"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
או שבקיצור...
ח-ר-א ל-ה-ק-ה
A Day to Remember - Homesick
אף אחד בפורום לא אוהב אותם....נראה לי אפשר לנעול.....כולם שונאים אותם!XD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אוויי נו, מה איכפת לכם? שהם יעשו מה שבא להם ונגמר הסיפור
you are never too old to learn something stupid
愛は理解の鍵は、
15.8.09
וואו איזה ילדים דפוקים יש בפורום אני לא מאמין שבאשכול שפתחו על שיט 69 הזכירו בכלל את השם של נירוונה, עוד מעט ישוו לי גם את אביב גפן לQueen, מילה אחת- "בורות".
בברכה, Joni
צודק אבל זה היה מזמן
מי זה היה?......אה נאקרופוביק(בן)פשוט בורות וטמטום!
הם סתם כמה ילדים מאותגרים שכלית שתפסו כמה כלים כתבו כמה מילים ויאללה, יש לנו להקה
משום מה הצליח להם....שיהיה להם בכיף, אני בחיים לא מתכוון אפילו לשמוע שיר נוסף שלהם, הספיק לי השיר עם העוגיות משהו...
בקיצור-מוות לביט 69!
הם הגיעו למעמדם רק בזכות הכסף שלהם שההורים שלהם נתנו להם ההורים שלהם גם בטח סידרו להם הופעות וראיתי פעם ביוטיוב סתם הופעה שלהם במועדון וזה היה כמעט ריק וסתם היו יושבים שם והתנהגו כאילו ביט 69 לא היו שם חרא להקה!!!
הבצפר בסביון הוא עד כיה ט
וזה ברור שהם משלמים כסף בשביל להופיע... מה נראה לכם?