קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 88
    הודעה אחרונה: 24-04-2008, 15:42
  2. [דיון] גומלין רבע גמר הצ'מפיונס-הלילה ה-2
    על ידי Red Devils בפורום כדורגל
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-04-2008, 19:51
  3. [דיון] גומלין רבע גמר הצ'מפיונס-לילה ראשון
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-04-2008, 10:40
  4. [לילה 1] רבע גמר צ'מפיונס ליג
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 02-04-2008, 18:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

[לילה 2] רבע גמר צ'מפיונס ליג

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

ברירת מחדל [לילה 2] רבע גמר צ'מפיונס ליג

רבע גמר ליגת האלופות -------------------------- Querter Final Champions League

ארסנל-ליברפול

ליברפול מגיעה לאמירויות. שתי הקבוצות די שוות ולא ידוע מי זו שתעפיל.
    ארסנל צריכה ניצחון גבוה על מנת לא להפסיד 1-0 קטן ולעוף באנפילד. בניון צפוי לשבת על הספסל.

פנרבחצ'ה-צ'לסי

צ'לסי מגיעה לטורקיה למשחק חוץ מהקשים שיש באירופה. פנרבחצ'ה תילחם עד הסוף למרות שצ'לסי פייבוריטית ברורה לעלייה.
    פרנק לאמפרד חוזר מפציעה ויפתח בהרכב צ'לסי.
    האם אברהם גרנט יכול להוביל את צ'לסי רחוק יותר?
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

מגרש קשה אבל לדעתי יש מגרשים הרבה יותר קשים , 2 לגמרי.
    ארסנל ליברפול קשה קשה להמר .. הבונקריסטית מגיעה לאימיריות ותשחק על נקודה .
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

מה בונקר מהההה תלמד קצת כדורגל ואז תדבר
    יש הבדל בין טקטיקה וסגירת משחק לבונקר סע מפה חפרת מוות
    נערך לאחרונה על ידי OzzY; 03-04-2008 בשעה 16:00.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

מורחקים האוואטר של -Shon-
    שם פרטי
    שון
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קל בחופשים,קשה בלימודים :]

היום משחקים יש...
    לדעתי יהיה תיקו בין צ'לסי-פנרבחצ'ה
    והמשחק הקשה יותר זה ארסל-ליברפול
    אבל לדעתי ליברפול ישימו אחד ויסגרו את המשחק,כדי שארסנל לא יוכלו להתמסר ולבעוט לשער אחרי הגול של ליברפול ארסנל תעשה לחץ,וליברפול תצא למתפרצות

ד"א צ'לסי-פנרבחצ'ה----------- היום בערוץ 2
    נערך לאחרונה על ידי -Shon-; 02-04-2008 בשעה 16:19.

קרדיט לbill goldberg על החתימה הזאת ^^

במקור פורסם על ידי Nestle
    אבל אני יודע לכתוב אבל יש לי טעויות כתיבה
    אבל אין לי שגיאות כתיב..

חחחחח
    יש טעויות כתיבה,אבל אין לי שגיאות כתיב חחחחחחחח

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    אחותך בונקריסטית יא אידיוט תלמד קצת כדורגל ואז תדבר
    יש הבדל בין טקטיקה וסגירת משחק לבונקר יא מושתן סע מפה חפרת מוות
    קשה לקבל את האמת יא טמבל ?
    דברתי היום בביצפר עם אחד החברים הכי טובים שלי , אמרתי לו די אי אפשר כבר לראות את ליברפול מגיע לשלבים כאלה , כי זה פשוט סיוט , הוא הסכים איתי ואמר שאתה אוהד אותם לא משנה מה יקרה אתה תמיד תרצה שהם יעלו ברור שהבנתי את זה אבל לא האמנתי שאפילו הוא הסכים איתי , היה במשחקים באנפילד והכל , בוא נגיד שברגע שבן אדם כזה מסכים איתך על מה שאני כל החברים שלי אמרנו לו אני די צודק פה , אין לי כח לראות את ליברפול עושה בונקר ויוצאת למתפרצות בדיוק כמו שהיא עשתה באינטר ובדיוק כמו שהיא עשתה בהרבה מגרשים כל השנים האלה , אתה תשקר לעצמך עם אתה תטען שהדבר הזה לא נכון .
    Siete

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

חבר שלך בדיוק כמוך לא מבין כדורגל.
    נגד אינטר היינו בבונקר? תראה תמשחק שוב
    תלא רצה לרואת את ליברפול?אל סתכל על המשחק
    אידיוט!

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    5

סקיילנסר יש הבדל בין משחק טקטי לבין בונקר,מצטער להגיד לך אבל ליברפול לא משחקת עם בונקר...אולי הסגנון משחק שלה נראה לך יותר משעמם מקבוצה כמו ארסנל למשל אבל זה בהחלט לא בונקר.
    ארסנל צריכה לנצח פה היום,למרות שלפי דעתי גם באנפילד היא תוכל להבקיע..אבל זה יהיה קשה מאוד לעבור את ליברפול.
    צ'לסי מגיעה למגרש עם האווירה הכי ביתית באירופה(מכל הקבוצות שנשארו) אברהם קודם כל ישחק על לא להפסיד את המשחק..לפי דעתי נראה תיקו אבל עם שערים.

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

צ'לסי ופנרבחצ'ה יהיה לדעתי משחק טוב.
    פנרבחצ'ה לדעתי תנסה לתקוף כמה שיותר כל עוד היא בבית מול הקהל- ותנסה לכבוש כמה שיותר.
    השאלה זה איך צ'לסי תשחק. נקווה שלא בונקר..

בקשר לארסנל ליברפול- יהיה לדעתי משחק עם הרבה מצבים.
    ארסנל צריכה לשלב משחק הגנה טוב ומשחק התקפה שבו תסכן הרבה, בשביל לספוג כמה שפחות, ואם אפשר אז בכלל לא, ולכבוש כמה שיותר. ליברפול מבחינתה תסתפק גם בתיקו, וגם הפסד בהפרש של שער לא יהיה כזה רק מבחינתה..

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

SILVA >פסיק לזין את השכל ליברפול במשחקי חוץ קשים היא עושה בונקר בדיוק כמו שהיא עשתה במנצסטר ובדיוק כמו שהיא עשתה בסאן סירו נגד אינטר, אתה קורה לזה משחק טקטי אני קורה לזה בונקר , אז אני לא רוצה לראות את המשחק הטקטי הזה בחצי גמר ליגת האלופות איך אני איתך ? משחק טקטי קעלקק ועוד אני לא מבין בכדורגל חחח OZZY הצחקחת אותי , משחק טקטי ? ליברפול באה לכל המשחקים שלה כUNDERDOG לבונקר שאפילו דרק קאוט עושה הגנה עכשיו אתה יכול לומר מה שאתה רוצה ותתחיל לראות שידורים חוזרים של הקבוצה שלך ואז אולי נדבר , למה שהם יעשו בונקר נגד אינטר באנפילד שהם באים כאנדרוג ? ליברפול קבוצה טובה אבל עושה בונקר ויוצאת למתפרוצ בדיוק כמו שאמרתי , אתה יכול לזין את השכל כמה שאתה רוצה אפילו הגול נגד אינטר בסאן סירו היה ממתפרצת , משחק טקטי תקרא לזה אני קורה לזה חרא כדורגל לעינים , אתה לא רוצה להודות בזה אל תודה מדבר כאילו הוא איזה אוהד שרוף שמגן על הקבוצה שלו .
    זבל של קבוצה אתה וזבל של קבוצה תיהיה תעשה פה סקר איזה קבצות אנשים לא רוצות לראות בבחינת איכות כדורגל ליברפול תגיע למקום ראשון ואלק חבר שלי לא מבין בכדורגל הבן אדם היה במקומות שאתה תחלום להגיע אליהם .
    ודרך אגב אמא שלך בונקריסטית יא מסכן לא אחותי .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 02-04-2008 בשעה 17:47.
    Siete

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    SILVA >פסיק לזין את השכל ליברפול במשחקי חוץ קשים היא עושה בונקר בדיוק כמו שהיא עשתה במנצסטר ובדיוק כמו שהיא עשתה בסאן סירו נגד אינטר, אתה קורה לזה משחק טקטי אני קורה לזה בונקר , אז אני לא רוצה לראות את המשחק הטקטי הזה בחצי גמר ליגת האלופות איך אני איתך ? משחק טקטי קעלקק ועוד אני לא מבין בכדורגל חחח OZZY הצחקחת אותי , משחק טקטי ? ליברפול באה לכל המשחקים שלה כUNDERDOG לבונקר שאפילו דרק קאוט עושה הגנה עכשיו אתה יכול לומר מה שאתה רוצה ותתחיל לראות שידורים חוזרים של הקבוצה שלך ואז אולי נדבר , למה שהם יעשו בונקר נגד אינטר באנפילד שהם באים כאנדרוג ? ליברפול קבוצה טובה אבל עושה בונקר ויוצאת למתפרוצ בדיוק כמו שאמרתי , אתה יכול לזין את השכל כמה שאתה רוצה אפילו הגול נגד אינטר בסאן סירו היה ממתפרצת , משחק טקטי תקרא לזה אני קורה לזה חרא כדורגל לעינים , אתה לא רוצה להודות בזה אל תודה מדבר כאילו הוא איזה אוהד שרוף שמגן על הקבוצה שלו .
    זבל של קבוצה אתה וזבל של קבוצה תיהיה תעשה פה סקר איזה קבצות אנשים לא רוצות לראות בבחינת איכות כדורגל ליברפול תגיע למקום ראשון ואלק חבר שלי לא מבין בכדורגל הבן אדם היה במקומות שאתה תחלום להגיע אליהם .
    ודרך אגב אמא שלך בונקריסטית יא מסכן לא אחותי .
    תסתכל במראה לפני שאתה מגיב פה
    אתה גם מגן על ריאל כל פעם אז אין לך מה לדבר על ozzy..
    חוץ מזה, ליברפול לא משחקת בונקר. בבית שלה היא משחקת מצויין ומגיע למצבים טובים- ושם זה בטוח לא בונקר.
    בחוץ היא אומנם פחות יוזמת ופחות מתקיפה, אבל זה לא בונקר.
    יש הרבה קבוצות שמשחקות ככה בחוץ. קבוצת הבית קובעת בדר"כ את הקצב של המשחק ובגלל זה המשחקים נראים ככה.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אחי אתה צודק לגמרי שבבית שלה היא משחקת פתוח , אבל במשחקי חוץ היא משחקת הרבה יתר סגור ממנצסטר ברסה , ארסנל ריאל (למרות שאתמול מנצסטר בקושי התאמצה , פשוט קבוצה מדהימה ) , זה לא כמו קבוצות ספרדיות כמו ריאל וברסה שלא משנה באיזה מגרש הם ינצלו את המומנטום כדי להמשיך לתקוף ותמיד יחפשו את השני ( מי כמונו יודעים יותר מדי חטפנו על זה השנה ) , אתה קורה לזה משחק טקטי אבל עם תראה משחקים חוזרים של ליברפול בצלסי , באולדפורד , במיאטצה , אתה תראה מה זה גועל נפש , במשחקים גדולים כן זה כן בונקר , אני חושב שפעם אחרונה שראינו את ליברפול מנצחת במשחק חוץ קשה היה נגד בארסה שגם זה היה פוקס והם הפסידו אחרי זה בבית בבונקר של 20 דקות אחרונות ( שוב מי כמוך יודע)
    ומה שאמרת ברור שאני תמיד יגן על ריאל אבל עד מידה מסוימת עם יש משהו שהוא עד כדי כך נכון שיש הוכחות לזה ועוד שאין לי מה להגיד אני יסתום תפה , אני ישאל אותך שאלה אתה באמת רוצה לראות את ליברפול משחקת ברוסיה במאי ? תגיד לי את האמת אחי ? כאוהד כדורגל .
    נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 02-04-2008 בשעה 18:06.
    Siete

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי skYlancer צפיה בהודעה
    אחי אתה צודק לגמרי שבבית שלה היא משחקת פתוח , אבל במשחקי חוץ היא משחקת הרבה יתר סגור ממנצסטר ברסה , ארסנל ריאל (למרות שאתמול מנצסטר בקושי התאמצה , פשוט קבוצה מדהימה ) , זה לא כמו קבוצות ספרדיות כמו ריאל וברסה שלא משנה באיזה מגרש הם ינצלו את המומנטום כדי להמשיך לתקוף ותמיד יחפשו את השני ( מי כמונו יודעים יותר מדי חטפנו על זה השנה ) , אתה קורה לזה משחק טקטי אבל עם תראה משחקים חוזרים של ליברפול בצלסי , באולדפורד , במיאטצה , אתה תראה מה זה גועל נפש , במשחקים גדולים כן זה כן בונקר , אני חושב שפעם אחרונה שראינו את ליברפול מנצחת במשחק חוץ קשה היה נגד בארסה שגם זה היה פוקס והם הפסידו אחרי זה בבית בבונקר של 20 דקות אחרונות ( שוב מי כמוך יודע)
    ומה שאמרת ברור שאני תמיד יגן על ריאל אבל עד מידה מסוימת עם יש משהו שהוא עד כדי כך נכון שיש הוכחות לזה ועוד שאין לי מה להגיד אני יסתום תפה , אני ישאל אותך שאלה אתה באמת רוצה לראות את ליברפול משחקת ברוסיה במאי ? תגיד לי את האמת אחי ? כאוהד כדורגל .
    ליברפול האמת קבוצה יותר משעממת מקבוצות אחרות שנשארו ובגלל זה אני מעדיף גמר שיהיה עם קצב טוב. ליברפול לדעתי אם תגיע לגמר תשחק הכי טוב שהיא יכולה, כמו כל קבוצה שבעצם תשחק אם תגיעה לשם.
    אבל מה שכן- הקבוצות שלדעתי יתנו את המשחק הכי יפה בגמר אלה מנצ'סטר וארסנל. כמובן שאני רוצה שברצלונה תהיה שם, אבל לא יודע.. לא משחקים טוב בזמן האחרון ושוב חוזרים לשחק בצורה איטית ולא להגיע למצבים.
    ברצלונה בקלות יכולה להגיע למצבים- ולהמון, רק שהיא לא עושה את זה.
    ראיקארד הטמבל כל משחק חוץ אומר לשחק לאט.. מה הבעיה לשחק כמו בקאמפ נואו- להניע כדור בשביל לשלוט בקצב ולהגיע למצבים? אני שונא אותו בגלל הפחדנות הזאת.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

מי שאומר שליברפול קבוצה משעממת זה כי אתם לא ראיתם משחקים שלה ואתם מדברים
    כאלה שטויות. זה שליברפול בליגת אלופות מול אינטר שיחקה קצת לאחור, לא אומר שהיא
    קבוצה מעפנה, אז תפסיקו לזיין בשכל. אני ראיתי השנה המון משחקים של ליברפול, ונהנתי
    מהם לגמרי, אחלה קבוצה, התקפית, טקטית. פשוט אתם בוכים על זה שהקבוצות העלובות
    שלכם לא עלו כמו ריאל מדריד או מילאן, אז אתם מוציאים אנרגיה לשווא, תהנו ותתענגו מהכדורגל
    הזה, ועזבו אותנו מציניות. ארסנל מול ליברפול זה אחד המשחקים הטובים, ויהיה חזק מאוד היום.
    לגבי צ'לסי מול פנר, לפי דעתי זה דיי ברור, צ'לסי תעלה ללא מיכשול...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

דווקא לגבי השנה לליברפול יש אחלה קבוצה עם אחלה כדורגל מתוך ה 3-4 שנים האחרונות זאת הגבוצה הכי טובה שהייתה לליברפול אני ראיתי את המשחקים נגד אינטר וליברפול שיחקו מדהים ארסנל שעכשיו בתקופה לא טובה
    ומשחקת לא משהו למרות שבשבת האחרונה חזרו עם מהפך מדהים אבל זה משחק כל כך קשה שאני חושב שייגמר תיקו לגבי צ'לסי ופנר אני חושב שפנר יכולים להפתיעה את כולם בשמינית הגמר צ'לסי סיימה בתיקו נגד אולימפיאקוס בחוץ ולדעתי פנר יותר טובים מאולימפיאקוס אז הולך להיות היום בצ'לסי נגד פנר כדורגל שמח

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    7

אתה בא להגיד לי שליברפול השנה יותר טובה מהשנים האחרונות ? זה עלבון לאוהדי ליברפול המקום ה-4 שמור לליבפול כבר הרבה שנים ברציפות , אני חושב שבפעם האחרונה שליברפול נצחה אחת מ4 הגדולות היתה את ארסנל 4-1 שגם אחרי זה היא קבלה 4-0 באימיריות , DESIRE אתה אוהב את הכדורגל של ליברפול איך שאתה רוצה , נגד צלסי זה היה בונקר לא משחק טקטי תגיד מה שתגיד היה לה 10 דקות טובות וזהו 20 דקות אחרונות זה בונקר ליברפולי וכולם יודעים את זה.
    בקשר לשחר אחי , אל תדאג ברצלונה בשבילי פיבוריטית בשביל לקחת את ליגת האלופות , מה שקורה לה בליגה וכל המעמד האנדרוגי הזה שנוצר להם ( במיוחד נגד שאלקה שחשבו שהם ינצחו בלי להתאמץ הקטנים האלה) , עושה להם רק טוב לטעמי ואל תשכח שמסי ורונלדיניו לא משחקים ( במיוחד מסי השנה ) , אתה יכול ליהיות מעודד בכל מה שקשור לליגת האלופות , ברצלונה לא פריארים תאמין לי ( אף אחד לא יודע מה היה קורה עם מסי היה משחק בסופרקלאסיקו דרך אגב) .
    Siete

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect