אני בן 14.5 בכיתה ט' ואני מחבב אפילו אוהב מישהי מכיתה ט' אבל היא לא מאותה הכיתה שלי.
בקיצור זה הסיפור (תקראו הכול בבקשה):
לפני כמה ימים היה לנו טיול שנתי.
בדרך הביתה באוטובוס תפסו לה את המקום שהיא ישבה בו, לא היו עוד מקומות באוטובוס חוץ מהמקום שאני יושב בו ועוד מקום אחד שישבה בו ילדה ,אז חברה שלה ישבה ליד הילדה והיא ישבה לידי (שמעתי אותה אומרת שהיא לא רוצה לשבת לידי).
אז היא באה ישבה ופתאום התחילה לבכות ואז אני הייתי במצב לא נעים אז חברות שלה באו ועידדו אותה (אמרו לה שזה נסיעה של שעה) וחיבקו אותה (גם אני רציתי לחבק אותה אבל אף פעם לא דיברתי איתה והיא בכלל לא מכירה אותי).
קיצור אחרי שחברות שלה חזרו למקומות שלהן אז כזה היא עדיין קצת בכתה אז הצעתי לה נייר טואלט , מסטיק (שמבחינתי שיחקתי אותה כי אני ממש ביישן ליד בנות בכלל בקושי מסוגל לדבר איתן) ואז אני מגלה שהיא איבדה גם את הפאלפון שלה אז הצעתי לה להתקשר לפאלפון שלה לחפש אותו היא אמרה שלא צריך, ואז אחרי 5 דקות שעוד פעם היא נכנסה קצת לדרמה אז הצעתי לה שוב והיא הסכימה והיא התקשרה לפאלפון שלה ואחרי זה גם לבית שלה (יש לי את שני המספרים שלה אבל היא לא מצאה את הפאלפון שלה).
אז אחרי כול זה אני עוד יותר אוהב אותה כי ראיתי קצת על האישיות שלה והכול (היה עוד כמה דברים אבל לא רציתי יותר מידי לחפור).
קצת פירוט עלייה ועליי:
היא ילדה יפה, בלונדינית עם עניים כחולות, לא ממש רזה אבל בכלל לא שמנה (סביר), היא לא הכי מקובלת אבל יש לה הרבה חברות שהן גם נחמדות, היא לא פרחה, היא נחמדה, יש לה אופי שאני אישית ממש אוהב לדעתי אפילו כול אחד יאהב את האופי שלה.
עליי:
אני לא ממש נראה טוב (משקפיים, ריבועים בשניים, שחיף, נמוך קצת משאר הבנים בשכבה שלי [1.65-1.70]) , יש לי חברים טמבלים שלא ממש מקובלים , אני לא ממש מקובל , אני מאוד ביישן (בעיקר ליד בנות).
אני רוצה להתחיל שיחה איתה ואחרי כמה זמן שתיהיה ידידה שלי שתוכל לפנות אליי לדבר איתי ואז להיות חבר שלה.
חשבתי לפנות אלייה אחרי חופשת פסח ולהגיד לה שאני מצטער על מה שקרה אז בטיול שנתי שאם הוצאתי אותה במצב לא נעים אז אני מצטער.
אבל אני לא בדיוק יודע מה לעשות מאיפה להתחיל כי אני ממש רוצה שהיא תיהיה בסוף חברה שלי.

עוד אין לך

]