לא מזמן החליפו לי מודם ועכשיו האינטרנט יותר איטי עכשיו התקשרתי לבזק ועשו לי בדיקה ואמרו לי שיש לי עדיין 2.5 מגה.... אבל הLIMEWIRE (תוכנה של הורדות טורנטים) מורידה לי רק על 100 וגם זה בקושי בערך על חמישים ככה..... מה לעשות?
לא מזמן החליפו לי מודם ועכשיו האינטרנט יותר איטי עכשיו התקשרתי לבזק ועשו לי בדיקה ואמרו לי שיש לי עדיין 2.5 מגה.... אבל הLIMEWIRE (תוכנה של הורדות טורנטים) מורידה לי רק על 100 וגם זה בקושי בערך על חמישים ככה..... מה לעשות?
|
|
זו בעיה כללית מידי ידידי..יכולות להיות אין ספור בעיות
אולי אפילו זו רק בעיה של אחד השרתים
בכל אופן מה שאני ממליץ לעשות זה...יש גם לבזק וגם לספקי האינטרנט אתרי בדיקת מהירות
שבו אתה רואה על כמה אתה מוריד בדיוק , וכמובן תשתמש במנהל ההורדה הרגיל של ווינדוס ולא בשום תוכנה צד שלישי, ככה תראה בדיוק מה מהירות ההורדה שלך
ואם גם שם היא איטית אז זו בעיה באינטרנט עצמו .
תודיע לנו מה קורה...
חל איסור על פרסום אתרים בחתימה.
בפעם הבאה שתעשה זאת, אתה תושעה לצמיתות.
כן עשיתי את זה וזה הראה לי שיש לי 2.5 אבל האינטרנט עדיין איטי וזה מוריד לי רק על 50 KB בLIMEWIRE
ואם אתה מוריד לא דרך ה LIMEWIRE? זה עדיין מוריד לאט?
חל איסור על פרסום אתרים בחתימה.
בפעם הבאה שתעשה זאת, אתה תושעה לצמיתות.
תוכנות שיתוף , טורנטים וכל היוצא בזה לא משקפים את מהירות ההורדה המקסימלית שלך , נקודה .
השאלה איך את מוריד קבצים משרתים מהירים שאמורים לנצל את המקסימום מהרוחב פס שלך ..?
ההנחה היא שזאת לא בעיה מהירות ההורדה שלך מתוכנת הטורנט אלה המקסימום מהירות שיכולים להעביר אלייך לא מקסימום שאתה יכול לקבל..
בכל מקרה אתה משתמש עם ראוטר ??
נ.ב :
נא להעביר את הדיון לפורום רשתות ונתבים !
אני יודע אבל עדיין זה מוריד לאט.
עם המודם לא הביאו לך דיסק משוו ?
יכול להיות למודם יש דרייברים פשוט לא התקנתה
ככה זה בדר''כ