היום בפעם הראשונה עשיתי ביד ויש לי שאלה,
האם זה נוגד את התורה? האם מותר לעשות כמה פעמים ביום? האם יש סיכונים כלשהם?
תודה.
היום בפעם הראשונה עשיתי ביד ויש לי שאלה,
האם זה נוגד את התורה? האם מותר לעשות כמה פעמים ביום? האם יש סיכונים כלשהם?
תודה.
|
|
זה לא נוגד את התורה , ואין סיכונים .
בגלל שכאשר את מאונן אתה מוציא זרע מין הגוף אבל הגוף כל הזמן ממשיך ומחדש את תאי הזרע D:
חחח...
אחי אולי זה נגד התורה אבל זה נורמלי לאלהה.
אני מתאר שאתה בן 10-13 זה בסדר אל תדאג
חחחח
לא כתוב בשום מקום
אל תאונן
תעשה כמה שבא לך כל עם ישראל עושה את זה
וזה לא עושה מחלות או משהו כל עוד אתה שוטף ידיים לפני כי לך תדע במה נגעת לפני חשוב גם לשטוף אחרי חחח לא נעים אם תביא למישהו כיף
בגיל 14-15 בטח תעשה כל יום ואז ב16 כבר יתחיל להימאס לך ותרצה את הדבר האמיתי חחח
זה טוב זה בריא זה משחרר לחצים מרגיע, לך על זה שמעתי ברדיו יש כזאת פסיכולוגית לסקס או משהו ולזוגיות לא יודע היא כל שבוע בשבת באיזה 1 בלילה לפעמים קשה להירדם מקשיבים לזה חחח ב100 אפ אם נראה לי
רק חשוב שאל תדבר על זה יותר מדי כי בכל זאת זה מגעיל חח במיוחד את הבנות
בהצלחה
כל מי שאמר פה שזה לא נגד התורה עדיף שיסתום את הפה מאשר שיגיד שטויות ויטעה אנשים.
זה בהחלט נגד התורה, אבל כמו שאמרו לפני זה נורמלי לחלוטין.
תפסיקו לחפור סתם
זה נוגד את התורה
ודניאל צודקת
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
בויקרא ב' פסוק ג' כתוב:"ויאמר ה' אל מושה אל תאונן"
חחח, סתם...
אחי, זה אפילו בריא לאונן, זה מפחית סיכונים לחלות בסרטן הערמונית.
אל תתביש כולם עושים את זה! למעשה 99% מכל האוכלוסיה בעולם הודו שהם עשו ביד פעם
אתה תתרגל לזה ותהפוף את זה לשגרה, תכין נייר טואלט.
ברור שזה נוגד את התורה!
כמו שדניאל אמרה- איסור לשפוך זרע לשווא!!
לאלו ששומרים אסור להביא ביד!
זה נוגד ת התורה,וזה גם בריא לאללה,ואתה יכול לעשות מצידך 8 פעמים ביום אפילו,למרות שאני לא רואה למה שתרצה אבל חפיף
יש 4 סיכונים:
1.אתה תפגע בעצמך,ביד או בזין,בדרך כלשהי (הסיכוי הוא ממש אפסי,אבל עדיין זה אפשרי).
2.אמא שלך תתפוס אותך,יכול להיות מביך אז חשוב לנעול את הדלת ולא לשים קליפים עם רמקולים,רק עם אוזניות
3.זה מביא מלא קבצי זבל למחשב,תוכנות ריגול,ובמקרים ממש קשים אפילו וירוסים,אז תיזהר מאיפה שאתה מוריד חומר
4.אתה יכול להתמכר![]()
זה אסור לפי התורה
ואוננות לא גורמת לשום בעיות ושום תופעות לוואי - יש שאומרים שזה אפילו בריא...
נערך לאחרונה על ידי kid; 10-04-2008 בשעה 21:49.