הקוריירה דלו ספורט: אדריאנו שמושאל מאינטר לסאו פאולו נמצא על הכוונת של מילאן, סוכנו נמצא במגעים עם אינטר על מנת לשחרר אותו מהחוזה שלו עם הנראזוי.
קרדיט לאתר האוהדים הרשמי.
הקוריירה דלו ספורט: אדריאנו שמושאל מאינטר לסאו פאולו נמצא על הכוונת של מילאן, סוכנו נמצא במגעים עם אינטר על מנת לשחרר אותו מהחוזה שלו עם הנראזוי.
קרדיט לאתר האוהדים הרשמי.
|
|
מקווה שזה יצליח כי אם אינטר תחזיר את אדריאנו אני לא חושב שיהיה שינוי בו והוא ימשיך באותו, מילאן זה מקום לפתוח דף חדש לחלוצים גדולים כמו אדריאנו, מקווה שהוא יגיע הוא יכול להצליח בענק במילאן.
יהיה כיף!
חלוץ גדול עם שני רגליים מדהימות , טכני חזק . אני מעדיף לא לדבר על אופי שיכול להרוס חדר הלבשה שלם .. כל מאמן והחלטה שלו . מה שאפשר לראות זה שאנצלוטי ממשיך במילאן בבירור.
Siete
אדריאנו הצהיר בימים האחרונים שהוא רוצה לחזור לאינטר ולהוכיח למאנצ'יני שהוא יכול לחזור ליכולת הטובה שלו.
מאנצ'יני קיבל את הבקשה ומוכן להחזיר את אדריאנו לקבוצה ואחרי המהלך הזה גם הנהלת אינטר יצאה בהודעה שאדריאנו חוזר לאינטר.
מעבר של הקיסר למילאן לא יקרה בחיים לפחות לא מאינטר למילאן, לאדריאנו יש הרבה פוטנציאל ואינטר לא תרצה שהוא יממש אותו ביריבה השנואה.
I LOVE INTER
דווח על כך שגליאני סגן הנשיא ואדריאנו הקיסר בכבודו ובעצמו נפגשו לתחילת מו"מ אישי, מצד אדריאנו אני חושב שעדיף, אבל השאלה אם הגדול הזה יכול לשכנע את מוראטי שישחרר.
כמובן הסיכויים של אינטר להשאיר אותו גבוהים כי מנצ'יני מתפטר בסוף העונה ואצל מאנצ'יני אדריאנו לא היה חוזר לטופ החלוצים שלו, לפניו יש את קרספו,קרוז ואיברהימוביץ' אפשר להוסיף גם את סואזו ובאלוטלי, ככל הנראה קרספו יעזוב, השאלה אם הם מעדיפים לשחרר אותו ולקדם את באלוטלי או להשאיר ולקבור את באלוטלי, אני חושב שאינטר לא תעשה את הטעות ותשחרר אותו, כמובן לא למילאן.
יהיה כיף!
אולי שידברו עם דונגה ויביאו את כל החבילה ויסיימו עניין?
חלוץ לדעתי שאם הוא יעבור למילאן הוא באמת יצליח שם.
קראתי את זה באמת לא מזמן, וזה דווקא רעיון טוב שהוא יעבור מברזיל..
Real Madrid ♥
מילאן רוצה את אדריאנו
ואני רוצה מליון דולר..