אני בן 14
גובה: 1.52
משקל: 42~41
יש לי בעיה עם זה שאני כל כך נמוך וכולם גבוהים בכיתה לפחות 1.60+
חוץ מכמה יחידים שאני אחד מהם...
ואני לא יודע עם זה טוב או לא טוב..
אני בן 14
גובה: 1.52
משקל: 42~41
יש לי בעיה עם זה שאני כל כך נמוך וכולם גבוהים בכיתה לפחות 1.60+
חוץ מכמה יחידים שאני אחד מהם...
ואני לא יודע עם זה טוב או לא טוב..
|
|
תאכל אוכל עם הרבה ברזל..אמרו לי שזה עוזר..חוץ מזה..שאתה עדיין קטן אני זוכר אצלי חברים היו גמדים פתאום הם באים אליי הביתה אני רואה אותם עצי קוקוס..
כל אחד בקצב שלו..וגם אם תהיה נמוך..שים זין..לכל אחד יש ת'פאקים שלו
אל תדאג , אני עד כיתה ט' הייתי נחשב נמוך.
עכשיו אני עוקף כמעט את כל החברים...
תאכל בריא ותישן בלילה טוב (9 שעות מומלץ)
גם לי זה היה ככה, אל תדאג לכל אחד יש איזה חודשיים שהוא גובה באיזה 5-10 סנטימטר.
אני גם הייתי ממש נמוך ובחופש הגדול שבין כיתה ט' ל-י' גבהתי ממש הרבה (כי אתה יכול לישון הרבה ולנוח)
בדרך כלל אתה תיהיה בערך בגובה של אבא שלך (קשור גם לגובה של אימא).
אם הדבר ממש מפריע לך ואתה רוצה לדעת יותר, לך לרופא גדילה ותבקש ממנו שיסביר לך ותגיד שאתה רוצה לעשות צילום כף יד (הרופא יוכל להגיד לך אם נשאר לך לגדול או לא) ובדיקות דם (ואללה לא יודע למה אבל כנראה לבדוק אם הגוף משחרר הורמון גדילה או הורמונים אחרים).
רק שתדע שהרופא לא יכול להגיד לך כמה יש לך לגבוה ואם אתה תגבה ב100%, כי לא גילו עדיין את כל מה שעוצר\עוזר לגדילה, אבל מה שרופא אומר עדיף מכלום.
בהצלחה
אחי יש לך עד גיל 21 להתפתח אל תדאג
אני לא מאמין שיש לך בעיה אבל אם אתה מודאג לך לרופא
גנטיקה, בסוף אתה תגבה לגובה שאתה צריך אל תדאג
תאבל גזר וחלבונים..
כל היום, ככה תגדל הרבה!
אכלתי גזר שבועיים וגדלתי 5 ס"מ.
אל תדאג כשאתה תגיע לגילים יותר מאוחרים אתה תתחיל לגדול בקצב מטורף.
מה הקשר גזר?!?!?!? ומה הקשר חלבונים? מה פחמימות, שמן, ויטמינים, מינרלים לא חשוב? לקחת רק חלבונים? טוב לדעת
שטויות
אני מניח שכל המשפחה שלך או לפחות מצד אחד של ההורים קיימת בעיה של גבוהה, לרוב הגובהה נקבע גנטית - כמו עוד הרבה תכונות.. אבל זה לא אמור להדאיג אותך.. כל אחד גדל בקצב שלו, לכל אחד יש קצב התפתחות גוף שונה אבל אם כדי להסיר דאגה מלבך פנה לרופא.. יש טיפול ויש כדורים גביהה שיתנו לך עוד כמה סנטימטרים.. אתה לא תהפוך לגוליבר אבל לגבוהה אתה כן תגבהה מזה.
אני חושב שכרגע לא צריך לפנות לרופא, אבל רק ליתר ביטחון וכדי שלא תדאג או תתבייש בגובהה שלך
ושמע - יש יתרונות בלהיות נמוך. כמה שזה נשמע מצחיק, גם בלהיות נמוך כמו בכל דבר בחיים יש יתרונות וחסרונות.
אני מציע לך פשוט לנסות למצוא בעצמך את היתרונות בזה שאתה נמוך ואתה תראה שגם תשתנה לך ההרגשה ואתה תרגיש טוב עם עצמך.
ועוד משהו ששכחתי - כל אחד גובהה, פשוט לכל אחד זה בא בגיל אחר. כמו שאמרו כאן כמה אנשים - יש נמוכים שפתאום בגיל מסוים נהפכים להיות ענקים ויש גבוהים שמגיעים לשיא הגובהה כבר בגיל צעיר. אתה כנראה תגיע לשיא הגובהה שלך בשנים מאוחרות מהאחרים.
בהצלחה בכל מקרה..
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 11-04-2008 בשעה 16:05.