאוד אפילו כל אלה שבגולה מעכבים אותנו.. וביינהם חרדים וזו אחת הסיבות שאני כלכך שונא אותם הם שוכחים שאנחנו בשנת 2008 לא בתקופות הגטו ואז כל החילוניים מסתכלים עלייהם ו.. אוףף לא חשוב..

2. קישורים ממומנים

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי נמו הכריש צפיה בהודעה
    וואי קוקומן בוא נעשה סדר בדברים החתן השני של אמא שלי רב ולמדתי ממנו דבר או שניים
    א. אף אחד לא באמת מכיר או אולי שכן אתה יודע מה?.. יכול להיות שזה אתה.. זאת אומרת שיש כאלו שאומרים שהמשיח כבר חי והוא איתנו רק שהוא לא קיבל עדיין את הנבואה ואתה יודע מה אני הולך על הדעה הזאת נשמע הכי הגיוני..
    סגור העיניין..
    ב. אליהו הנביא לצערו הרב לא ביקר אף פעם במצרים.. מה שאני שמעתי זה שהוא היה בתרשיש קפריסין שלהיום ובנינוה שזה סוריה הצפונית של היום
    ככה שמשה רבינו זהזה שהרג את הגוי שהציק ליהודי במצרים
    תזכור מצרים זה משה ואולי קצת רמב"ם לא יותר..
    סגור העיניין
    ג. זה לא כזה נכון מה שאמרת לגבי זה שהקב"ה לא ייקבל אליו אנשים שעדיין לא חזרו בתשובה אתה יודע מה אנ יייגלה לך סוד עצם זה שאתה יהודי אלוהים אוהב אותך אתה בדרגה 5 בעולם הזה גוי בדרגה 4 צומח בדרגה 3 וכו וכו אין לי כח להיכנס איתך לתורת הנסתר ככה שאתה ישר בגן עדן אוטומטית ואולי איזה שנה שנתייםן בגיהנם כדי להוציא אותך נקי אתה עושה את השיקולים שלך עם אלוהים בגן עדן יש כמה שלבים סבבה? ככל שאתה יותר קרוב לאמצע של גן עדן אתה יותר סוס בוא נגיד ככה ומי באמצע אתה אומר? אברהם אבינו יושב תחת עץ החיים ועץ הדעת.. סגור העיניין.. ככה שיבוא המשיח עוד איזה 200 שנה ולא חזרת בתשובה אז ייקמבנו לך איזה משו אל תדאג.. עליי.. סגור העיניין
    ד. לגבי השנים שאמרת דיי צדקת אבל לא הכנסת את זה שב - 5800 תיהיה גאולה וב-6000 תחיית המתים..
    ה והדבר האחרון שאמרת נכון מאוד אפילו כל אלה שבגולה מעכבים אותנו.. וביינהם חרדים וזו אחת הסיבות שאני כלכך שונא אותם הם שוכחים שאנחנו בשנת 2008 לא בתקופות הגטו ואז כל החילוניים מסתכלים עלייהם ו.. אוףף לא חשוב..
    א. בגלל זה אמרתי יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
    יכול להיות שאני מכיר אותו ואני אפילו לא יודע.
    ב. מזה לא היה במצרים? להזכירך, אליהו לא מת, עלה עם גופתו לשמים, וחוזר בתור שליח של ה' לנסות אנשים ולעשות שליחויות,יש הרבה סיפורים עליו.
    ג. "כל ישראל יש להם חלק לעולם הבא"
    אבל מה? יש כופרים רשעים,שהם יהודים ברוחם, אמם יהודייה וכו' אבל הם אטאיסטים ואין להם אלוהים, ואין להם תשובה בזמן שמשיח מגיע.
    ד. הגאולה לא חייבת להיות ב5800.. יכול להיות היום. אבל יש משהו עם 5800 ו6000 ויכול להיות שבאמת התבלבלתי פה.

ואין צורך לשנוא את החרדים,כולנו עם ישראל וכמה שלפעמים הם נראים לא צודקים,צריך לאהוב כל יהודי.

המשיח סתם נוב
    string s = "אנחנו אוהבים אותך יפרו";

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

וואוו.. באנה אנשים מזה המשיח סתם נוב מה אתה בסדר? אתה לא קורא את מה שאני ודניאל כותבים? .. מה אתה בסדר בראש?.
    לאא חחחח ברור ברור שאליהו הנביא מאז שהוא עשה את הקטע שלו עם הקטוגריה סנגוריה על עם ישראל בנינוה הוא מחוייב לבוא לכל ברית ממילה שיהודי מבצע..
    אבל מה הקשר לאליהו הנביא במצרים? ספר לי יש מצב שאני לא יודע משו :Q.

ציטוט נכתב במקור על ידי נמו הכריש צפיה בהודעה
    וואי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    שמע enshr אני רוצה להכיר לך מישהוא מאוד מאוד חכם..
    אתה יודע מה נראה לי הוא יותר חכם ממך ולא לא התכוונתי למשה הגרוזיני עם כל הכבוד למשה ..
    קוראים לו רש"י.. רשי תיבות של השם שלו ר' שלמה יצחקי.. אתה יודע מה הנאדם עושה?..
    הבנאדם חי לפני משו כמו 1000 שנה.. ותאמין לי הוא יותר חכם ממני וממך..
    עכשיו מה שהוא עשה זה הוא לקח כל פסוק הכי קטן בתורה ופירש אותו על דרך האמת..
    אתה יודע מה אתה עושה enshr אתה חושב שאתה חכם ומפרש את התורה בעצמך..
    ופה רש"י נכנס לתמונה..
    תקרא אותו תחכים דבר או שניים על פירוש המילה משיח..
    עשינו עסק?

רש"י עם כל הכבוד שצריך לתת לו בתור פרשן הכתובים שינה את פרשנותו לאחר מסע הצלב הראשון וחלקים רבים מפרשנותו שונה במהלך השנים שעברו הוא עצמו אמר שישו שמוזכר במסכת סנהדרין אינו ישוע המשיח שנולד ב1 לספירה הרומאית ונצלב ב30 לספירה והאזכור של ארבעים שנה קודם החורבן פרוכת המקדש נחצה לשניים ורבי צדוק החל לצום זה היה תחילתו בערב פסח של אותה שנה בה ישוע המשיח נצלב

קרא אולי את התנ"ך בלי פרשנויות ואם תרצה גם את הברית החדשה ואם בכל זאת יש לך שאלות כתוב לי בפרטי ואתן לך אתר שאליו אתה יכול לפנות.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    "צירוף מקרים הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי"

ציטוט נכתב במקור על ידי enshr צפיה בהודעה
    רש"י עם כל הכבוד שצריך לתת לו בתור פרשן הכתובים שינה את פרשנותו לאחר מסע הצלב הראשון וחלקים רבים מפרשנותו שונה במהלך השנים שעברו הוא עצמו אמר שישו שמוזכר במסכת סנהדרין אינו ישוע המשיח שנולד ב1 לספירה הרומאית ונצלב ב30 לספירה והאזכור של ארבעים שנה קודם החורבן פרוכת המקדש נחצה לשניים ורבי צדוק החל לצום זה היה תחילתו בערב פסח של אותה שנה בה ישוע המשיח נצלב

קרא אולי את התנ"ך בלי פרשנויות ואם תרצה גם את הברית החדשה ואם בכל זאת יש לך שאלות כתוב לי בפרטי ואתן לך אתר שאליו אתה יכול לפנות.
    אתה לא יודע כמה שטויות אתה מדבר.
    כל מה שאמרת על רש"י עכשיו לא נכון.
    אתה יודע שע"פ רש"י ישו הנוצרי הוא בן של זונה גלילית בשם מרים.
    אתה יודע שגם במסכת אבות רשום את אותם הדברים על ישו.
    קיצר מה שאתה מעביר כאן זהו תוכן מיסיונרי אני מציע לסגור את האשכול.

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

אני אותה כאלה מטומטמים כדי לקרוא את התנ"ך מבלי פירושים מה אתה בסדר
    תקשיב רשום בתנ"ך כלכך הרבה דברים שאם לא היית קורא רשי רמבם רמבן או מישו משו אז היית כופר רצחני כמו שאתה עכשיו
    אתה לא יודע כמה המילים שלך שורטות לי את הלב ברגעים אלה ממש אתה פשוט לא מבין..
    אם הייתי קורא את התנ"ך לבד נגיד הקטע עם אדםם וחוה סתם ככה לבד הייתי בטוח שמדובר באיזה עלילת פורנו ישנה.. אבל אחרי שאתה קורא פרשנים 4 -3 אתה מתחיל לקבל פרופורציות.. וזה לא רק רש"י ואל תדבר אליו כאילו הוא החבר שלך.. אתה לא מבין מה אתה עושה לעצמך ברגעים אלה יואווו אני אומר לך תגיד לי איך קוראים לך והבן של מי אתה אני ייתפלל עליך רציני..

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    3,922

מטומטמים כולכם =.=
    קראתי כמה מהתגובות
    והבנתי שאתם ממש מוגבלים
    סליחה; אי אפשר לומר אחרת.

היהודים והנוצרים מאמינים באותו אלוהים!
    אצל הנוצרים המשיח כבר הגיע; למשיח קוראים ישו.
    היהודים מאמינים שהמשיח עדיין לא הגיע ואנחנו מחכים.

וכן; הוא מנסה להפיץ מיסיונריות
    מהזה "האם אתה מכיר את המשיח?" איכסס טפויי
    הוא לא הגיע דאמטט.
    האשכול הזה ממש מגעיל ולא קשור לכאן.

וחאלאס לצטט דברים מהתנ"ך; זה לא עושה אותכם חכמים, אלה ממש להפך!
    אם אתם לא יודעים מה מדברים אתכם סתמו.

אנרכיסטים.

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

אוי אוי אוי..
    לירון GB כנראה שגם אתה חצי מוגבל.. כמוני :/..
    אמרת שהנוצרים והיהודים מאמינים באותו אל אבל אם הייתי שומר הודעות היסטוריות של ICQ הייתי מביא לך ציטוטים איך שכנעתי גרמנאצים ושאר מיני גויים שהאלוהים שלהם שווה לזיין סבבה?..
    הנוצרים מאמינים בכמה אלוהים זה דבר אחד לירון.. יש שמאמינים ב- ישו! יש שמאמינים ב- ג'וסף יש שמאמינים ב- מריה! וואווו מגניב להם.. אז אני יהודי דתי לפנים ואני לא מאמין באף אחד משלושתם
    at the name of the father the sun and the holly ghost i bless you בלה בלה בלה..
    לא מכיר את זה? לא ראית סרטים?.. להכיר לך מי כל אחד מהצ'רכטרים המפגרים שלהם..
    אני מאמין באלוהים א - ד - ו - נ - י.. הם לא.. חבל.

ישעיה ט:ה - בפסוק זה הנביא מסביר את מסרו על ידי ניסוח שם נבואי למלך חזקיהו ע"ה. המילים של המשפט מביעות את גדולתו של יי', אשר תתגלה בזמן המלך העתידי בזמן הנביא. לכן השם הוא מעין עדות לאלוהַ.
    חזקיה נקרא "יועץ אל" מפני שהשם הוא סימן החוזה את התכנית האלהית. (ראה ישעיה יד: כד-כז, "נִשְׁבַּע יְהֹוָה צְבָאוֹת לֵאמֹר אִם-לֹא כַּאֲשֶׁר דִּמִּיתִי כֵּן הָיָתָה וְכַאֲשֶׁר יָעַצְתִּי הִיא תָקוּם וגו'...)
    חזקיהו נקרא "אל גבור" מפני שהשם סימן החוזה את הגנת האל על ירושלים בזמן המלך סנחריב. (למשמעות השם "אלהים" עיין ספר הכוזרי לריה"ל, מאמר רביעי. ראייה תמצא בישעיה לז:לג-לה)
    חיזקיה נקרא "אבי עד" מפני ששם זה חוזה את הוספת השנים על חיי המלך (ראיה ישעיה לח:ה)
    חזקיה נקרא "שר שלום" מפני ששם זה חוזה את רחמנות האל כלפיו, ושלום יוענק למשך כל חיי המלך (ראה ישעיה לט:ח)

ישעיה נב - העבד בישעיה מדבר על עם ישראל בכללותו, כמו שכתוב במפורש בישעיה מא:ח-ט, "וְאַתָּה יִשְׂרָאֵל עַבְדִּי", ישעיה מד, "וְעַתָּה שְׁמַע יַעֲקֹב עַבְדִּי וְיִשְׂרָאֵל בָּחַרְתִּי בוֹ", ישעיה מה, "לְמַעַן עַבְדִּי יַעֲקֹב וְיִשְׂרָאֵל בְּחִירִי" וישעיה מח:כ, "גָּאַל יְי' עַבְדּוֹ יַעֲקֹב", ישעיה מט:ג, "וַיֹּאמֶר לִי עַבְדִּי-אָתָּה יִשְׂרָאֵל אֲשֶׁר-בְּךָ אֶתְפָּאָר", וברמז בישעיה מב:יט-כ, ישעיה מג:י. ועוד עדות לכך תמצא בירמיה ל' פסוק י'.

