[ סתם...
קאקה דיבר לעיתונות האיטלקית וחשף את דעתו על מנצ'סטר יונייטד וכריסטיאנו רונאלדו.
קאקה התוודה שרונאלדו הוא הכדורגלן הטוב בעולם כרגע, ואמר שיונייטד היא משחקת את הכדורגל הכי מרהיב באירופה ושלדעתו היא פייבוריטית לזכייה בצ'מפיונס.
קאקה צודק? ]
[ סתם...
קאקה דיבר לעיתונות האיטלקית וחשף את דעתו על מנצ'סטר יונייטד וכריסטיאנו רונאלדו.
קאקה התוודה שרונאלדו הוא הכדורגלן הטוב בעולם כרגע, ואמר שיונייטד היא משחקת את הכדורגל הכי מרהיב באירופה ושלדעתו היא פייבוריטית לזכייה בצ'מפיונס.
קאקה צודק? ]
|
|
קאקה הומו![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
צודק.. אבל מנצסטר לא ייקחו בארסה יעברו אותם הגמר יהיה ברסה-ליברפול וילברפול יקחו
ארסנל וריאל מדריד ( עד לפני פבואר השחור) שחקו את הכדורגל היפה בעולם לדעתי לפחות לא היונייטד , אבל היא כן הקבוצה הטובה בעולם , אני לא יודע מי בשיא הכי טובה בעולם אבל יונייטד מראה יציבות , סגל עמוק , צעירים מבוגרים ( סקולס , גיגס , נוויל גם ישתתף אני מאמין בקרוב) ואין מה לומר פרגוסון בנה מכונה נקודה.
אממ תוסיפו לזה שיש להם את המאמן הכי טוב בעולם עם כמעט הכי הרבה ניסיון בעולם ( עם קפאלו לדעתי ) ואז בכלל .. הייתי מת למאמן כמוהו .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 11-04-2008 בשעה 18:54.
Siete
לרגע חשבתי "מה? רונאלדו לא מספיק להם???" חחח..
קאקא צודק בקשר למה שהוא אומר. יונייטד היא הפייבוריטית לזכייה.
קאקה איש חכם ( אני אובייקטיבי)
חחחח אבל בדר"כ שהוא מתראיין הוא אומר דברים נכונים.
יהיה כיף!
צודק.. כרגע מנצסטר הקבוצה הטובה ביותר בעולם!
לא בטוח שמנצ'סטר תעבור את בארסה
למנצ'סטר לא יהיה קל לעבור את ברצלונה,עדיין זאת ברסה הגדולה,אולי ברצלונה נמצאת במצב לא הכי טוב ומהצד השני באה יונייטיד שנמצאת במצב מצוין,זה לא אומר שמנצ'סטר יכולה לעבור את ברצלונה,ברצלונה זה מועדון גדולה ברמה עולמית גבוהה,ויש לה שחקנים שיגולים לנצח את ברצלונה.בקיצור,הכל עוד פתוח.