בעקבות הכתבה של ידיעות אחרונות לפני שבוע בכתבת "הבלוף" של 7 ימים ידיעות אחרונות קיבלו 2 תגובות מאוד שונות לגבי הכתבה והסדרה בגדול .
ניתן לומר לגבי 2 התגובות האלו שהם 2 צדדים שונים - באיזה אתם הייתם בוחרים? / באיזה צד אתם ?
1.יש גבולות
מפיקי ועורכי "הישרדות" זלזלו בקהל ובמתמודדים כדי להגדיל את הרייטינג. הם היתלו בצופים כקהל טיפש וסכל , שאפשר לעבוד עליו בעיניים.
לו הייתי בהנהלת ערוץ 10, הייתי מתביישת בכך. לנו הצופים אין אפשרות להתערב בהפקה, אך יש בידינו כלי מאוד חשוב: החרמת שידורי הסיום המתוכננים לחודש מאי.
המפיקים וערוץ 10 עברו את כל הגבולות הראויים להשגת רייטינג, אנו הצופים נראה להם כי זו אינה הדרך, נצביע בשלט ונחרים את הצפייה בתוכנית. הם רצו שיא הרייטינג ואנו ניתן להם אפס אחוזים !
נעשה זאת למען יראו וייראו וכדי שיבינו שבשם הכסף הגדול הזורם לכיסיהם לא הכל מותר וישנם גבולות שאין לחצותם !
2.תנו להזיל ריר
אמיר שואן היקר,
אתה באמת חושב שהולכנו שולל ?
אתה חושב שבאמת אכפת לנו אם התוכנית צולמה באיזה אי נידח באוקיינוס או בחוף משודרג? מצדי התוכנית יכולה להצטלם נפלא גם באולפן.
אנחנו נהנים בכל שבוע מהדמויות ההזויות, שכאילו יצאו ממגזין קומיקס משובח. עזוב אותך משטויות ודקויות.
תן לנו להנות מהישבן הנפלא של מרינה, מפיו מפיק המרגליות של משה, מנועם הכוורן שספק אם ראה דבורה מימיו, אבל גורם לכל הבנות להזיל ריר.
תן לשמוע את דן מנו מתחמן, ואת נעמה שמזמן לא הוציאה שחורים, בודקת אם היא אמא טובה.
תן לנו את עני השקד של ורה, ואת ליה שבשבילה גבר אמיתי זה אחד שעובד עם "קונגו". אהבנו את עידן הבכיין את יעל התמימה ואת שחר ה...לא יודע מה.
אז עזוב אותך משטויות את מי זה מעניין מי אכל, מי שתה ומי עישן ?
אני אישית עד עכשיו הייתי לא לפה ולא לפה אבל דוגרי שתיהם צודקים ותכלס אני ייראה את הגמר - אורגינל הכל חרטא D;
מה איתכם באיזה צד אתם ? אתם חושבים אחרת ?
קרדיט לי ול-7 ימים (אני שכתבתי את התגובות לפה)

<

(מה זה החרא הזה ?? - כולם נהיו קוקסינלים ??)