ישעיה נג - בוא נלך פסוק פסוק:
    נג:א מִי הֶאֱמִין לִשְׁמֻעָתֵנוּ וּזְרוֹעַ יְהוָה עַל-מִי נִגְלָתָה
    בכתבי הקודש "זרוע יי'" מתייחס לגאולת ישראל מהעמים (ראה ישעיה מב:ח-יב, ישעיה סג:יב, דברים ד:לד, דברים ז:יט, תהלים מד:ג)

נג:ג נִבְזֶה וַחֲדַל אִישִׁים
    תיאור זה מתאים לישראל (ראה ישעיה ס:טו, תהלים מד:יג-יד), אין זה יכול להשלים עם "הברית החדשה" משום שכתוב על ישו "שהכל שבחו אותו (לוקאס יד:ה, ביוונית: kai proV autouV eipen, tinoV umwn uioV h bouV eiV frear peseitai, kai ouk euqewV anaspasei auton en hmera tou (sabbatou ו"המונים המונים הלכו אחריו" (מתי ד:כה). אנשים כל כך העריצו אותו ששלטונות היו צריכים לקחת אותו בחשאי (מרקוס יד:א-ב)

נג:ד אִישׁ מַכְאֹבוֹת וִידוּעַ חֹלִי
    צרות ומצוקות ישראל מדומים לחולי, ראה ישעיה א:ה-ו, ירמיה י:יט, ירמיה ל:יב.

נג:ד אָכֵן חֳלָיֵנוּ הוּא נָשָׂא
    בבשורה על פי מתי ח:יז בתרגום המקורי והנכון נאמר שזה הוגשם כפשוטו (ולא "רוחנית") על ידי ישו כשהוא ריפא חולים. בביבליה הנוצרית פסוק זה עוות. אין שום איזכור בבשורות שהוא נשא חלינו.

וַאֲנַחְנוּ חֲשַׁבְנֻהוּ נָגוּעַ מֻכֵּה אֱלֹהִים וּמְעֻנֶּה
    ראה ישעיה ל:יז - על ישראל עבד יי' (ל:י) נאמר על ידי העמים "נִדָּחָה קָרְאוּ לָךְ צִיּוֹן"

נג:ה וְהוּא מְחֹלָל מִפְּשָׁעֵנוּ מְדֻכָּא מֵעֲוֹנוֹתֵינוּ מוּסַר שְׁלוֹמֵנוּ עָלָיו וּבַחֲבֻרָתוֹ נִרְפָּא-לָנוּ
    התרגום הנוצרי מעדיף לכתוב "But he was wounded for our transgressions, he was crushed for our iniquities.", אבל זה לא "for" אלא "from". בעוד שהעמים חשבו את העונש האלהי לעבד (ישראל , נג:ד), כעת הם מבינים שסבל העבד נבע ממעשיהם וחטאיהם. רקע זה מוזכר עוד בירמיה ס:ז, ירמיה י:כה. זכור שהמשיח "לֹא יִכְהֶה וְלֹא יָרוּץ עַד-יָשִׂים בָּאָרֶץ מִשְׁפָּט" (ישעיה מב:ד)

נג:ז נִגַּשׂ וְהוּא נַעֲנֶה וְלֹא יִפְתַּח-פִּיו כַּשֶּׂה לַטֶּבַח יוּבָל וּכְרָחֵל לִפְנֵי גֹזְזֶיהָ נֶאֱלָמָה וְלֹא יִפְתַּח פִּיו
    שים לב לעובדה שבפרק הקודם נאמר על ישראל "וְאַשּׁוּר בְּאֶפֶס עֲשָׁקוֹ" ו "לֻקַּח עַמִּי חִנָּם משְׁלָיו יְהֵילִילוּ". נושא דומה מבואר בתהלים מד, כשהמלך דוד ע"ה מדבר על נאמנות ישראל אפילו כשהוא מול דיכוי גויים, ומתאר את ישראל, "כִּי-עָלֶיךָ הֹרַגְנוּ כָל-הַיּוֹם נֶחְשַׁבְנוּ כְּצֹאן טִבְחָה".

"לא יפתח פיו"?! תראה מה כתוב במתי כז:מו, ויוחנן יח:כג, לו-לז

נג:ח מֵעֹצֶר וּמִמִּשְׁפָּט לֻקָּח
    ישו עצמו מעיד "הן האלהים לא שלח את בנו אל העולם לשפוט את העולם (יוחנן ג:יז), ו"אני אינני שופט איש" (יוחנן ח:טו), ושוב "כי לא באתי לשפוט את העולם" (יוחנן יב:מז) ושוב ביוחנן יח:לג.

כִּי נִגְזַר מֵאֶרֶץ חַיִּים
    ישראל מתואר כ"נגזר" מהחיים: "כָּל-בֵּית יִשְׂרָאֵל הֵמָּה הִנֵּה אֹמְרִים יָבְשׁוּ עַצְמוֹתֵינוּ וְאָבְדָה תִקְוָתֵנוּ נִגְזַרְנוּ לָנוּ" (יחזקאל לז:יא)

מִפֶּשַׁע עַמִּי נֶגַע לָמוֹ

פה הנביא ברור מאוד שהעבד הסובל הוא העם, הלא הוא עם ישראל. המילה המקראית "למו" פירושה 'להם'.

נג:ט וַיִּתֵּן אֶת-רְשָׁעִים קִבְרוֹ

בספר יחזקאל לז:יא-יד כתוב "הִנֵּה- אֲנִי פֹתֵחַ אֶת-קִבְרוֹתֵיכֶם וְהַעֲלֵיתִי אֶתְכֶם מִקִּבְרוֹתֵיכֶם עַמִּי וְהֵבֵאתִי אֶתְכֶם אֶל-אַדְמַת יִשְׂרָאֵל". כל בר-דעת יבין מיהם הרשעים העומדים על קבר ישראל.

עוד דוגמאות למוות סימלי תמצא בספר שמות י:יז, שמואל ב' ט:ח, טז:ט.

נג:ט וְאֶת-עָשִׁיר בְּמֹתָיו
    הגירסא הכי מפורסמת של התנ"ך באנגלית (KJV) תרגמה "בטעות" את המילה במותיו - "in his death", במותו (יחיד). שוב, ביחזקאל לז:יד רואים שישראל קמה לתחיה וחוזרת לאדמתה העשירה.

עַל לֹא-חָמָס עָשָׂה וְלֹא מִרְמָה בְּפִיו
    ראה מתי כא:יב, מרקוס יא:טו-טז, לוקס יט:מד, לוקס יט:כז, מתי י:לד ולוקס יב:נא, ואז שפוט בעצמך אם הפסוק הזה באמת עקבי עם "הברית החדשה" וישו.

אם תרצה, אפריך גם את ה"נבואות המגושמות" האחרות.
    איך אנחנו, היהודים הנאמנים ליי', יודעים שישו לא המשיח? שכתוב "יִרְאֶה זֶרַע יַאֲרִיךְ יָמִים" (ישעיה נג:י). לישו לא היו ילדים והוא מת צעיר. ואל תגיד לי ש"זרע" הוא רוחני. ראה מה כתוב בספר בראשית יב:ז, בראשית טו:יג, בראשית מו:ו, שמות כח:מג.

