משחק ליגת האלופות כאמור ישודר בערוץ הטלוויזיה הגרמנית ולא יוחשך כך שמי שירצה לראות את המשחק יוכל לעשות זאת..
תראו או לא תראו?
משחק ליגת האלופות כאמור ישודר בערוץ הטלוויזיה הגרמנית ולא יוחשך כך שמי שירצה לראות את המשחק יוכל לעשות זאת..
תראו או לא תראו?
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 30-04-2008 בשעה 13:17.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
|
|
נראה לי שכן..זה משחק חשוב..אני יחזור מהטקס ואני יחליט כבר..אם יהיה לי דרך טובה לראות אני חושב שאני אראה..אבל לא בטוח..
אני יראה את המשחק אבל כמובן שלא יצעק או יתפוצץ משמחה בגול או משהו כזה, והטלוויזיה כמובן תהיה יחסית שקטה, בכל זאת השכנים לא יאהבו שאני שומע גרמני צועק בערב יום השואה.
יהיה כיף!
ברור,אין מה לעשות,חייב לראות.
גם אם זה יום השואה,זה לא אוסר אותנו מלראות טלויזיה.
אם אברם ויוסי החליטו שהם משחק\מאמן ביום הזה למרות שאבא של גרנט ניצול שואה אני לא חושב שלא צריך לראות את זה.
I LOVE INTER
אני מחליט לכבד את היום ולא אראה את המשחק, אני אקליט אותו ביס מקס ויראה ביום שישי.
לא משנה מה אני יעשה , אני לא יראה אותו בערוץ הגרמני. עם אני ימצא משהו אחר אני יראה... אלא שרואים בערוץ הגרמני פשוט אין להם כבוד , באמת .
Siete
קצת סותר לראות את המשחק בערוץ הגרמני.
שם אני לא אראה, מקס' אתעדכן בתוצאותדרך לייבסקורס.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני אראה אבל גם בשקט
מי שלא רוצה בגרמנית יש בערוץ הטורקי למרות שלי אין בעיה אם הערוץ הגרמני זה לא שהוא גרם לשואה זה הנאצים בגרמניה ולא הגרמנים בפרט....
האמת זה קצת אירוני שהמשחק של יוסי ואברם משודר בערוץ הגרמני בערב יום השואה.....
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 30-04-2008 בשעה 15:09.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אין בערוץ טורקי בדקתי אין שם . יש לי בעיה ואני לא יראה את זה בחיים אבל בחיים יש לי אנרטנט 5 מגה גם ככה אני יראה משהו באנטרנט :\
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 30-04-2008 בשעה 15:13.
Siete
תראו באינטרנט מה יש לכם...
בכל מקרה, למה שלא נראה? נכון יום חשוב ליהדות, אבל זה עדיין לא אומר שאתה צריך
לחיות באבל, מילא יום כיפור, אבל זה יום שבו מכבדים את זכר יום השואה, לא להפסיק את
פעולות החיים בצורה כלשהי.
כן אמור להיות היה כתוב בעיתון
MILAN4EVER כנס למשחק 20 בום!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"