משה דווקא אתה אמור להיות נגד עם כל ההבנות שלך מעולם הפיקאפ ...
משה דווקא אתה אמור להיות נגד עם כל ההבנות שלך מעולם הפיקאפ ...
|
|
מי אמר שאני בעד![]()
אין גם משהו בעניין עיוורון? או שזה סתם בולשיט...
מבחינה פסיכולוגית זה בריא..
אבל לא כל יום, ובטח שלא כמה פעמים ביום..
גם בגלל שזה כואב..
זה נוגד את התורה..אבל תאמין לי שאף גבר לא שם על זה..
אלא אם כן אתה דתי, לא שאני מאמין שהם שומרים על זה..
King
זה נגד
אומרים לך
ותזרע זרע למצוות פרו ורבו
המלך חזר
כתוב בתורה משהו שמזכיר את זה,
אני זוכר פעם אמרו לי את זה,
בגלל אסור לדתיים לאונן ולהשתמש בקונדום
אחי זה אסור לחלוטין לפי התורה תנסה להיגמל עכשיו אם כבר התחלתה
כמה דברים..
משה - מדעית אכן נאגר שם זרע אבל מתישהוא שהגוף "שם לב" שלא צריך לאגור יותר הוא מפסיק לאגור פשוט אין יותר פשוט מזה.. אי לכך לא ייצא זרע סתם ככה.. צריך האזור להגיע לחום מסויים שם מבין? גם צריך גירוי מיני וזה..
סתם ככה לא ייצא שפיך..
התורה לא נוגדת את קרי לילה... אין מה לעשות ייצא ייצא.. אבל לא כל לילה יוצא חחח צריך חלומות כאלה או אחרים.. בשביל שזה ייצא מבין?.. ככה שהתורה אומרת לך לא להשפיך זרע בצורה מלאכותית... אם זה ייצא בקרי לילה או בי שהתכוונת אז אין מה לעשות..
אגב יש כאלה שלא מאוננים כל החיים שלהם.. כמו סם אם תתחיל לא תפסיק אם לא התחלת יש מצב שזה יישאר ככה..
לגבי כל השאר...
שתדעו לכם שזה נכון.. בנים דתיים גם מאוננים..
אני מת שתבדילו בין דתיים רגילים נורמליים לבין דתיים חרדים שחורים.. יש פווולל הבדל!
מבחינה מדעית , הזרע נאגר כל הזמן ככה שהוא יפלט במצב כזה או אחר לא משנה איך , אישית אחרי כמה שבועות בלי , זה יוצא לא משנה מה אני עושה , נסה לא לעשות כלום במשך חודש , ואז תראה.
בנים דתיים וגם חרדים עושים דברים הרבה יותר גרועים מלאונן , ובגלל זה אני לא מחבב אותם אפשר לומר אפילו בגדר השונא , כי הם פשוט צבועים.
משה..
תבדיל בין שחורים לבין דתיים רגילים תאמין לי שכשאני נכנסתי למד"א החברים החילוניים שלי חשבו כמוך שאין הבדל שנייהם שרוטים אחושרמוטא אבל לפי התגובות שלהם כלפיי מסתבר שהם טעו..
נו נכון.. ומבחינה מדעית זה ייצא מתישהוא אתה צודק...
וזה לא נוגד את התורה..
כל דבר שאתה לא שולט בו זה בסדר מצד התורה..
אבל משו שאתה שולט בו.. אתה חייב לפעול לפי חוקי התורה..
חרדים חרדים עושים דברים גרועים יותר..
אני יודע על מה אתה מדבר יש לי חברים מכל הסוגים.. אפילו היה לי חבר מכת לשטן אבל לא משנה עכשיו.. שאלתי את אחד מהם והעמקתי איתו על צורת גישת החיים של הפינגווינים חח ומסתבר שהם שרוטים..
אני אישית שונא אותם יותר מכל "עם" אחר במדינה הזאת.. הורסים את העולם הפינגווינים האלה..
כוס עמק בריא לא בריא אחי אתה רוצה שיכניסו לך שיפוד מהתחת ויציאו מהפה אחי מי שמאונן נכנס בגיהנום לבריכה רותחת של זרע אז תבוא אם מאורר אם אתה עדיין מוכן לאונן ולא משנה אם אתה לא דתי גם אתה יהודי וההלכות שבתורה חלות גם עלייך בקיצקץ אחי שניה של אנאה של הגמירה מול השנה של הסיפוק של ההיתאפקות תבין לבד מה שווה בהצצלחה