הנה את החלק עם הרובוט אני משפר.
תגובות+ציון (לבינתיים)
הנה את החלק עם הרובוט אני משפר.
תגובות+ציון (לבינתיים)
אנימטור בפלאש ובפיווטMSN:stavc1@hotmail.com
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
|
|
חחחחחחחחחח נחמד!
למה הוא הופך לגוש חרא?
הוא באמת הופך למשהו לא מובן, וגם הרובוט לא מובן.. אם לא הייתה את הבדיקה של הגופה לא הייתי חושב שזה רובוט, הייתי חושב שזה.. לא יודע מה.. בנאדם עם מום.
הרובוט באמת לא מובן.
וגם הקטע של החרא xD
כשהוא תקאע לו ת'סכין יכולת להוסיף דם P:
קרדיט ל- IdanShiran הסוסון
-מתנה לכבוד יום האהבה:
snopkin:מלא קופסאות אחת בתוך השניה...היא תפתח אחת ובפנים תהיה עוד קופסא וככה הלאה.. אחרי הרבה קופסאות יהיה מכתב שכתוב בו "את פותחת ופותחת ובסוף זה לא שווה לך כלום,קיבלת רק את המכתב הזה ליום האהבה" ואז אני נפרד ממנה.
חחחחח
אהבתי. למה לאזעזל אף אחד לא עושה סרטון אנימציה בפיווט שהוא לא מכות? למה אין פורנו פיווט?! אנימטורים, לטיפולכם!
בברכה, JamesBond007
אני הייתי השמרטף האוהב של שמוליק...
גמאני מסתפר אצל מישל!!!
אהבתי ...מאוווווד חוץ מהחרא...
אדיוט מי שאדיוט אחרון
ממש יפה :-)
ממש תנועות חלקות!
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
הביצוע והרעיון הם מאוד יפים אבל למה הוא הופך לחרא? ואם לא הייתה הסריקה הייתי חושב שהרובוט הוא גם מין סוג של חרא.
תשפר ותמשיך את הסרטון
נהרס לי הסירטון )=
-מתנה לכבוד יום האהבה:
חחחחח