|
|
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 28-04-2008 בשעה 14:58.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חחחחחחחחח
אני לא מבין במוסיקה? אתה שומע להקה מעפנה, ממוסחרת.
מה כלכך טוב בשירים שלהם? מילא יש להם עוד איזה 2 שירים נחמדים כמו From The Inside ן - Numb כל השאר זה סתם חרטא אחד גדול (לא שהשניים האלה טובים או משהו, תשמע מוסיקה אמיתית, כמו מטאליקה, פנטרה, סלייר, או משהו איכותי, אל תתקע על לינקין פארק, אני בטוח שזאת הלהקה הראשונה ששמעת ואתה סתם לא מתנתק ממנה כמו ילד מסכן אז שב בשקט ואל תשחק אותה מבין גדול במוסיקה, טוב?
ולנושא:
4/10
Mettalica - Unforgiven
בואנה יא ילד מסכן חבל שזה יגלוש לפה כי אני לא ירד לרמה האומללה שלך יא מסכן אחד שומע להקות רוק טובות בעבר שגם אני שומע מה אתה חושב שאתה היחידי שמכיר אותם????!!!
מכל החרטות שרשמת צדקת,לינקין פארק שהיא להקה טובה נקודה,הייתה באמת מראשונות ששמעתי אבל לא רק!שמעתי גם מטאליקה,גאנז,איירון ודווקא התנתקתי ממנה ועכשיו אני סתם שומע קצת מהם בשביל הכיף אז שב בצד יא חש מבין במוזיקה סתם ילד קטן אבל עזוב....
8
Metallica-one
שמח??יאללה שב בצד...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
7
led zepplin-all my love
6
ACDC-TNT
נחמד 7
led zepplin-dazed and comfused
7
GNR-Paradise CIty
מה תpxת תחת בפורום?
התנתקת מהם ואתה שומע לינקין פארק, אז אסור לי לדרג אותם 0 כי אתה שומע אותם? מה אתה משחק אותה עבריין מקלדת שב בשקט ואל תתפוס לי פה פוזות בפורומים, wannabe עבריין.
9 ל-GNR
Guns N Roses - Welcome To The Jungle
עריכה: רגע, אז לפי מה שאתה רושם אני מסכן כי אני שומע להקות רוק שהיו טובות בעבר? שב בשקט ואל תעשה לעצמך פדיחות כמו ילד מפגר ופשוט אל תדבר.
ואם אתה אומר שלינקין להקה טובה, פרוש , פשוט פרוש.
רק לידע כללי, אתה אומר שלינקים פארק יותר טובה ממטאליקה?
נערך לאחרונה על ידי Serpent; 28-04-2008 בשעה 15:37.
אז ככה:
1.לא אמרתי שלינקין פארק יותר טובים ממטאליקה להפך מטאליקה לא רואים אותם ממטר וגם אני אומר את זה ואני אוהב את מטאליקה יותר מלינקין.
2.תתחיל להרגיע,ככה אני אומר לך בכללי כי חבל שזה סתם יתפתח למריבה
3.אתה לא מסכן שאתה שומע להקות רוק בעבר כולם9 שומעים להקות רוק מהעבר הכי טוב יותר טובות מהיום(ומלינקין אם זה עושה לך את היום)ואתה לא תשתיק אותי ואתה לא תחליט עליי ועזוב בוא פשוט נסיים את הדיון הזה ורק תגיב על מה שרשמתי...למרות שבטוח תגיב גם.....
10 לגאנז gnr-sweet child o mine
טוב Serpent וRiTaR יש לכם מזל שעד עכשיו לא קיבלתם חופש מהפורום.. עוד תגובה אחת לא לעיניין ובאמת שניכם תקבלו השעיה.
לנושא: 1000000 לSweet Child
PJ - Alive
8
PJ-Evan Flow
מצטער מפקח זה פשוט נגרר ואני עוד בתגובה הראשונה שלי אמרתי לו שיעזוב אבל....
8.
GNR- November Rain
קרדיט ל- IdanShiran הסוסון
7
heaven shall burn- cold
you are never too old to learn something stupid
愛は理解の鍵は、
15.8.09