בקשר לבתולות, אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד, האם בתולה יכולה להנות? (בפעם הראשונה כמובן)
בקשר לבתולות, אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד, האם בתולה יכולה להנות? (בפעם הראשונה כמובן)
|
|
בעקרון היא תהנה יותר מהרגש מאשר מהמגע הגופני, ככה אני הבנתי ממישהי.
כן.
ברור שכן...
בפועל בראסמי..מהנסיון שלי..לא ממש..אפילו לא מוחלט חחח
עד לחדירה הן הכי נהנות...כשזה מתחיל...מגיע גם הבכי חחח
בכי? עד כדי כך? וואו נפלת על בנות צרות ממש.
תשמע שוב אמרתי "כן" קודם, כי זו התשובה לשאלה באמת.
אבל זה לא אבסולוטי לגבי כלל הבנות, לגבי כל אחת זה שונה, וצריך לדעת להתייחס לכך.
הן נהנות זה ברור אבל יש כאלו שגם נהנות וגם יש להן מן סבל, אבל הוא נסבל בד"כ.
לפעמים צריך לנסות פעמיים שלוש (בימים שונים הכוונה) עד שבכלל תוכלו לקיים יחסים, יש גם כאלה.
למה תמיד אומרים שבנות לא נהנות בפעם הראשונה? רוב הבנות לחוצות על הפעם הראשונה, ולכן קשה להנות שאתה לחוץ, חוץ מזה כשהן לחוצות אז הפתח של השפתיים של איבר המין שלהן מתכווץ, מה שגורם לחדירה קשה יותר. מישהי שכבר שכבה מספר פעמים, אז הפתח יותר רחב, והחדירה קלה יותר.
אז מה עושים כדי להוריד את הלחץ?
קודם כל זה האוירה, נותנים אוירה רגועה - נרות, מוסיקה מתאימה, דואגים שאין אף אחד בבית, במידה ויש מזהירים שלא להיכנס לחדר ( ואומרים לבחורה שאף אחד לא יכנס, כי דיברת עם בני המשפחה).
שנית, זה המשחק המקדים, וכל מה שנובע ממנו. לעשות את הבחורה חרמנית, שהראש שלה יחשוב בכיוון של סקס, ולא בכיוון של לחץ. ירידות לדוגמא יעזור לה להרטיב את איבר המין, ובכך החדירה יותר קלה.
והדבר הכי חשוב, זאת סבלנות. אין מה למהר לשום מקום, תיקחו את כל הזמן שבעולם. אל תיכנס אליה כמו טרקטור שלא חרש שנים, לאט בלי למהר, לפי הקצב שלה.
וגם לא לשכוח את התקשורת, תדברו פשוט באמצע. "נעים לך?" "כואב לך?", "יותר מהר?" יותר לאט"?
בהצלחה, סמיון.
יש בנות ויש בנות.
אני מכירה מישהי שהפעם הראשונה שלה הייתה כואבת ברמות מטורפות, היא נהנתנה רק מהמשחק המקדים, אבל כשזה הגיע לחדירה היא ממש צרחה מכאב.
ומצד שני, אני מכירה מישהי שהחדירה בכלל לא הזיזה לה והיא נהנתה גם ממנה.
כל אחת מגיבה אחרת.
וכן, כמה שיותר משחק מקדים זה יותר טוב!! אל תגיע לתאכלס אחרי 5 דקות!