כִּי-יֶלֶד יֻלַּד-לָנוּ בֵּן נִתַּן-לָנוּ וַתְּהִי הַמִּשְׂרָה עַל-שִׁכְמוֹ וַיִּקְרָא שְׁמוֹ פֶּלֶא יוֹעֵץ אֵל גִּבּוֹר אֲבִי-עַד שַׂר-שָׁלוֹם׃ (ישעיהו ט':5)

יג הִנֵּה יַשְׂכִּיל עַבְדִּי יָרוּם וְנִשָּׂא וְגָבַהּ מְאֹד׃ יד כַּאֲשֶׁר שָׁמְמוּ עָלֶיךָ רַבִּים כֵּן-מִשְׁחַת מֵאִישׁ מַרְאֵהוּ וְתֹאֲרוֹ מִבְּנֵי אָדָם׃ טו כֵּן יַזֶּה גּוֹיִם רַבִּים עָלָיו יִקְפְּצוּ מְלָכִים פִּיהֶם כִּי אֲשֶׁר לֹא-סֻפַּר לָהֶם רָאוּ וַאֲשֶׁר לֹא-שָׁמְעוּ הִתְבּוֹנָנוּ׃ (ישעיהו נ"ב)

א מִי הֶאֱמִין לִשְׁמֻעָתֵנוּ וּזְרוֹעַ יְהוָה עַל-מִי נִגְלָתָה׃ ב וַיַּעַל כַּיּוֹנֵק לְפָנָיו וְכַשֹּׁרֶשׁ מֵאֶרֶץ צִיָּה לֹא-תֹאַר לוֹ וְלֹא הָדָר וְנִרְאֵהוּ וְלֹא-מַרְאֶה וְנֶחְמְדֵהוּ׃ ג נִבְזֶה וַחֲדַל אִישִׁים אִישׁ מַכְאֹבוֹת וִידוּעַ חֹלִי וּכְמַסְתֵּר פָּנִים מִמֶּנּוּ נִבְזֶה וְלֹא חֲשַׁבְנֻהוּ׃ ד אָכֵן חֳלָיֵנוּ הוּא נָשָׂא וּמַכְאֹבֵינוּ סְבָלָם וַאֲנַחְנוּ חֲשַׁבְנֻהוּ נָגוּעַ מֻכֵּה אֱלֹהִים וּמְעֻנֶּה׃ ה וְהוּא מְחֹלָל מִפְּשָׁעֵנוּ מְדֻכָּא מֵעֲו*ֹנֹתֵינוּ מוּסַר שְׁלוֹמֵנוּ עָלָיו וּבַחֲבֻרָתוֹ נִרְפָּא-לָנוּ׃ ו כֻּלָּנוּ כַּצֹּאן תָּעִינוּ אִישׁ לְדַרְכּוֹ פָּנִינוּ וַיהוָה הִפְגִּיעַ בּוֹ אֵת עֲו*ֹן כֻּלָּנוּ׃ ז נִגַּשׂ וְהוּא נַעֲנֶה וְלֹא יִפְתַּח-פִּיו כַּשֶּׂה לַטֶּבַח יוּבָל וּכְרָחֵל לִפְנֵי גֹזְזֶיהָ נֶאֱלָמָה וְלֹא יִפְתַּח פִּיו׃ ח מֵעֹצֶר וּמִמִּשְׁפָּט לֻקָּח וְאֶת-דּוֹרוֹ מִי יְשׂוֹחֵחַ כִּי נִגְזַר מֵאֶרֶץ חַיִּים מִפֶּשַׁע עַמִּי נֶגַע לָמוֹ׃ ט וַיִּתֵּן אֶת-רְשָׁעִים קִבְרוֹ וְאֶת-עָשִׁיר בְּמֹתָיו עַל לֹא-חָמָס עָשָׂה וְלֹא מִרְמָה בְּפִיו׃ י וַיהוָה חָפֵץ דַּכְּאוֹ הֶחֱלִי אִם-תָּשִׂים אָשָׁם נַפְשׁוֹ יִרְאֶה זֶרַע יַאֲרִיךְ יָמִים וְחֵפֶץ יְהוָה בְּיָדוֹ יִצְלָח׃ יא מֵעֲמַל נַפְשׁוֹ יִרְאֶה יִשְׂבָּע בְּדַעְתּוֹ יַצְדִּיק צַדִּיק עַבְדִּי לָרַבִּים וַעֲו*ֹנֹתָם הוּא יִסְבֹּל׃ יב לָכֵן אֲחַלֶּק-לוֹ בָרַבִּים וְאֶת-עֲצוּמִים יְחַלֵּק שָׁלָל תַּחַת אֲשֶׁר הֶעֱרָה לַמָּוֶת נַפְשׁוֹ וְאֶת-פֹּשְׁעִים נִמְנָה וְהוּא חֵטְא-רַבִּים נָשָׂא וְלַפֹּשְׁעִים יַפְגִּיעַ׃ (ישעיהו נ"ג)

א רוּחַ אֲדֹנָי יְהוִה עָלָי יַעַן מָשַׁח יְהוָה אֹתִי לְבַשֵּׂר עֲנָוִים שְׁלָחַנִי לַחֲבֹשׁ לְנִשְׁבְּרֵי-לֵב לִקְרֹא לִשְׁבוּיִם דְּרוֹר וְלַאֲסוּרִים פְּקַח-קוֹחַ׃ ב לִקְרֹא שְׁנַת-רָצוֹן לַיהוָה וְיוֹם נָקָם לֵאלֹהֵינוּ לְנַחֵם כָּל-אֲבֵלִים׃ ג לָשׂוּם לַאֲבֵלֵי צִיּוֹן לָתֵת לָהֶם פְּאֵר תַּחַת אֵפֶר שֶׁמֶן שָׂשׂוֹן תַּחַת אֵבֶל מַעֲטֵה תְהִלָּה תַּחַת רוּחַ כֵּהָה וְקֹרָא לָהֶם אֵילֵי הַצֶּדֶק מַטַּע יְהוָה לְהִתְפָּאֵר׃ (ישעיהו ס"א)

א כֹּה אָמַר יְהוָה הַשָּׁמַיִם כִּסְאִי וְהָאָרֶץ הֲדֹם רַגְלָי אֵי-זֶה בַיִת אֲשֶׁר תִּבְנוּ-לִי וְאֵי-זֶה מָקוֹם מְנוּחָתִי׃ ב וְאֶת-כָּל-אֵלֶּה יָדִי עָשָׂתָה וַיִּהְיוּ כָל-אֵלֶּה נְאֻם-יְהוָה וְאֶל-זֶה אַבִּיט אֶל-עָנִי וּנְכֵה-רוּחַ וְחָרֵד עַל-דְּבָרִי׃ ג שׁוֹחֵט הַשּׁוֹר מַכֵּה-אִישׁ זוֹבֵחַ הַשֶּׂה עֹרֵף כֶּלֶב מַעֲלֵה מִנְחָה דַּם-חֲזִיר מַזְכִּיר לְבֹנָה מְבָרֵךְ אָוֶן גַּם-הֵמָּה בָּחֲרוּ בְּדַרְכֵיהֶם וּבְשִׁקּוּצֵיהֶם נַפְשָׁם חָפֵצָה׃ ד גַּם-אֲנִי אֶבְחַר בְּתַעֲלֻלֵיהֶם וּמְגוּרֹתָם אָבִיא לָהֶם יַעַן קָרָאתִי וְאֵין עוֹנֶה דִּבַּרְתִּי וְלֹא שָׁמֵעוּ וַיַּעֲשׂוּ הָרַע בְּעֵינַי וּבַאֲשֶׁר לֹא-חָפַצְתִּי בָּחָרוּ׃ ס
    ה שִׁמְעוּ דְּבַר-יְהוָה הַחֲרֵדִים אֶל-דְּבָרוֹ אָמְרוּ אֲחֵיכֶם שֹׂנְאֵיכֶם מְנַדֵּיכֶם לְמַעַן שְׁמִי יִכְבַּד יְהוָה וְנִרְאֶה בְשִׂמְחַתְכֶם וְהֵם יֵבֹשׁוּ׃ ו קוֹל שָׁאוֹן מֵעִיר קוֹל מֵהֵיכָל קוֹל יְהוָה מְשַׁלֵּם גְּמוּל לְאֹיְבָיו׃ ז בְּטֶרֶם תָּחִיל יָלָדָה בְּטֶרֶם יָבוֹא חֵבֶל לָהּ וְהִמְלִיטָה זָכָר׃ ח מִי-שָׁמַע כָּזֹאת מִי רָאָה כָּאֵלֶּה הֲיוּחַל אֶרֶץ בְּיוֹם אֶחָד אִם-יִוָּלֵד גּוֹי פַּעַם אֶחָת כִּי-חָלָה גַּם-יָלְדָה צִיּוֹן אֶת-בָּנֶיהָ׃ ט הַאֲנִי אַשְׁבִּיר וְלֹא אוֹלִיד יֹאמַר יְהוָה אִם-אֲנִי הַמּוֹלִיד וְעָצַרְתִּי אָמַר אֱלֹהָיִךְ׃ ס
    י שִׂמְחוּ אֶת-יְרוּשָׁלִַם וְגִילוּ בָהּ כָּל-אֹהֲבֶיהָ שִׂישׂוּ אִתָּהּ מָשׂוֹשׂ כָּל-הַמִּתְאַבְּלִים עָלֶיהָ׃ יא לְמַעַן תִּינְקוּ וּשְׂבַעְתֶּם מִשֹּׁד תַּנְחֻמֶיהָ לְמַעַן תָּמֹצּוּ וְהִתְעַנַּגְתֶּם מִזִּיז כְּבוֹדָהּ׃ ס
    יב כִּי-כֹה אָמַר יְהוָה הִנְנִי נֹטֶה-אֵלֶיהָ כְּנָהָר שָׁלוֹם וּכְנַחַל שׁוֹטֵף כְּבוֹד גּוֹיִם וִינַקְתֶּם עַל-צַד תִּנָּשֵׂאוּ וְעַל-בִּרְכַּיִם תְּשָׁעֳשָׁעוּ׃ יג כְּאִישׁ אֲשֶׁר אִמּוֹ תְּנַחֲמֶנּוּ כֵּן אָנֹכִי אֲנַחֶמְכֶם וּבִירוּשָׁלִַם תְּנֻחָמוּ׃ יד וּרְאִיתֶם וְשָׂשׂ לִבְּכֶם וְעַצְמוֹתֵיכֶם כַּדֶּשֶׁא תִפְרַחְנָה וְנוֹדְעָה יַד-יְהוָה אֶת-עֲבָדָיו וְזָעַם אֶת-אֹיְבָיו׃ ס
    טו כִּי-הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו לְהָשִׁיב בְּחֵמָה אַפּוֹ וְגַעֲרָתוֹ בְּלַהֲבֵי-אֵשׁ׃ טז כִּי בָאֵשׁ יְהוָה נִשְׁפָּט וּבְחַרְבּוֹ אֶת-כָּל-בָּשָׂר וְרַבּוּ חַלְלֵי יְהוָה׃ יז הַמִּתְקַדְּשִׁים וְהַמִּטַּהֲרִים אֶל-הַגַּנּוֹת אַחַר אחד (אַחַת) בַּתָּוֶךְ אֹכְלֵי בְּשַׂר הַחֲזִיר וְהַשֶּׁקֶץ וְהָעַכְבָּר יַחְדָּו יָסֻפוּ נְאֻם-יְהוָה׃ יח וְאָנֹכִי מַעֲשֵׂיהֶם וּמַחְשְׁבֹתֵיהֶם בָּאָה לְקַבֵּץ אֶת-כָּל-הַגּוֹיִם וְהַלְּשֹׁנוֹת וּבָאוּ וְרָאוּ אֶת-כְּבוֹדִי׃ יט וְשַׂמְתִּי בָהֶם אוֹת וְשִׁלַּחְתִּי מֵהֶם פְּלֵיטִים אֶל-הַגּוֹיִם תַּרְשִׁישׁ פּוּל וְלוּד מֹשְׁכֵי קֶשֶׁת תֻּבַל וְיָוָן הָאִיִּים הָרְחֹקִים אֲשֶׁר לֹא-שָׁמְעוּ אֶת-שִׁמְעִי וְלֹא-רָאוּ אֶת-כְּבוֹדִי וְהִגִּידוּ אֶת-כְּבוֹדִי בַּגּוֹיִם׃ כ וְהֵבִיאוּ אֶת-כָּל-אֲחֵיכֶם מִכָּל-הַגּוֹיִם מִנְחָה לַיהוָה בַּסּוּסִים וּבָרֶכֶב וּבַצַּבִּים וּבַפְּרָדִים וּבַכִּרְכָּרוֹת עַל הַר קָדְשִׁי יְרוּשָׁלִַם אָמַר יְהוָה כַּאֲשֶׁר יָבִיאוּ בְנֵי יִשְׂרָאֵל אֶת-הַמִּנְחָה בִּכְלִי טָהוֹר בֵּית יְהוָה׃ כא וְגַם-מֵהֶם אֶקַּח לַכֹּהֲנִים לַלְוִיִּם אָמַר יְהוָה׃ כב כִּי כַאֲשֶׁר הַשָּׁמַיִם הַחֲדָשִׁים וְהָאָרֶץ הַחֲדָשָׁה אֲשֶׁר אֲנִי עֹשֶׂה עֹמְדִים לְפָנַי נְאֻם-יְהוָה כֵּן יַעֲמֹד זַרְעֲכֶם וְשִׁמְכֶם׃ כג וְהָיָה מִדֵּי-חֹדֶשׁ בְּחָדְשׁוֹ וּמִדֵּי שַׁבָּת בְּשַׁבַּתּוֹ יָבוֹא כָל-בָּשָׂר לְהִשְׁתַּחֲו*ֹת לְפָנַי אָמַר יְהוָה׃ כד וְיָצְאוּ וְרָאוּ בְּפִגְרֵי הָאֲנָשִׁים הַפֹּשְׁעִים בִּי כִּי תוֹלַעְתָּם לֹא תָמוּת וְאִשָּׁם לֹא תִכְבֶּה וְהָיוּ דֵרָאוֹן לְכָל-בָּשָׂר׃ (ישעיהו ס"ו)

כל המראה מקומות האלו בישעיהו מראים על העובדה שאלוהים בא כמשיח ישראל.

אני מריח מסיונריות:o

אולי אתה מריח מיסיונריות ואם כן אל תקרא

ל הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם-יְהוָה וְכָרַתִּי אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל וְאֶת-בֵּית יְהוּדָה בְּרִית חֲדָשָׁה׃ לא לֹא כַבְּרִית אֲשֶׁר כָּרַתִּי אֶת-אֲבוֹתָם בְּיוֹם הֶחֱזִיקִי בְיָדָם לְהוֹצִיאָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם אֲשֶׁר-הֵמָּה הֵפֵרוּ אֶת-בְּרִיתִי וְאָנֹכִי בָּעַלְתִּי בָם נְאֻם-יְהוָה׃ לב כִּי זֹאת הַבְּרִית אֲשֶׁר אֶכְרֹת אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל אַחֲרֵי הַיָּמִים הָהֵם נְאֻם-יְהוָה נָתַתִּי אֶת-תּוֹרָתִי בְּקִרְבָּם וְעַל-לִבָּם אֶכְתְּבֶנָּה וְהָיִיתִי לָהֶם לֵאלֹהִים וְהֵמָּה יִהְיוּ-לִי לְעָם׃ לג וְלֹא יְלַמְּדוּ עוֹד אִישׁ אֶת-רֵעֵהוּ וְאִישׁ אֶת-אָחִיו לֵאמֹר דְּעוּ אֶת-יְהוָה כִּי-כוּלָּם יֵדְעוּ אוֹתִי לְמִקְּטַנָּם וְעַד-גְּדוֹלָם נְאֻם-יְהוָה כִּי אֶסְלַח לַעֲו*ֹנָם וּלְחַטָּאתָם לֹא אֶזְכָּר-עוֹד׃ (ירמיהו ל"א)
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 24-03-2008 בשעה 04:25.

כל דעביד רחמנא לטב עביד
    בְּקַדְמִין בְּרָא יְיָ יָת אֲנָשָׁא...כְעַן בָּרֵי אֲנָשָׁא יָת אֱלָהָא

יש לי עוד קצת זמן להפריך את השטויות ה"משיחיות" שלך.

אני יודע שהבאת את ישעיה ס"א במכוון לבשורה על פי לוקס פרק ד'.
    בוא אני אביא לך ניתוח של הפסוקים על פי התרגומים שלהם ועל פי המקור העברי-יהודי, לפי מגילת ישעיהו שנמצאה במדבר יהודה:

רואים שמי שכתב את הבשורה על פי לוקס שינה את דברי הנביא ושם את "דבריו" בפיו של ישו.
    הפסוק בלוקס ד:יח מחולק לשישה ביטויים אשר מופרדים בפסיקות, וכל ביטוי יופרד בשורה שונה בטבלה למטה. אראה לך את התרגומים של העברית ושל היוונית:

בשורה הראשונה המילה GOD "נעלמה" בלוקס ד:יח והיא מוצגת בגירסת המלך ג'יימס המתרגמת את ישעיה ס"א:א (והתרגום היהודי אינו שומט)
    בשורה השני לוקס ד:יח המילה "הוא" מוצגת בעוד שהתרגום של המלך ג'יימס מראה את המילה LORD.
    עוד בשורה השניה הביטוי to preach the gospel to the poor מופיע בעוד שגירסת המלך ג'יימס מראה to preach good tidings unto the meek.
    בשורה החמישית לוקס מציג את הביטוי and recovering of sight to the blind בעוד שהמלך ג'יימס אינו מראה הקבלה כלל.
    בשורה השישית לוקס מספר לנו על שחרורם של אלו הפגועים/מוכים, בעוד שתרגום המלך ג'יימס מספר על שחרור מבית אסורים אלו שקשורים.

אם היה לי יותר זמן הייתי מרחיב על ישעיה ס"א ואיך ישו "הגשים" את המילים.
    המסקנה היא שדוקטור לוקס, או מישהו אחר, התעסק שלא כשורה עם המילים של הנביא.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

לפי ישעיה סו:כג המשיח ימלוך כשכולם יגיעו לדעת יי' ויעבדו רק אותו, ולא שלוש פרצופים.
    "הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם-יְהוָה וְכָרַתִּי אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל וְאֶת-בֵּית יְהוּדָה בְּרִית חֲדָשָׁה וגו'."

"ברית חדשה" ולא דת חדשה. עם ישראל יישאר "ישראלי" (יהודי), אך הקשר יהיה אחר. אין זה התגשם כי עדין אנשים מלמדים אחרים דעת יי' ואין אדם מגיע לזאת לבדו.

"כִּי אִם-אִישׁ בַּעֲוֹנוֹ יָמוּת כָּל-הָאָדָם הָאֹכֵל הַבֹּסֶר תִּקְהֶינָה שִׁנָּיו"
    ומה ישו הכריז (או יותר נכון מה הנצרות מכריזה על ישו)? שהוא בא למות על עוונות כולם. הנה דברי הנביא הקדושים סותרים סתירת לחי את דברי ישו אלילך.

אינני מאמין שאני צריך להוכיח ליהודי (אם אתה בכלל יהודי) שהאלוהַ לא נכלל בגוף, כי אין לו לא גוף ולא דמות הגוף.
    "לֹא אִישׁ אֵל וִיכַזֵּב וּבֶן-אָדָם וְיִתְנֶחָם הַהוּא אָמַר וְלֹא יַעֲשֶׂה וְדִבֶּר וְלֹא יְקִימֶנָּה" (במדבר יט:כג)
    "אַל-תִּבְטְחוּ בִנְדִיבִים בְּבֶן-אָדָם שֶׁאֵין לוֹ תְשׁוּעָה" (תהלים קמו:ג)
    "כִּי אֵל אָנֹכִי וְלֹא-אִישׁ" (הושע יא:ט)

עד לאן הגענו? איזו עבודת אלילים!

א רוּחַ אֲדֹנָי יְהוִה עָלָי יַעַן מָשַׁח יְהוָה אֹתִי לְבַשֵּׂר עֲנָוִים שְׁלָחַנִי לַחֲבֹשׁ לְנִשְׁבְּרֵי-לֵב לִקְרֹא לִשְׁבוּיִם דְּרוֹר וְלַאֲסוּרִים פְּקַח-קוֹחַ׃ ב לִקְרֹא שְׁנַת-רָצוֹן לַיהוָה וְיוֹם נָקָם לֵאלֹהֵינוּ לְנַחֵם כָּל-אֲבֵלִים׃ ג לָשׂוּם לַאֲבֵלֵי צִיּוֹן לָתֵת לָהֶם פְּאֵר תַּחַת אֵפֶר שֶׁמֶן שָׂשׂוֹן תַּחַת אֵבֶל מַעֲטֵה תְהִלָּה תַּחַת רוּחַ כֵּהָה וְקֹרָא לָהֶם אֵילֵי הַצֶּדֶק מַטַּע יְהוָה לְהִתְפָּאֵר׃ (ישעיהו ס"א)

א כֹּה אָמַר יְהוָה הַשָּׁמַיִם כִּסְאִי וְהָאָרֶץ הֲדֹם רַגְלָי אֵי-זֶה בַיִת אֲשֶׁר תִּבְנוּ-לִי וְאֵי-זֶה מָקוֹם מְנוּחָתִי׃ ב וְאֶת-כָּל-אֵלֶּה יָדִי עָשָׂתָה וַיִּהְיוּ כָל-אֵלֶּה נְאֻם-יְהוָה וְאֶל-זֶה אַבִּיט אֶל-עָנִי וּנְכֵה-רוּחַ וְחָרֵד עַל-דְּבָרִי׃ ג שׁוֹחֵט הַשּׁוֹר מַכֵּה-אִישׁ זוֹבֵחַ הַשֶּׂה עֹרֵף כֶּלֶב מַעֲלֵה מִנְחָה דַּם-חֲזִיר מַזְכִּיר לְבֹנָה מְבָרֵךְ אָוֶן גַּם-הֵמָּה בָּחֲרוּ בְּדַרְכֵיהֶם וּבְשִׁקּוּצֵיהֶם נַפְשָׁם חָפֵצָה׃ ד גַּם-אֲנִי אֶבְחַר בְּתַעֲלֻלֵיהֶם וּמְגוּרֹתָם אָבִיא לָהֶם יַעַן קָרָאתִי וְאֵין עוֹנֶה דִּבַּרְתִּי וְלֹא שָׁמֵעוּ וַיַּעֲשׂוּ הָרַע בְּעֵינַי וּבַאֲשֶׁר לֹא-חָפַצְתִּי בָּחָרוּ׃ ס
    ה שִׁמְעוּ דְּבַר-יְהוָה הַחֲרֵדִים אֶל-דְּבָרוֹ אָמְרוּ אֲחֵיכֶם שֹׂנְאֵיכֶם מְנַדֵּיכֶם לְמַעַן שְׁמִי יִכְבַּד יְהוָה וְנִרְאֶה בְשִׂמְחַתְכֶם וְהֵם יֵבֹשׁוּ׃ ו קוֹל שָׁאוֹן מֵעִיר קוֹל מֵהֵיכָל קוֹל יְהוָה מְשַׁלֵּם גְּמוּל לְאֹיְבָיו׃ ז בְּטֶרֶם תָּחִיל יָלָדָה בְּטֶרֶם יָבוֹא חֵבֶל לָהּ וְהִמְלִיטָה זָכָר׃ ח מִי-שָׁמַע כָּזֹאת מִי רָאָה כָּאֵלֶּה הֲיוּחַל אֶרֶץ בְּיוֹם אֶחָד אִם-יִוָּלֵד גּוֹי פַּעַם אֶחָת כִּי-חָלָה גַּם-יָלְדָה צִיּוֹן אֶת-בָּנֶיהָ׃ ט הַאֲנִי אַשְׁבִּיר וְלֹא אוֹלִיד יֹאמַר יְהוָה אִם-אֲנִי הַמּוֹלִיד וְעָצַרְתִּי אָמַר אֱלֹהָיִךְ׃ ס
    י שִׂמְחוּ אֶת-יְרוּשָׁלִַם וְגִילוּ בָהּ כָּל-אֹהֲבֶיהָ שִׂישׂוּ אִתָּהּ מָשׂוֹשׂ כָּל-הַמִּתְאַבְּלִים עָלֶיהָ׃ יא לְמַעַן תִּינְקוּ וּשְׂבַעְתֶּם מִשֹּׁד תַּנְחֻמֶיהָ לְמַעַן תָּמֹצּוּ וְהִתְעַנַּגְתֶּם מִזִּיז כְּבוֹדָהּ׃ ס
    יב כִּי-כֹה אָמַר יְהוָה הִנְנִי נֹטֶה-אֵלֶיהָ כְּנָהָר שָׁלוֹם וּכְנַחַל שׁוֹטֵף כְּבוֹד גּוֹיִם וִינַקְתֶּם עַל-צַד תִּנָּשֵׂאוּ וְעַל-בִּרְכַּיִם תְּשָׁעֳשָׁעוּ׃ יג כְּאִישׁ אֲשֶׁר אִמּוֹ תְּנַחֲמֶנּוּ כֵּן אָנֹכִי אֲנַחֶמְכֶם וּבִירוּשָׁלִַם תְּנֻחָמוּ׃ יד וּרְאִיתֶם וְשָׂשׂ לִבְּכֶם וְעַצְמוֹתֵיכֶם כַּדֶּשֶׁא תִפְרַחְנָה וְנוֹדְעָה יַד-יְהוָה אֶת-עֲבָדָיו וְזָעַם אֶת-אֹיְבָיו׃ ס
    טו כִּי-הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו לְהָשִׁיב בְּחֵמָה אַפּוֹ וְגַעֲרָתוֹ בְּלַהֲבֵי-אֵשׁ׃ טז כִּי בָאֵשׁ יְהוָה נִשְׁפָּט וּבְחַרְבּוֹ אֶת-כָּל-בָּשָׂר וְרַבּוּ חַלְלֵי יְהוָה׃ יז הַמִּתְקַדְּשִׁים וְהַמִּטַּהֲרִים אֶל-הַגַּנּוֹת אַחַר אחד (אַחַת) בַּתָּוֶךְ אֹכְלֵי בְּשַׂר הַחֲזִיר וְהַשֶּׁקֶץ וְהָעַכְבָּר יַחְדָּו יָסֻפוּ נְאֻם-יְהוָה׃ יח וְאָנֹכִי מַעֲשֵׂיהֶם וּמַחְשְׁבֹתֵיהֶם בָּאָה לְקַבֵּץ אֶת-כָּל-הַגּוֹיִם וְהַלְּשֹׁנוֹת וּבָאוּ וְרָאוּ אֶת-כְּבוֹדִי׃ יט וְשַׂמְתִּי בָהֶם אוֹת וְשִׁלַּחְתִּי מֵהֶם פְּלֵיטִים אֶל-הַגּוֹיִם תַּרְשִׁישׁ פּוּל וְלוּד מֹשְׁכֵי קֶשֶׁת תֻּבַל וְיָוָן הָאִיִּים הָרְחֹקִים אֲשֶׁר לֹא-שָׁמְעוּ אֶת-שִׁמְעִי וְלֹא-רָאוּ אֶת-כְּבוֹדִי וְהִגִּידוּ אֶת-כְּבוֹדִי בַּגּוֹיִם׃ כ וְהֵבִיאוּ אֶת-כָּל-אֲחֵיכֶם מִכָּל-הַגּוֹיִם מִנְחָה לַיהוָה בַּסּוּסִים וּבָרֶכֶב וּבַצַּבִּים וּבַפְּרָדִים וּבַכִּרְכָּרוֹת עַל הַר קָדְשִׁי יְרוּשָׁלִַם אָמַר יְהוָה כַּאֲשֶׁר יָבִיאוּ בְנֵי יִשְׂרָאֵל אֶת-הַמִּנְחָה בִּכְלִי טָהוֹר בֵּית יְהוָה׃ כא וְגַם-מֵהֶם אֶקַּח לַכֹּהֲנִים לַלְוִיִּם אָמַר יְהוָה׃ כב כִּי כַאֲשֶׁר הַשָּׁמַיִם הַחֲדָשִׁים וְהָאָרֶץ הַחֲדָשָׁה אֲשֶׁר אֲנִי עֹשֶׂה עֹמְדִים לְפָנַי נְאֻם-יְהוָה כֵּן יַעֲמֹד זַרְעֲכֶם וְשִׁמְכֶם׃ כג וְהָיָה מִדֵּי-חֹדֶשׁ בְּחָדְשׁוֹ וּמִדֵּי שַׁבָּת בְּשַׁבַּתּוֹ יָבוֹא כָל-בָּשָׂר לְהִשְׁתַּחֲו*ֹת לְפָנַי אָמַר יְהוָה׃ כד וְיָצְאוּ וְרָאוּ בְּפִגְרֵי הָאֲנָשִׁים הַפֹּשְׁעִים בִּי כִּי תוֹלַעְתָּם לֹא תָמוּת וְאִשָּׁם לֹא תִכְבֶּה וְהָיוּ דֵרָאוֹן לְכָל-בָּשָׂר׃ (ישעיהו ס"ו)

כל המראה מקומות האלו בישעיהו מראים על העובדה שאלוהים בא כמשיח ישראל.

אני מריח מסיונריות:o

אולי אתה מריח מיסיונריות ואם כן אל תקרא

ל הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם-יְהוָה וְכָרַתִּי אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל וְאֶת-בֵּית יְהוּדָה בְּרִית חֲדָשָׁה׃ לא לֹא כַבְּרִית אֲשֶׁר כָּרַתִּי אֶת-אֲבוֹתָם בְּיוֹם הֶחֱזִיקִי בְיָדָם לְהוֹצִיאָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם אֲשֶׁר-הֵמָּה הֵפֵרוּ אֶת-בְּרִיתִי וְאָנֹכִי בָּעַלְתִּי בָם נְאֻם-יְהוָה׃ לב כִּי זֹאת הַבְּרִית אֲשֶׁר אֶכְרֹת אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל אַחֲרֵי הַיָּמִים הָהֵם נְאֻם-יְהוָה נָתַתִּי אֶת-תּוֹרָתִי בְּקִרְבָּם וְעַל-לִבָּם אֶכְתְּבֶנָּה וְהָיִיתִי לָהֶם לֵאלֹהִים וְהֵמָּה יִהְיוּ-לִי לְעָם׃ לג וְלֹא יְלַמְּדוּ עוֹד אִישׁ אֶת-רֵעֵהוּ וְאִישׁ אֶת-אָחִיו לֵאמֹר דְּעוּ אֶת-יְהוָה כִּי-כוּלָּם יֵדְעוּ אוֹתִי לְמִקְּטַנָּם וְעַד-גְּדוֹלָם נְאֻם-יְהוָה כִּי אֶסְלַח לַעֲו*ֹנָם וּלְחַטָּאתָם לֹא אֶזְכָּר-עוֹד׃ (ירמיהו ל"א)
    נערך לאחרונה על ידי جܧٹξლąი; 24-03-2008 בשעה 18:00.

כל דעביד רחמנא לטב עביד

שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ

או תודה רבה שמישו נעזר במפרשים ולא בשכל שלו..

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בקיצור סתם נוצרי דפוק מי שפתח תאשכול,
    מה אתה מראה לו עד כמה חוכמת התורה היא עצומה, הוא סתם טמבל שישאר בברית החדשה שלו ובשקרים האלה שמכניסים לו לראש תמשיך לחיות בסרט גבר, אבל "ביום ההוא יהיה השם אחד ושמו אחד". איזה שמות יש להם זה לא להאמין
    לוקס אלק פחחחחחחחחחחחח מה זה יבני זונות זה מעצבן לראות את זה סעמק
    וגם ישעיהו ס"א אה? :|
    הוא לא נראה לי יהודי, סתם נוצרי, אם אתה יהודי אני חוזר בי ותוכיחו אותו
    נערך לאחרונה על ידי OzAvi; 24-03-2008 בשעה 13:32.

מי שרוצה הזמנה ללוקרז PME

ד מִי עָלָה-שָׁמַיִם וַיֵּרַד
    מִי אָסַף-רוּחַ בְּחָפְנָיו מִי צָרַר-מַיִם בַּשִּׂמְלָה
    מִי הֵקִים כָּל-אַפְסֵי-אָרֶץ
    מַה-שְּׁמוֹ וּמַה-שֶּׁם-בְּנוֹ כִּי תֵדָע׃
    (משלי ל')
    ומה שם בנו?
    "בְּנִי בְכֹרִי יִשְׂרָאֵל" (שמות ד:כב)
    "בָּנִים אַתֶּם לַיי' אֱלֹהֵיכֶם" (דברים יד:א)
    "אֲשֶׁר-יֵאָמֵר לָהֶם לֹא-עַמִּי אַתֶּם יֵאָמֵר לָהֶם בְּנֵי אֵל-חָי" (הושע ב:א)

כל דעביד רחמנא לטב עביד

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    "צירוף מקרים הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי"

המסיון חדר לפורום אטרף, לפי דעתי צריך לנעול תאשכול....

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,910 | הודעות: 8,174,497 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect