קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה| אני רוצה לשנות את השפה של המחשב שלי
    על ידי AssAssInShow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-07-2007, 20:04
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-10-2006, 19:05
  3. [עזרה] איך אני שם את החשבון Gmail שלי ב OutLook?
    על ידי GaM3oVeR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-04-2006, 17:14
  4. אני רוצה לשפר ת'מחשב שלי.. כנסו..
    על ידי אור בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-12-2005, 21:25
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 44

עזרה \ בעיה אני רוצה שמישהי תיהיה חברה שלי (14.5)

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל עזרה \ בעיה אני רוצה שמישהי תיהיה חברה שלי (14.5)

אני בן 14.5 בכיתה ט' ואני מחבב אפילו אוהב מישהי מכיתה ט' אבל היא לא מאותה הכיתה שלי.

בקיצור זה הסיפור (תקראו הכול בבקשה):
    לפני כמה ימים היה לנו טיול שנתי.
    בדרך הביתה באוטובוס תפסו לה את המקום שהיא ישבה בו, לא היו עוד מקומות באוטובוס חוץ מהמקום שאני יושב בו ועוד מקום אחד שישבה בו ילדה ,אז חברה שלה ישבה ליד הילדה והיא ישבה לידי (שמעתי אותה אומרת שהיא לא רוצה לשבת לידי).
    אז היא באה ישבה ופתאום התחילה לבכות ואז אני הייתי במצב לא נעים אז חברות שלה באו ועידדו אותה (אמרו לה שזה נסיעה של שעה) וחיבקו אותה (גם אני רציתי לחבק אותה אבל אף פעם לא דיברתי איתה והיא בכלל לא מכירה אותי).
    קיצור אחרי שחברות שלה חזרו למקומות שלהן אז כזה היא עדיין קצת בכתה אז הצעתי לה נייר טואלט , מסטיק (שמבחינתי שיחקתי אותה כי אני ממש ביישן ליד בנות בכלל בקושי מסוגל לדבר איתן) ואז אני מגלה שהיא איבדה גם את הפאלפון שלה אז הצעתי לה להתקשר לפאלפון שלה לחפש אותו היא אמרה שלא צריך, ואז אחרי 5 דקות שעוד פעם היא נכנסה קצת לדרמה אז הצעתי לה שוב והיא הסכימה והיא התקשרה לפאלפון שלה ואחרי זה גם לבית שלה (יש לי את שני המספרים שלה אבל היא לא מצאה את הפאלפון שלה).

אז אחרי כול זה אני עוד יותר אוהב אותה כי ראיתי קצת על האישיות שלה והכול (היה עוד כמה דברים אבל לא רציתי יותר מידי לחפור).

קצת פירוט עלייה ועליי:

היא ילדה יפה, בלונדינית עם עניים כחולות, לא ממש רזה אבל בכלל לא שמנה (סביר), היא לא הכי מקובלת אבל יש לה הרבה חברות שהן גם נחמדות, היא לא פרחה, היא נחמדה, יש לה אופי שאני אישית ממש אוהב לדעתי אפילו כול אחד יאהב את האופי שלה.

עליי:
    אני לא ממש נראה טוב (משקפיים, ריבועים בשניים, שחיף, נמוך קצת משאר הבנים בשכבה שלי [1.65-1.70]) , יש לי חברים טמבלים שלא ממש מקובלים , אני לא ממש מקובל , אני מאוד ביישן (בעיקר ליד בנות).

אני רוצה להתחיל שיחה איתה ואחרי כמה זמן שתיהיה ידידה שלי שתוכל לפנות אליי לדבר איתי ואז להיות חבר שלה.

חשבתי לפנות אלייה אחרי חופשת פסח ולהגיד לה שאני מצטער על מה שקרה אז בטיול שנתי שאם הוצאתי אותה במצב לא נעים אז אני מצטער.

אבל אני לא בדיוק יודע מה לעשות מאיפה להתחיל כי אני ממש רוצה שהיא תיהיה בסוף חברה שלי.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה

עליי:
    אני לא ממש נראה טוב (משקפיים, ריבועים בשניים, שחיף, נמוך קצת משאר הבנים בשכבה שלי [1.65-1.70]) , יש לי חברים טמבלים שלא ממש מקובלים , אני לא ממש מקובל , אני מאוד ביישן (בעיקר ליד בנות).
    קודם כל, אל תהיה כזה קשה עם עצמך, תצבור קצת בטחון עצמי. בן אדם שמרגיש יפה גם אחרים ירגישו כמוהו..
    נסה לחפש תחומי עיניין משותפים, שמכאן תוכלו לדבר ולפתח שיחות..
    מכאן תוכל לדלג על מצב הביישנות שלך, כי אתה כבר במצב של דיבור שוטף..
    מכאן, ועד לצאת איתה הדרך קצרה..

בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי israeliviper; 18-04-2008 בשעה 15:12.

http://www.eccouncil.org/
    עוד אין לך MCITP ?!

Psychedelic Forever
    האוואטר של inbar5320078
    שם פרטי
    ענבר ;
    לייקים
    5
    נקודות
    142
    משפט מחץ
    " היום נרים כוסית לכבוד יפה "

אתה צריך ביטחון עצמי זה דבר ראשון.

לאחר מכן- קח את האיסי שלה ותתחיל לדבר איתה, תדבר איתה כאילו אתה לא מתבייש, תדברו בטלפון, תראה לה שאתה לא מתבייש כלל.

אל תהיה כזה ביישן, ילד=ילדה זה סה''כ בנאדם, אין לך ממה להתבייש בכלל .
    תראה לה שאתה נחמד כלפיה.

אם אתה צריך עוד עצות רק תגיד..

משתמש אנונימי
    אורח

הבעיה שאני לא יודע מאיפה להתחיל.

שמע קודם כל אין לי מושג איך זה בגילאים 14-16 אף פעם לא הייתי במערכת יחסים בגיל הזה, אבל אני מאמין שמה שאני אגיד תקף לכל גיל.

שמע זה לא שיטה או משהוא, אני לא דוקטור אהבה, אני בעצמי ביישן ובגיל שלי (19) לא הייתי במערכות יחסים רבות, אבל מאלה שכן הייתי גיליתי דברים חדשים.

הרבה אנשים יגידו לך דברים בסגנון "תהיה כזה וכזה" "תעשה כך וכך" ועוד מיני כאלה. זה טעות נכון יש דרך לבנות לעצמך דמות שנשים מתאהבות בה דיי מהר אבל ברגע שהיא מגלה שאתה לא באמת כזה היא לא תצא איתך יותר. אני אגיד לך דבר אחד "תהיה עצמך" ותכניס את זה לראש שלך, כשאתה קם בבקור ומסתכל במראה אל תחשוב "פאק אני כזה מכוער, אני כזה רזה" תגיד לעצמך "יש לי אחלה גוף, גם אור הפנים שלי יפה" תן לאנשים אחרים לקנא בך אל תתן להם לפגוע ב"חולשות" שלך. כשמיהשוא אומר לך "אתה כזה ביישן" תענה לו "נכון אני כזה ואני גאה בזה", תיהיה גאה במה שאתה, תוהב את עצמך (אל תתאהב בעצמך, תשאיר את זה לנשים
    אל תוהב את עצמך יותר מידי אל תגזים אבל אל תשנא את עצמך, בחיים על תחשוב על דברים כמו "ואו לתומר יש שיער כל כך יפה חבל ששלי מכוער" תן לאנשים בסביבתך להרגיש שאתה גם טוב שהם יקנאו בך (אל תתנשא אל תגיד לאנשים "אתה מכוער ואני יפה" תגיד "אני יפה" זאת לא אומרת ששאר העולם מכוערים פשוט אתה יפה גם).

