דבש זה כמו סוכר רגיל ומשמין כזה ? או שהוא יותר טוב נגיד בתה או בקפה כפית דבש במקום כפית סוכר
לפעמים גם אני מרגיש עייף אני פשוט אוכל כפית דבש ומרגיש כמו חדש
זה טוב או לא טוב? ואני מנסה לרדת קצת במשקל שיהיו לי ריבועים![]()
דבש זה כמו סוכר רגיל ומשמין כזה ? או שהוא יותר טוב נגיד בתה או בקפה כפית דבש במקום כפית סוכר
לפעמים גם אני מרגיש עייף אני פשוט אוכל כפית דבש ומרגיש כמו חדש
זה טוב או לא טוב? ואני מנסה לרדת קצת במשקל שיהיו לי ריבועים![]()
|
|
אין דבר כזה מזון משמין או לא בריא , יש דבר כזה הכל במידה , וסך קלורי יומי (מאזן קלוריות , חיטוב - שלילי , מסה - חיובי).
ביחס לסוכר לבן רגיל דבש יותר בריא ובעל פחות קלוריות + הוא טבעי ומתוק יותר מסוכר.
בנוגע לזה שאתה רוצה ריבועים.. אם תרזה לא ייצמחו לך ריבועים..
יש שיטה יותר קלה להפוך את השומנים לשרירים.. וזה מה שכל לוחמי WWE עושים.. אוכלים פווולללל ואז עושים ספורט מטורףףף בהקצנות וככה הם הופכים את כל השומנים שהם אכלו לשרירים![]()
אי אפשר להפוך שומן לשריר אלה שתי רקמות מסוג אחר הן לא הופכות אחת לשניה כמו שהעצם שלך לא הופכת להיות הסחוס שלך,
הם לא משמינים ואז עושים ספורט הם משמינים תוך כדאי הכושר מה שנקרא תקופת מסה, הם אוכלים בכמויות ועושים כושר בכמויות ואז הם עולים במסת שריר ובאחוזי השומן ואז הם עושים תקופת חיטוב עם יותר ארובי ותפריט חיטוב עם מאזן קלורי שלילי ומורידים בשומן וממשיכים להתאמן ופחות או יותר נשארים באותו מסת שריר ואז בגלל שאין כבר שומן רואים את כל השרירים בצורה מגניבה ^^
![]()
אני מבקש ממך לא להגיב פה יותר
כפית סוכר = 20 קלוריותביחס לסוכר לבן רגיל דבש יותר בריא ובעל פחות קלוריות + הוא טבעי ומתוק יותר מסוכר.
כפית דבש = אותו דבר.
דבש גם מורכב מסוכרוז (הסוכר הלבן)
אבל ברובו פרוקטוז(סוכר הפירות) וגלוקוז
http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c21Ro.html
חחחח rmoses השיטה הזאת ממש לא מומלצת לאנשים בלי מוטיבציה של רמבו כי אז אתה יכול לאכול בכמויות ובגלל שעכשיו אתה שמן יהיה לך הרבה יותר קשה להתאמן :X
http://www.beok.co.il/SelectedArticl...ArticleID=6319
"האינדקס הגליקמי של הסוכר בדבש נמוך יותר מזה של סוכר רגיל ובמקום 100, הוא רק 58 עד 87. זה נתון משמעותי לחולי סוכרת או למי שרוצה לרדת במשקל."
לא נכון תקופת מסה אתה לא חייב להכניס 999999 קלוריות ולעלות מאה קילו, אתה מכניס בהתאם לאימון שלך עם הרבה פחמימות ונשאר על משהו כמו 1.8-2.3 גרם חלבון לכל קילו משקל ופשוט יותר פחמימות מאשר תקופת חיטוב ואז יוצא לך שאתה עולה בשריר ובשומן אף אחד לא אמר שאתה צריך להשמין עד כדי כך, אתה עולה איזה 10 קילו שומן באותו זמן עם השריר ואז עושה תקופת חיטוב, הכל כמובן כמה שאתה רוצה אתה יכול לעשות תקופת מסה במשך שלוש שנים ולעלות גם 70 קילו שומן עם השריר ואז להרזות את הכל, אבל אין שום בעיה אם תעשה תקופת מסה של 10 חודשים ואז חיטוב אתה גם תראה מגניב (: ותעלה בשומן כולה 1-3 קילו לחודש...
![]()