אתמול , דיברתי אם חבר שלי במסן ,
אז הוא די ילד מציק , כל שטות קטנה שתציק לו הוא יגיד שהוא מזיין אותך בהפסקה וירביץ לך , אז בד"כ אני לא מחזיר לו , אתמול דיברתי איתו שאני באטרף והוא בחרא פורום ושכדי לו לעבור , אז הוא התגרה בי ונתן לי משפטים של , לך יש את הפורומים הכי טובים ואני ויוסי (שם בדוי) בפורומים מעפנים וחראות בקיצר הוא התגרה בי ואמר לי כמו שהוא תמיד אומר לי בשיעורים שהוא יתן לי מכות רק שזה היה " חכה חכה מחר אחרי בית הספר " אמרתי לו " יאללה כוס אמק ערס , נמאס כבר ממך כל דבר שאתה לא מקבל אתה מאיים עליי וזה לא שאני מפחד ממך אני מפחד עלייך אני לא רוצה להחזיר לך כי אתה חבר טוב שלי " הוא אמר לי שהוא רוצה לקבוע איתי מכות בסוף היום .
היום ,
הוא ניסה לדבר ואמר לי לא להיות פחדן ולצאת איתי כמו גבר , שכמובן אני לא מפחד ממנו אבל הוא אמר שאם אני ישבור אף או יד זה על אחריותי .
עכשיו , בגלל שהוא היה חבר טוב שלי לא ידעתי איך להתחיל את כל זה וזאת הייתה מריבה שטותית , כמובן שלא רציתי ליסוג כמו פחדן אלא לשמור על שמי , פשוט הסתובבתי למול חבר שלי וחיכיתי שייתן לי מכה , כי אפילו במכות שלנו בצחוק אני לא מפעיל כח , אני חייב להיות מעוצבן כדי להפעיל את כל הכח שאצלי , אני לא יכול לתת לחבר שלי סתם אגרוף לפני בכל הכח שיש לי , בקיצור הוא הכניס לי ברכית בקפיצה לתוך הגב , הכאב עבר תוך שניה , אבל הוא גם קילל את ההורים שלי ובמיוחד את אבא שלי (לא ראיתי אותו 4 שנים ועכשיו הוא חזר) , הייתי כל כך עצבני , אפילו ההבעה שלי נהייתה עצבנים כזאת כאילו רצחו את ההורים שלי , פשוט התקרבתי והכנסתי לו כזה אגרוף ללסת שדמעות התחילו לנזול , הוא הרים בלטה וניסה לזרוק לי לפני למזלי זזתי אחורה וזה שפשף לי את הבטן , כל כך התעצבנתי שרציתי להרוג אותו , הכנסתי בו בעיטה לצלעות ואגרוף לצלעות ואז ללחי , הוא התכופף קצת והבאתי לו עוד בעיטה לגב , קיבלתי אולי טיפה יותר מכות (זתומרת הוא ניסה לתת כמעט ולא הצליח) אבל באמת שלא כאב לי ,
פשוט , כל העצבים שלי העלימו את הכאב באותו הרגע ,
המכות היחידות שקיבלתי זה אגרוף לפני בלטה בבטן ובעיטה לביצים (ולא הרגשתי אותה ממש) אחרי הבעיטה בביצים אמרתי לו "אתה כל כך נואש שאתה מנסה לשבור לי את הביצים ? " והוא אמר "כן" וניסה לתת לי בעיטה לשם , נתתי לו עוד בעיטה לגב ותפסתי אותו מהראש הפלתי אותו על הריצפה ובוקס לעין , אחרי זה הוא כבר הסתובב לקח את התיק לקח ספרינט והסתכל עליי .
ואז רק אחרי שהוא ראה אותי אם חברים שלי ושלו הוא הצטרף ואמר שהוא זיין אותי , והחבר הכי טוב שלו ושלי אמר שזיינתי אותו .
זה פשוט כמו שמישהו כאן אמר לי שזה ממש כיף לריב עם מישהו שאתה שונא מכות ולהנחית לו אגרוף ולראות אותו סובל .
אני לא ילד של מכות שרב יומיום , הייתי חייב , אפילו לא רציתי .

ציטוט ההודעה