הרבה אנשים יגידו לך "ביישינים או חמודים לא מצליחים עם בנות" זה לא נכון רק אלה שהם נחמדים אבל לא יכולים להיות שלמים על זה, תאמין לי יש הרבה חננות שיש להם יותר בנות מאשר לערס של הכיתה כי הם גאים בזה שהם חננות הם נותנים לאנשים בסביבתם להרגיש קנא ולומר "ואו הוא כזה חכם חבל שאני לא כמוהוא".

בקשר לנושא שמע בגיל הזה דיי קשה לומר מה לעשות (לפחות לי קשה לומר כי שוב לא היה לי ניסיון בגיל הזה) תהיה עצמך הכי חשוב, תכניס לך לראש שעדיף לנסות ולהיצטער מאשר להיצטער שלא ניסית, תזכור שאין ממה לפחד חוץ מהפחד עצמו, אל תנשא לבנות דמות שהיא לא אתה כי בחורות מתאהבות במה שהן רואות ושומועת ואם אתה אומר שאתה גר בוילה ואתה לא באמת גר בוילה והיא תגלה את זה והיא לא תצא איתך יותר כי שיקרת ושקר קשה לסלוח.
    הממ עוד עצות? דבר איתה כמו שאתה מדבר עם חברים שלך. אתם מדברים על הדשא שגדל בפארק תשאל אותה "מה את חושבת על דשא בפארקים?" "האם את הואהבת פארקים?" "איזה פארקים?" על תחשוב על מה לומר תזרום תיהיה חופשי אם היא תשאל "איזה מין שאלות אלה?" תענה לה "אני מנסה לנהל דו שיח". שים לב יש נושאים שלא כדי לדבר עליהם, כדורגל (אם היא לא מתעניינת בזה), מחשבים (אם אתה אוהב את זה והיא לא), בעיקר תחביבים של בנים, תספר לה שאתה אוהב מחשבים או כדורגל אבל אל תתחיל לחפור לה המחשק אתמול ששחקן בשם X הכניס בעטיה בשער של נבחרת גרמניה בדקה ה 34 של גמר אליפות אירופה, דברים של גברים כגון בנות, עד כמה החזה שלהן גדול ואיזה תחת יפה יותר. תשאל שאלות פתוחות שהתשובה עליהן לא "כן" או "לא", תקשיב למה שהיא אומרת!! תן לה לדבר בנות אוהבות לדבר ושיקשיבו להן.
    כשאתם ביחד תן לה לרגיש מיוחדת איתך. אל תתבייש תזרום, תצחק, תצחיק אותה.
    כמה טיפים: לא מומלץ להיות יותר מידי לקקן על תקנה לה כל דבר שהיא תרצה, תציע מדי פעם גלידה או משהוא קטן, הכי טוב שהיא תקנה לך, אל תקנה לה פרחים בלי סיבה או מתנות (אני שאמרתי שצריך להיות עצמך אבל פשוט יש דברים שהם לא נכונים לעשות לפחות כל עוד אתם לא ביחד). אתה מבין בת מקטלגת בנים יש לה שתי עמודות בראש 1. ידידים 2. פוטנציאל חברות. ברגע שהיא רואה שאתה קונה לה דברים ומוכן לקנות לה את הירח אם היא תרצה אתה ישר נכנס לעמודה של "ידידים" כ"הידיד שיכול לממן אותי כשארצה לאכול ארוחה יוקרתית במסעדה יקרה".

לא יודע נראה לי חפרתי מספיק, תזכור תהיהי עצמך, תשדר ביטחון עצמי והכל יהיה סבבה!

בהצלחה, סוף שבוע נעים וחג שמח!
    נערך לאחרונה על ידי Dilex; 18-04-2008 בשעה 16:40.

משתמש אנונימי
    אורח

תודה יכול להיות שזה יעזור.
    עוד תגובות בבקשה אני רוצה עוד דעות

Ukraine is My Home האוואטר של DosBox
    לייקים
    1
    נקודות
    82
    משפט מחץ
    Life is a Bitch, Dependent How You Treat Her You Might Get Rich

Dilex איזה חפירררררררררה כמה אפשר לכתוב חח
    לכותב ההודעה הראשונה פשוט תהיה אתה ותשתדל לא לקפוא כשאתה ליד בנות, ובקטע של חנון לא מקובל עם חברים לא מקובלים - כל זה חרטא!! עם כיף לך עם חברים שלך שים ז** על מה שחושב את עצמו יותר שווה ממך. בשנה שעברה הייתי החננה של המדינה ועכשיו אני גם "מקובל" יותר וגם יש סביבי יותר בנות ויותר בנות מסתכלות עלי בגלל שקיבלתי את עצמי כמו שאני.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

תשמע אנונימי קח את מה שדילקס אמר ותחבר את ההודעה של ישראליוויפר וייצא לך העצה המושלמת למתבגר כמוך.
    תשמע
    א. אתה לא מכוער בכלל. איך שאתה מתאר את עצמך אתה נראה סבבה + ..
    יש לי חבר בשכבה בדיוק איך שתיארת והוא כוסון עולמי חחח ..
    ככה שאתה יכול להירגע בקשר למראה שלך..
    ב. כבר לפי הכותרת הבנתי מה הגישה שלך..
    תשמע גבר.. אתה לא יכול לרצות הכל בחיים.. אין מה לעשות יש דברים שייסתדרו לך בסופו של דבר ויש דברים שאתה יכול להמשיך לפנטז עלייהם אין מה לעשות.. זה המצב.. =/
    כאילו אתה רוצה שהיא תיהיה חברה שלך.. וואלה חחח הזוי .. תתקרב אליה תדבר איתה אל תתבייש היא בת אדם..
    יש מצב שאתה יודע למה היא בכתה? יש מצב שזה כי היא הרגישה רע עם זה שהיא אמרה "לא רוצה לשבת לידו" ..
    =[ כי זה ממש עצוב..
    תעשה איתה דברים שייפתחו אותך אליה.. דבר על דברים משותפים שיש לכם בייחד..
    אל תיקח את זה כזה קשה.. זה כולה דיבור איתה ואם אתה תמשיך איך שאתה אתה תפגע בעצמך..
    אני רוצה שבסוף היא תיהיה חברה שלי..
    גם אני רוצה כל מיני דברים אזמה אם הם לא יבואו אליי אני ייתעצבן ? =/ זה יפגע בך אם אתה מצפה למשהוא..
    אל תצפה לכלום תצפה לזה שהיא תבוא ותגיד לך לא רוצה לדבר איתך אתה חנון!! נכון ילדותי ופוגע אבל תעשה רק =/ ותמשיך בדרכך חח .
    טוב שעשית שלא חיבקת אותה..
    לא יודע אם אני הייתי היא ולפני שנייה אמרתי שאני לא רוצה לראות אוך ואז אתה היית בא ומחבק אותי בעע..
    חח הייתי דוחה אותך.. תכלס.
    אז סבבה שרק הצעת לה טישו או משו כזה

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי inbar5320078 צפיה בהודעה
    אתה צריך ביטחון עצמי זה דבר ראשון.

לאחר מכן- קח את האיסי שלה ותתחיל לדבר איתה, תדבר איתה כאילו אתה לא מתבייש, תדברו בטלפון, תראה לה שאתה לא מתבייש כלל.

אל תהיה כזה ביישן, ילד=ילדה זה סה''כ בנאדם, אין לך ממה להתבייש בכלל .
    תראה לה שאתה נחמד כלפיה.

אם אתה צריך עוד עצות רק תגיד..
    זה שהוא ידבר איתה בICQ זה לא יתן לו ביטחון ללכת אליה,ולדבר איתה פנים מול פנים..
    תאמין לי זה לא עוזר בשיט,כשתפגוש תבן אדם,לא תוכל להסתכל לו בעיניים,רק בכח..וזה דפוק..

פשוט תהיה עצמך..אין דרך יותר טובה..
    ותלך אליה,כשהיא תהיה לבד,ותדבר איתה..

חחח דבר איתה באיסי.
    הרבה.
    ואז תגיד לה... "תגידי, איך זה שבאיסי אנחנו מדברים מלא ובבצפר לא? חחח, אני ואת, מחר, חיבוק. "

[ידיד עשה לי את זה פעם, זה היה כזה מצחיק].

.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple

נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל

או לפחות את עורו-

מפאת חוסר ביקוש,
    והכל מתפרק עלינו.

משתמש אנונימי
    אורח

לא אמרתי שאני חנון יש לי חברים קצת טמבלים ויש לי ידידים יותר נחמדים.
    לא נפגעתי ממה שאמרתם פשוט לא הבנתם אותי נכון.
    אני סך הכול נחמד וביישן (נחבא אל הכלים) לא כולם מכירים את האישיות שלי הם שופטים אותי לפי המראה שלי (אני לא נראה משהו)

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

טוב אחי!
    לך לראות איך היא מגיבה אליך..
    אם היא לא מראה סימנים תראה אתה סימנים, יענו עיניים וכאלה.
    תראה איזה מתקדם ותנסה להתחיל איתה, תראה איך מתנהגת לידך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    מציאות זה למי שלא יכול להתמודד עם הסמים

Wink

ציטוט נכתב במקור על ידי AJ45 צפיה בהודעה
    אחי זה נשמע הומואי..
    חחחח נכון

תתחיל לעשות לה היי בהפסקות
    ואז מתישהו יצא לכם להיות לבד איכשהו אני יודע מחכים איפשהו ואם היא מחכה תחכה איתה נגיד לאוטובוס או לא יודע מה למרות שאתה לא צריך
    ואז ייצא לכם לדבר
    סמוך עליי זה עבד לי מלא פעמים

ואם חסר לך ביטחון עצמי
    תצא עם חברים שלך פעם אחת ותשתכר אבל לא עד שאתה מסטול מהתחת אלא שאתה שיכור אבל אתה פחות או יותר שולט במה שאתה עושה ואתה יכול להגיד לעצמך בלב אני שולט בעצמי ותנסה לחשב תרגילים במתמטיקה
    ותתחיל עם בנות וכאלה זה כיף לאללה או שתעשה שטויות לא יודע יום אחרי תצחק על זה ואז תראה שיעלה לך הביטחון ויהיה לך יותר קל לדבר עם אנשים ובנות
    תלך מכות זה הדרך הכי טובה והכי קלה והיא גם מושכת צומת לב
    זה גם כיף אחושרמוטה ללכת מכות ושאתה שיכור הכי בא לך ללכת מכות או לזיין חחחח גם שאתה שיכור ומזיין לוקח לך בערך שנה לגמור

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    788
    משפט מחץ
    עם לא נמות מסטלה נמות משיעמום

עם תמשיך בגישה השלילית הזאת
    של אני מכוער
    יש לי חברים מכעורים
    יש לי משקפיים
    אני שחיף מפגר אופפ בא לי למות
    אפ אחת לא רוצה אותי
    עם אניייצא עם מישהי זה יהיה עם אחת שמנה מגעילה שעובדת בסופרמרקט

בחיים לא תשיג אותה !
    its not who youre its who you see yourself

זה לא מי שאתה זה איך אתה רואה את עצמך [ פירוש ]

טוב הבנתי את כול הקטע של הגישה החיובית לעצמי.
    אבל מאיפה להתחיל עם להתחיל איתה?
    הכוונה מתי לדבר איתה? על מה לדבר איתה?
    למשל אם היא עם חברות שלה לפנות אליה?
    אני צריך עזרה

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,438 | הודעות: 8,151,020 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect