נכתב במקור על ידי
snopkin
תראה כמה ילדים מהבצפר שהם ממש מעולים עם בנות,ממש כאלה שבנות מתות עליהם ואתה יכול לראות את זה (לא בת אחת,אלא כמה,אם זה בת אחת יש מצב היא סתם דלוקה עליו וזהו) ותלך עם אותו אחד לקניון או משהו ותתחילו עם בנות,תסתובב איתו הרבה אתה תראה איך הוא מדבר ועם הזמן כשאתה מסתובב איתו,תוך חודש-חודשיים אם תרצה או לא,אתה תתחיל לחכות את ההתנהגות שלו,גם עם בנות ואתה תראה שהולך לך יותר.
אם אין לך מישהו כזה אז תעשה משהו בכמה שלבים:
1.תלך למישהו ברחוב ותשאל איפה הרחוב הזה או מה השעה,להיות בתחנת אוטובוס ולשאול אם עבר קו מסויים,שאלות אופניינות שהם בגדר הנורמל,תעשה את זה 20-40 פעמים בערך (אל תתעצל זה שווה את זה ! )
2.אחרי שעשיתה את השלב הראשון,לך למשל לחנות בגדים בקניון,ותתעיץ עם המוכרת בקשר לבגדים,תפלרטט קצת תתחיל איתה תגיד לה דברים כמו "תביאי לי בגדים שאני יראה כוסון,שמישהי כמוך תרצה אותי" ,אולי זה לא יקרה בפעם הראשונה והשניה שתנסה,אבל אחרי זה זה יצליח אני מבטיח לך
3.תבייש את עצמך בפני זרים,בהתחלה עדיף כשאתה בעיר אחרת,ככה שתדע שאתה לא תראה את הבנדאם הזה יותר בחיים,לך אליו ותגיד לו "תגיד אתה אוהב שזיף ?!" או משהו מוזר לאללה,אחרי שתבייש את עצמך בפני זרים אתה תראה שזה ממש לא נורא,ויהיה לך הרבה יותר קל לדבר ו "לבייש"(יענו,אתה מתבייש ואם אתה מבייש את עצמך זה הפתרון הכי טוב להוריד את זה,אגב זה מוכח מדעית ! ככה שלא תפקפק) את עצמך עם בנות אתה תוכל לדבר יותר חלק והן יימשכו אליך כמו לא יודע מה אתה תראה להן ביטחון עצמי היא תזחל אליך מילה שלי לא משנה כמה היא יפה (רק תחשוב ,שאם היא ממש יפה,זה אומר שמלא גברים מפחדים להתחיל איתה,ככה שהיא מתה שיתחילו איתה,ויש לך סיכוי מעולה =] )