אני לא סומך עליו אבל בגלל הפחד אני אהיה סביבו
אני לא סומך עליו אבל בגלל הפחד אני אהיה סביבו
|
|
כנראה שהמפקד שלך לא עשה עבודה כי אמורים לסמוך עליו בעיניים עצומות.
איפה אתה משרת? ואני קראתי כתבה על צוות בשייטת שלא סמך על המפקד שלו וזה נגמר רע... ויכל להיגמר עוד יותר רע.
למה אתה לא סומך עליו? הוא מקבל החלטות לא נכונות באימונים או דברים כאלה?
ישי התותח
כן
אה פאק שכחתי שאני עוד לא משרת =\
נערך לאחרונה על ידי FreeSoul; 04-04-2008 בשעה 15:08.
גם אני קראתי תכתבה על צוות אייל בשייטת..הם לא סמכו על המפקד שלהם-אייל- וניגשו למישהו גבוה יותר ואמרו שזה הוא או הם..וזה היה הם..כולם הועפו הביתהץץ
חח יש מצב מישהו מביא תכתבה הזאת?
אה ונגיד וכתוב למישהו על החולצה "צוות כהנא" אז מה זה אומר, כאילו שלמפקד שלו קראו כהנא? (שם משפחה הכוונה)-סליחה על הבורות.
כן
המפקד צוות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לא משנה מצאתי ^^
דיון נחמד,
לדעתי בתוך הצוות שלך לא משנה כרגע איפה אתה משרת, הצוות הופך להיות כמו משפחה שלך, 3 שנים עם אותם אנשים, קם איתם בבוקר, מתאמן איתם ביחד, יושן איתם, אז מן הסתם שאני אסמוך על כל אחד מהם שהוא יתן את הנשמה בשבילי ואני אתן את הנשמה בשבילו. במיוחד ביחידות מובחרות ויחידולת העילית בעיקר!
נראה לי שרוב החבר'ה פה לא ביחידות המובחרות (שייטת / מטכ"ל / שלדג) ככה שהם לא צוות 3 שנים ויוצאים לפעולות ביחד... בגדודים אתה די נזיל ואיפה שצריך למלא חור שם שמים אותך... בהתחלה אתה עם הפלוגה שלך ולאט לאט אתה רואה איך מ120 חבר'ה הפכתם ל20 איש אם לא יצאת למכים ואם יצאת למכים אז בכלל אתה יכול לשרת בסין גם
ובקשר ללסמוך על המפקד... סמכתי על המפקד שלי בטירונות ועל עוד מפקד (לא שלי) במתקדם, ועל המ"מ שליבמסלול (טירונות+אימון מתקדם) ... לצה"ל יש ממש בעיה עכשיו בקטע של המפקדים ובמיוחד של הקצינים
אני בעיקרון סמכתי על הסמלים שהיו לי במסלול..
yoniwsx
אתה לא אמור לפחד מאף אחד מהמפקדים שלך..
כל עוד אתה תעשה את המוטל עליך בצורה הטובה ביותר אין סיבה שתחשוש לשום עונש ובכלל פחד ממפקד יוצר ריחוק וזה לא מה שאתה רוצה.
עם הזמן אתה אמור להקשר למפקד יותר ויותר וזו לא הדרך.
שיהיה בהצלחה בהמשך.