קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון שאלות =\ חח .. כנסו !
    על ידי oFiRB בפורום Counter Strike
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:40
  2. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:57
  3. שאלות בקשר לסורס
    על ידי La Bamba בפורום Counter Strike
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 02:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[שאלות מפגרות]

ברירת מחדל [שאלות מפגרות]

1. אמורים להחליף את התוכנית מתישהו? כאילו אני עושה AB אותה תוכנית כבר 3.5 חודשים ככה, ואני רואה מלא אנשים מחליפים את התוכנית שלהם מלא פעמים. אבל אני ממש אוהב את כל התרגילים שיש לי וממש לא רוצה להחליף, אבל אמורים להחליף? (גוף מתרגל או איזה שטות כזו)
    2. מישהו סיפר לי איזו שטות בחדר כושר שאסור להישאר על אותו משקל יותר מדי זמן כי הגוף מתרגל למשקל הזה (משקולות לא משקל) ואז יהיה קשה לעלות (כן נשמע חארטה עצבנית), אמרתי לו שזה בטח פסיכולוגי אבל הוא אמר שלא, זה נכון?

2. קישורים ממומנים

אם תשאר אם אותה תוכנית הגוף יתרגל ולא יהיה לו סיבה להמשיך לגדול.
    בנוגע למשקלים - אותו דבר, אם תשאר על אותו משקל לא יהיה לגוף סיבה לגדול, תעלה משקל יהיה לו.

אז כל כמה זמן להחליף תוכנית?

חודש וחצי +- חודשים

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

לא מדוייק , סוס מנצח לא מחליפים ואם אתה גודל אם תוכנית מסויימת תמשיך איתה עד שתתקע גם אם זה יהיה חצי שנה או 5 שנים , כל עוד קצב הגדילה סביר והתוכנית לא נמאסת תשאר.
    אפשר גם להשאר עם AB ופשוט להחליף פה ושם תרגיל נגיד במקום פלייס בשיפוע רגיל אז פלייס בחזה עליון במקום מסור לגב לעשות חתירה וכו'..
    בקשר להעלאת משקלים , צריך כל הזמן להתקדם עם המשקלים , אם אתה לא מתקדם עם המשקלים = אתה לא גודל , אם אתה לא מצליח לעלות למשקל גבוה יותר עם הזמן = משהו אצלך לא נכון (תזונה , אימונים , שינה) ,
    בהצלחה.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    לא מדוייק , סוס מנצח לא מחליפים ואם אתה גודל אם תוכנית מסויימת תמשיך איתה עד שתתקע גם אם זה יהיה חצי שנה או 5 שנים , כל עוד קצב הגדילה סביר והתוכנית לא נמאסת תשאר.
    אפשר גם להשאר עם AB ופשוט להחליף פה ושם תרגיל נגיד במקום פלייס בשיפוע רגיל אז פלייס בחזה עליון במקום מסור לגב לעשות חתירה וכו'..
    בקשר להעלאת משקלים , צריך כל הזמן להתקדם עם המשקלים , אם אתה לא מתקדם עם המשקלים = אתה לא גודל , אם אתה לא מצליח לעלות למשקל גבוה יותר עם הזמן = משהו אצלך לא נכון (תזונה , אימונים , שינה) ,
    בהצלחה.
    אני לא מסכים איתך בקשר למשקלים.. ההתקדמות במשקלים זה לא מה שקובע אם אתה גודל או לא.. זה פשוט לא נכון.. יש עוד שיטות אימון שבהן אתה אפילו יכול להפחית במשקל אבל עדיין "לגדול"..לדוגמא אם אתה עושה תרגיל איזומטרי אז אתה בדרך כלל עובד לאורך זמן ואז במקום לעלות משקלים אתה מעלה את הזמן..

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אין לי כוח להתווכח איתך , תחשוב עד מחר ( זה נשמע אגרסיבי אבל זה לא )
    אני רק יכול להביא לך כיוון אם זה מעניין אותך ושתקרא קצת חומר איכותי ולא איזה מורה לספורט שמן בן 60 יגיד דבר כזה או אחר
    לך ל
    http://scholar.google.co.il/
    תרשום
    resistance training
    תהנה.

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    883
    משפט מחץ
    ואוו! איזה אבסורד,אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

מה קשור המקורות שלי? אתה אומר שבלי לעלות במשקל אתה לא גודל.. וזה ממש שטויות.. המשקל פה הוא הצורת התנגדות אבל אתה לא מציין את הצורות התנגדות השונות שיש חוץ ממשקל..
    אם אתה מרים משקולת במספר חזרות מסויום אז יש לך התנגדות מסוימת ביחס לכמות הפעמים (לחזרות).. אם לא תשנה את ההתנגדות של המשקולות אבל תשנה את החזרות אז האפקט גם ישתנה..
    קיצר, אני לא יודע אם הצלחתי לכתוב את זה מובן או לא אבל אפשר ל"גדול" גם בלי להגדיל את המשקל

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

אי אפשר לטווח הארוך , ברגע שתעלה חזרות תגיע למצב שאתה עובד על סיבולת ולא היפרטרופיה וזה לא אפקטיבי לגדילת שריר.
    לכן ומכתצואה מזאת , ברגע שהמשקל כבר לא יהווה לך התנגדות מסויימת = לא יביא מספיק גירוי לשריר = השריר לא ירצה לגדול = אם עכשיו לא הבנת אז אין לי איך להסביר לך חוץ מלשבת ולחפש לך מחקרים ומזה עייפתי כבר מזמן וזה לא משהו שאני יעשה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect