קבלו את הגירסא החדשה של Internet Explorer באנגלית!
nternet Explorer 8.0 Beta 1
סיקור :
![]()
אם אתם מפתחים תוכנות או אתרי אינטרנט, או סתם חייבים להשתמש בטכנולוגיה העדכנית ביותר, תשמחו לדעת שמיקרוסופט שחררה היום את גרסת הבטא הראשונה של אינטרנט אקספלורר 8.
התקנת התוכנה לוקחת כ-10 דקות, ובמבט ראשון הממשק נראה זהה כמעט לחלוטין לזה של IE7. עם זאת, כשתנסו להכנס לאתרים החביבים עליכם תגלו שהם נראים אחרת, לעתים שונים לגמרי או משובשים, מאחר ומיקרוסופט משתמשת ב-IE8 במנוע תצוגה חדש לגמרי שאמור לתמוך בצורה טובה יותר בתקני האינטרנט הפתוחים ולספק ביצועים משופרים. מצד שני, בניגוד לגרסאות בטא קודמות של הדפדפן, גרסה זו כוללת כפתור המפעיל "מצב תאימות" ל-IE7 שיציג את רוב התכנים פחות או יותר כפי שנראו במהדורה הקודמת.
מלבד בעיית הדפים המשובשים, הדפדפן עובד לאט יותר מ-IE7 ואף גרם לנו פעם אחת לקריסת מערכת ההפעלה כולה - אך יחסית לגרסת בטא ראשונה, הוא עושה רושם יציב למדי.
שני החידושים המרכזיים, מלבד מנוע התצוגה החדש, הם Activities ו-WebSlices. הראשון הוא מערכת מודולרית של תוספים לתפריט הכפתור הימני, המאפשרים לבחור דף או לסמן טקסט ולבצע עליו פעולות כמו משלוח דרך Hotmail, פרסום ב-facebook או תרגום דרך שירות התרגום של Windows Live. השני מאפשר לאתרים להציג מידע נבחר מתוך האתר בחלון שייפתח בלחיצה על כפתור בסרגל הקישורים. השיפור המרכזי בתחום האבטחה הוא Safety Filter, מנגנון שעוזר לגולשים להתגונן מפני אתרים עוינים.
[ תודה ל Elsf ]
הורדה:
http://www.fileflyer.com/view/NAHUwAr
העלאה שלי
תוכלו להודות לי בדרך הכי טובה
בכך שתורידו את הקובץ הבא:
לחץ כאן
זה יתן לי מוטיבציה להמשיך
להשקיע כאן !
תודה!

ציטוט ההודעה

עוד אין לך