סליחה על כל הבלאגן.

שם משתמש:.-sUIx
רקע הסיפור:מצחיק.
הסיפור...

טוב זה משהו אמיתי..שסיפרתי פה באיזה אחד האשכולות לפני כמה זמן..
קיצר:

לפני שנתתים בערך , אני בה בבוקר לכיתה
אני נכנס באיחור
עייף מת, כל החברים צוחקים
אני לא מבין למה..כולם מסתכלים כאילו אני עבם ממאדים..

אחרי חמש דקות אני קולט שלבשתי את החולצה וג'ינס שלי הפוך..

לא הכי קורע אבל שיהיה..

שם משתמש:עוגיי
רקע הסיפור:דפוק עם מוסר השכל

הסיפור
אני והפסרטמה בטח כמה כבר קראו אותו והשכילו ממנו

תקראו ותשכילו בחיים

הקיצר אני קם בבוקר הולך לבית הספר כולי עייף מת, ואז מתחיל שיעור תנך שיעור מעצבן וחופר, עוד חמש דקות הפסקת אוכל .
הינה הגיע הצילצול אני פותח את התיק מוציא את האוכל שלי ואוכל.............
לאחר חמש דקות אני מגלה שעל הפסטרמה שלי יש מלא עובש וקצת ירוק כימעט הקאתי (זה היה נראה חי)
הקיצר פתאום בא לי כאב בטן אדיר והקאתי אחרכך רציתי ללכת הביתה התקשרתי לאמא שלי...
"אמא הפסטרמה בפיתה שסמת לי היום מקולקלת מה הישתגעת!!?? היא אומרת לי, לא קנינו פסטרה איזה חודש(היה לי מבט כזה 0_0),אני אומר לה מה?!?!?! אז מה אכלתי עם אין פסטרה? היא אומרת לי לא סמתי לך אוכל היום לא הכנתי לך, ואז גילתי שאכלתי כריך לפני חודש מקולקל מסריח
ועכשיו יש לי כאב בטן!
זה סיפור אמיתי לגמריי שקרה לי
מסקנה:
לפני שאוכלים שואלים

שם משתמש: VeilSide
רקע הסיפור: אמא של קובי אוהבת טושים ארוכים

הסיפור:

יום אחד, בשעת בוקר מוקדמת, השמש כבר שקעה, השעה הייתה 4 בצהריים בערך, אני שומע צלצול בפלאפון, אמרתי לעצמי "מי זה מתקשרת לאלכס? בכזה שעה?" anyway, עניתי. ענתה לי ק'(שם בדוי) אחחחח ויקטוריה, איזה קול היה לה, רק מהקול שלה יכלתי לדמיין איך היא נראית. בכל מקרה, היא ענתה לי בחושניות: "שלום, מידברת ויקטוריה מחברת XXX (לא רציתי לתת את שם החברה שלא תתקשרו אליה ותקחו לי אותה! פרטים בהמשך...) יתכן ותיהיה בעיה בשידורי Yes בשעתיים הקרובות. התחלתי לשאול אותה שאלות, רק כדי לשמוע אותה עוד ועוד. שאלות כמו: "מה קורה בובה? רוצה לראות את המכנסיים החדשות שסבתא שלי בנתה לי לבר מצווה?" או למשל השאלה שהכי חירמנה אותה: "תגידי בא לך להריח את החוד 0.5 שביקר אצלי ב"יציאת חירום"? היא אמרה לי בקול הסקסי שלה: "הלו אדוני!, איך אתה מדבר? אני לא חברה שלך!" -ואז כבר הבנתי -איזה חרמנית אלוהים!!! עוד לא יודעת את השם שלי כבר רוצה שאני יהיה חבר שלה, שאני יגרום לנוזלים שלה להשתחרר!! קיצר ביקשתי את המספר פלא' שלה. היא אמרה שהיא לא מתכוונת לתת לי בשום אופן!! - היא ניתקה. היה אבל משהו בקול שלה באותו רגע שאמר לי להמשיך ולחפש אותה! באותו רגע שהיא קרא לי "יא בן זונה אל תדבר איתי ככה" נפל האסימון! שהיא אמרה אל תדבר איתי ככה הכוונה הייתה שאני לא ידבר איתה בפלאפון כי הבוס שלה יכול לפטר אותה! והיא הריי רוצה להרוויח כסף לקונדומים שלנו! נכון? וואלה חכם אני! בכל מקרה, חשבתי וחשבתי, ואז הבנתי שאני יכול לחזור אליה בגלל שהייתה לי שיחה מזוהה על המכשיר הסלולארי המתקדם שלי! קיבלתי אותו לבר מצווה גם מסבא שלי באותו חבילה עם המכנסיים שסבתא שלי בנתה לי! אבל זה כבר עניין אחר! חזרתי למספר! נחשו מי ענתה לי? צדקתם! ענתה לי אחותה הקטנה!! אחחח אחותה הקטנה! איזה קול היה לה!!! רק מלשמוע אותו!! גרררר קראו לה רוקסי! בלי יותר מידי דיבורים, שאלתי אותה איפה אחותה? היא ענתה לי: "במקלחת!" התגובה שלי הייתה:"?!?!?!?!@!@$^&" התחרמנתי כולי! לא יכלתי להתאפק! נכנסתי לגוגל על-מנת למצוא מידע על איתור שיחות! הייתי חייב לראות אותה!. אחרי חיפושים ועבודה מרובה, פרצתי לאתר של הפנטגון למסכמים המוצפנים שלהם ואיתרתי את מקור השיחה! השיחה הגיע במקור מ-XXX (שלא יהיו טעויות הא...? היא שלי כבר...כאילו היא עוד לא יודעת... אבל כן, היא שלי!)
טוב, התחלתי להתארגן לפגישה שלנו! הריי הרושם הראשוני הכי חשוב!
הוצאתי את הבגדים הכי יפים שהיו לי! אמא שלי סרגה לי אותם ליום הולדת 19! שמרתי אותם במיוחד לאירוע כמו זה! הוצאתי את משקפיי המעצבים שלי! הם היו בצבע וורוד... היה כתוב אליהם "McDonalds Surprize Item" משהו כזה... אם אתם לא ידועים, זה שם של מעצב מפורסם באיטליה! המשקפיים שלו הם בין היקרות בכפר! שמתי את הנעליי עבודה שלי עם הברזל תעשייתי בקצה! שמתי קצת וואקס על השיער, על הגב ועל החזה!. לקחתי מונית אליה... הנסיעה ארכה כ4 שעות. בקיצור אחרי 20 דקות שיצאתי מהבית הגעתי אליה.... אני דופק בדלת... היא בטח יודעת שאני אמור לבוא כבר... היא בטח בלי בגדים... כמו ביום שנולדה! בכל מקרה, אני פותח את הדלת. פתאום אני שומע משום מקום! אלכס תתעורר! תתעורר! פתאום אני רואה את סבתא שלי! אומרת לי מזה ראית מה השעה? כבר 12 בבוקר ואתה עדיין ישן!

חבל שזה היה רק חלום.

תודה לסעיד על ההשראה :X

לא יצא מה שרציתי אבל בקטנה חח פעם הבאה נחשוב יותר

שם משתמש:saidclean
רקע הסיפור:מדריך

שלום לכולם,
כמו שכולכם הצלחתם להבין, לפי ההודעות הקודמות שלי, אני זיין לא קטן.
לא פעם ולא פעמיים, הצלחתי לכבוש בנות, ולהכנס לתחתונים שלהן.
כעת, אני אפרסם את המדריך האמיתי, כיצד תצליחו לקבל קצת כוס!

ציוד מומלץ: תארגנו לעצמכם כרטיסי ביקור מהסיפרייה העירונית.

הבה נתחיל:

1. תמיד! אבל תמיד! תשימו לב להערות הקטנות כמו:
מאמי, חמוד, מותק, כפרה, כפרה עליך, כפרה על דודה שלך (זה בדרך כלל בנות קצת גבריות), נשמה וכו'.

הדברים הללו מבטיחים לכם שהבחורה מעוניינת לשכב איתכם, ולבצע איתכם סקס אוראלי, אנאלי וכו'.
תנו תשומת לב מיוחדת למילה חמוד, שאותה כבר קיבלתי בעבר מהמון בנות, וניסיתי לבצע מהלך.
גם מדודה שלי (רבקה), קיבלתי את המחמאה חמוד (חרמנית), אבל עזבו אתכם זה כבר סיפור אחר :]

2. כאשר קיבלת כבר את אחת מהמחמאות הללו, התחל את הפעולות הבאות:
התפשט לגמרי, הלבש על עצמך את הקונדום (אתה לא יודע מה אתה יכול לקבל בימים אלו),
ונופף עם ה"כפרה" שלך כמו מונצ'אקו. עד שהבחורה תדלק ותמרח עליך.

3. אם וכאשר הבחורה משחקת אותה קשה להשגה, תעשה כל מאמץ כדי לקבל אותה! (בחורות אוהבות משחקים).
למשל היא תקרא לאבא שלה לעזרה, תתקשר למשטרה או תברח וכו'.
תנסה לפרק את כל מי שעומד בדרכך במכות, עד שתגיע ליעד המבוקש.

4. אם כשאתה מגיע אליה היא נאבקת, קבל את השיטה הטובה ביותר:
תחנוק אותה עד שהחמודה תאבד את ההכרה, ואז היא כולה שלך.
ואז תתחיל עם הביצועים המרהיבים שלך!

5. אחרי שהיא עינגה את ה"כפרה" שלך, אל תשכח לענג גם אותה.
אפריים אוהב לעשות טוב לבחורות, כדי שלא ישכחו אותו, ויספרו גם לחברות שלהן.

6. כאשר סיימתם וגמרתם, אל תשכחו להשאיר כרטיס ביקור!

7. וכשהגעת הביתה, אל תתקשר! תן לה להתקשר לבד.
אחרי לילה סוער והרבה עינוגים, תאמין לי שהיא תתקשר :]

8. מניסיון: תצפה לקבל יום אחרי תביעה משפטית או תלונה במשטרה.
אל תתייחס! זה רק אחד מהמשחקים של הבנות למשיכת תשומת לב.

9. המשך לבחורה הבאה, וחזור על המהלכים מסעיף 1

בהצלחה בציד הבנות הערב,
שלכם אפריים

שם משתמש: JamesBond007
רקע הסיפור: משעשע...?

הסיפור:

יום אחד, לפני שנים רבות (שבוע, אולי וחצי...) אני הולך ברחוב לכיוון תחנת האוטובוס, פתאום אני קולט אוטו מוכר, GMC ירוק-צבאי כזה, אני רואה בפנים את דודה שלי! אני עושה לה שלום, היא עושה סיבוב בכיכר, צפרה לי פעם-פעמיים, המשכתי לעשות שלום (כמו מפגר הסתובבתי רק עם הראש אחורה)... נחשו מה קרה... בום! נכנסתי עם הראש באיזה עמוד. כאב רצח, יש לי בלוטה עד עכשיו, אבל כל הדרך הביתה אני מתפקע מצחוק. ואני ראיתי אנשים במכוניות, נוסעים לידי וצוחקים... נקרעתי מעצמי... איזה אהבל אני...

וזהו. אולי אני משעשע מישהו...

שם משתמש:סבא גפטו
רקע הסיפור:מצחיק/מטומטם
עשיתי עבודה,לקחתי הרבה חומר מהאינטרנט.
אפשר להגיד לקחתי הרוב מהאינטרנט , וזה היה עבודה ממש חשובה.
המורה שלי כתבה לי
"האינטרנט קיבל 100 , אתה 0"

שם משתמש:LGB
הקטע הבא,
הוא קטע אימה!
מלאו לך 17 וחצי?

|
זה קרה [לפי הבלוג שלי] ב2008\2\6

|
/\

אתמול הברזתי פעם
!~!~!~ראשונה~!~!~!

היה כיףףףףףףף D::::
[אבל ברשות אמא שלי XDD]

שם משתמש: חווקוק.
רקע הסיפור: מצחיק.
הסיפור...

טוב הסיפור הזה מתחיל ביום שישי בשעת ליילה מאוחרת... אני עם חברים שלי יוצאים לבלות כרגיל עם מכויות...
ככה בוא נגיד בערך 6 חברה 2 מכונית... (לא שותים כשנוהגים!!!)
בקיצר אנחנו נוסעים פתאום אני מביא יציאה לחבר שניסע לאיזה חניון שאני יסע לו קצת באוטו...
זה היה בתקופה שלא היה לי עוד רשיון
בקיצור אמר סבבה וזה אנחנו נוסעים לחניון באיזה מקום
מגיעים וזה... מתחלפים... אנ מתחיל לסוע לי בפאנן עם 2 חברים מהאחורה...
בקיצור אני נוסע עד שנמאס אני אומר לחבר שהאוטו שלו יאללה בוא נתחלף... ונסע לאיזה מקום
טוב אני יוצא מאהאוטו לא שמתי על ניוטרל ולא שמתי הנדברקס... בקיצור אנחנו שתנו יוצאים מהאוטו
ופתאום האוטו מתדרדר חחחחחחחח ואנחנו שתינו רואים תחבר שלנו בתוך האוטו מתחיללל להכנס לטירוףףף
פאניקהה הוא צורח וזהה טוב אני כבר הייתי על הרצפה וחבר שלי מתחיל לרוץ לאוטו עד שהבנתי שזה כבר לא כל כך מצחיק התחלתי לרוץ גם.. בקצור הצלחנו לעצור את האוטו רק חבל שהדלתות שלו היו פתוחות
ולא שמתי לב בכלל מתי החבר לוחץ על הברקס אז שתינו עפנו על הדלתות וחתפנו מכות על הכתף!
וביניתים כל מי שראה את זה לא נשם...
חח זה מצחיק אתה כזה רואה אוטו נוסע בלי אף אחד ובחלון האחורי אתה רואה את חבר שלך כזה צועק לעזרה...
טוב אם הייתי במקומו הייתי מת
אבל בסוף כולם התפוצצו והעיקר שלא נגמר באיזה אסון... =]

שם משתמש: killerman
רקע הסיפור: מטומטם

פעם אחת קמתי מוקדם בבוקר בערך בשעה 6 המורה שלי אמרה לי להיות ב-7 ורבע בבצפר עונש
אז אני קם וזה מחכה בשעה רבע לשבע לאוטובוס פתאום אני רואה שהוא לא מגיע,אמרתי המורה תהרוג אותי
התחלתי ללכת לבצפר הבצפר במרחק בערך 10 קל"מ עברתי בערך 4 קל"מ
אני רואה אין מצב אני מספיק התחלתי לרוץ ואני רץ ורץ לא עוזר אני אומר לעצמי אני מת
פתאום אני רואה מונית אמרתי יאללה ניקח מונית אין בררה
אני לוקח מונית וכולי מזיע מת אני נכנס לבצפר בדיוק 4 דקות לפני
אני רואה הבצפר ריק אני אומר לעצמי מה התחילו ללמוד?
אני נכנס לכיתה אני רואה אין אף אחד,אני בודק שינוי מערכת (זה כתוב אצלנו ליד הכניסה לבצפר}
אני רואה שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רציתי להרוג מישהו אני עייף מת לא יכול ללכת כי רצתי ואני שואל את עצמי

איך אני חוזר לבית?

שם משתמש: LAKI LOK
הסיפור:אני וחברה שלי הזדיינו ואחותי הייתה בבית.
אז אמרתי לחברה שלי לצעוק פלאפאל במקום לגנוח.
שיצאנו אחותי באה ואמרה לחברה שלי אכלת פלפאל?
אז היא אמרה כן למה
אחותי אמרה כי נשאר לך תחינה בפה
שבנינו לטיפשים---------------------------------->(כאילו שפיך)

הסיפורים הועתקו בדיוק כמו שהם נרשמו.

שם משתמש: LAKI LOK
הסיפור:אני וחברה שלי הזדיינו ואחותי הייתה בבית.
אז אמרתי לחברה שלי לצעוק פלאפאל במקום לגנוח.
שיצאנו אחותי באה ואמרה לחברה שלי אכלת פלפאל?
אז היא אמרה כן למה
אחותי אמרה כי נשאר לך תחינה בפה
שבנינו לטיפשים---------------------------------->(כאילו שפיך)

הסיפורים הועתקו בדיוק כמו שהם נרשמו.