שלום. אני חדש בקהילה ויש לי הצעה. כבר הרבה זמן אני מחפש קהילת איסוף קומיקס ישראלית ולצערי לא קיימת כזאת. לפי דעתי אני לא האספן היחיד שנתקל בבעיה זו, בעיה שפוגעת בקהילת הקומיקס הישראלית. אשמח אם תוכלו לשקול הקמת פורום כזה כאן.
תודה, גל.
שלום. אני חדש בקהילה ויש לי הצעה. כבר הרבה זמן אני מחפש קהילת איסוף קומיקס ישראלית ולצערי לא קיימת כזאת. לפי דעתי אני לא האספן היחיד שנתקל בבעיה זו, בעיה שפוגעת בקהילת הקומיקס הישראלית. אשמח אם תוכלו לשקול הקמת פורום כזה כאן.
תודה, גל.
|
|
בוא תפרט לי יותר מה יהיה בפורום? באיזה קטגוריה היתה שם אותו? האם יש לו באמת סיכוי להצליח? כמה אנשים אתה חושב יהיו מעוניינים בפורום כזה?
בפורום משתמשים יוכלו לספר על סיפורים טובים שקראו, יש אפשרות להעלות חוברות קומיקס לאינטרנט אז אפשר לתת הורדות, משתמשים יוכלו לדבר על האוספים שלהם/ משתמשים חדשים יוכלו להיכנס אל התחום הזה.
הייתי שם אותו בקטגוריית פנאי ותחביבים (בכל זאת איסוף קומיקס הוא סוג של אוסף=תחביב)
אני חושב שלפורום יש סיכוי להצליח משתי סיבות עקריות:
א. הסיבה שציינתי קודם, לאספנים ישראלים אין קהילת קומיקס ישראלית רצינית (אני יודע שלי זה מפריע מאוד).
ב. למרות הדעה הקדומה שיש לאנשים על קומיקס, זהו תחום מהנה ומעניין, ופורום כזה עשוי רק לתרום לקהילת הקומיקס הישראלית.
תקשיב תפנה למפקח פנאי ותחביבים ותדון איתו בנוגע לפתיחת פורום שכזה תגיד לו שאני מוכן לתת ניסיון לפורום כזה השאלה מה הוא חושב על זה.