|
|
כל מי שמקלל את ליאור ובמיוחד ג'וני המטומטם אתה צריך להגיד תודה שזה ליאור, אם אילן או יניב היו מחליטים להוריד אותך מניהול והיית מזיין על זה תשכל היית עף יא אפס אבל ליאור בן אדם נחמד הוא מוותר, וגם כל המושפעים האלה שרואים את הראשיים עושים משהו(מקללים אותו/עורכים לו תפרופיל) ישר מתחילים לקלל את אותו אחד כי אתם פחדנים רצח, תאמת שאני לא מבין את ליאור אשכרה איך אתה מקלל אותו והוא עונה לך, הרבה יותר פשוט להעיף אותך מפה, זיינת תשכל,
מי שלא טוב לו הראשיים מוזמן לעוף מפה, העיקר כולם מזיינים תשכל שיש רמה נמוכה ושעושים שטויות אבל ששטות כזאת קוראת כולם יודעים לצחוק וללקק לראשיים תתחת טוב מאוד יא חבורה של אפסים, עאלק "הרמה יורדת"
כל מי שרשם את זה הוא אותו אחד שצחק שפתחו את פורום זנות ואותו אחד שצחק שמחקו את דיבורים והאשימו את אוזי, כולם חסרי עמוד שדרה, אפסים כאלה לא ראיתי הרבה זמן.
עובדה אבל שלא הפריע לא ליניב ולא לאילן... גם לא לישראליוייפר אם הוא עדיין ראשי :@, כי לא הייתה באמת סיבה להוריד אותי, אבל אין לך שמץ על מה אתה מדבר כי אתה בערך... 4 ימים בפורום, 5 אולי? אז חאלס סתם להתערב בדברים שאתה לא מבין. ובקשר לנושא השני,פורום זנות באמת היה מצחיק אחד באפריל ככה, זה לא שהתכוונו להמשיך איתו אז על מה כל החפירה. לסיכום, אתה עוד אחד מאלה שהפורום לא ממש צריך, ואם אין לך משהו שישמש כחומר למחשבה להוסיף אז פשוט אל תגיב, וד"א העובדה שהרמה יורדת זה נכון, אני אישית מסכים חלקית עם העובדה של ילדים בני 10, אבל יש עוד מלא דברים, כמו חוקים מפגרים, מערכת ניקוד מטומטמת, חושבים שמנהלים מנהלים פורום בשביל נק' (לא יודע אישית על הזין שלי הנק'), אקיצר אני מקווה שהבנת את הנקודה. יומטוב!![]()
בברכה, Joni
וואי אם אתה חושב שאני 4 יום בפורום אתה באמת טמבל...
טוב למה ציפינו חח, יש גם ילדים בני 12 עילגים..
אגב הניפוי היה שלי ושל אילן ואם תשאל את ויפר בפרטי אם לדעתו זה היה מוצדק, אני בטוח שתקבל את התשובה "כן", ואז תתחיל לקלל את ויפר ואת כל העולם ואשתו, כי אתה ילד קטן ומפגר שבוכה על זה שהורידו אותו מניהול במשך חודש, שם חתימות ומגיב בכל חור שהוא עוד ינקום, במיוחד כשעוד הגבת פעם בחודש בפורום אז בכלל אני לא מבין מה יש לך לבכות יא טמבל.
אגב הציטוט שהבאת בעמוד הראשון תקף גם לגבי התגובה הזאת.
א) דיברתי עם וייפר דיי ממזמן, והוא לא ידע בכלל שהורידו אותי.
ב) וייפר הוא זה שהעלה אותי, אז תשאל אותו איך היה לנהל את הפורום.
ג) אני לא מתבכיין סתם חבל לי על הפורום ההוא.
ד) מאיפה הבאת את החרטא של אני עוד אנקום? זה היה בחתימה שלי בצחוק במשך יום אחד בדיוק.
ה) "אגב הציטוט שהבאת בעמוד הראשון תקף גם לגבי התגובה הזאת" חבל שאתה ממשיך בחרטא הזה במקום לגלות בגרות.
בברכה, Joni
לא אמרתי שהוא ידע, אמרתי לך תשאל אותו אם לדעתו זה היה מוצדק.
לא אמרתי שהוא ידע, אמרתי לך תשאל אותו אם לדעתו זה היה מוצדק.
פורום 2 ,
אני הצטרפתי לכאן היום אני לא יודע מה קורה כאן ממש ,
אבל מה שאני כן יודע זה שאני כאן בשביל לתרום לקהילה (במיוחד לעיצוב הגראפי והאתרים) ,
להכיר אנשים חדשים , ולגרום לדיונים שאנ משתתף בהם להיות ברמה יותר גבוהה ,
אני לא כאן בשביל להשקיע בפורום שאני לא מבין בו ולעלות לניהול סתם .
הוא אסולין זה הוא ניקו מזליקו
ואיך מצאת שהוא 5 ימים בפורום אם רשום שהוא הצטרף באפריל 2008?