תוכנה גאונית למציאת דברים מגוגל כגון: שירים, ספרים, מלים לשירים, סרטים, האקים , פונטים, כלים ועזרים, תוכנות, משחקים, לינקים לטורנט וכו'...
כל זה עולה לשלושת הראשונים 20 נק', ולאחר מיכן 25 נק' לאחר השלוש הראשונים..
תוכנה גאונית למציאת דברים מגוגל כגון: שירים, ספרים, מלים לשירים, סרטים, האקים , פונטים, כלים ועזרים, תוכנות, משחקים, לינקים לטורנט וכו'...
כל זה עולה לשלושת הראשונים 20 נק', ולאחר מיכן 25 נק' לאחר השלוש הראשונים..
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
up
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אחי אני מוכן לקנות אבל תגיד לי איך קוראים לתוכנה..שאני יידע אולי יש לי אותה
כמה עובדות עליך:
1.אתה מסתכל על התגובה שלי
3.אתה לא שם לב שאין 2
4.אתה גולש בפורום i-atraf
5.אתה עכשו בודק את זה
6.אתה רואה שאין לי חתימה.
7.אתה נמצא בנושא שמעניין אותך.
8.אם אתה קורא את מה שרשום זה אומר שזה מעניין אותך!
9.אתה יודע לקרוא את השפה המדוברת ב-יSראL
המשך גלישה מהנה ונעימה בפורום i-atraf!
כן תגיד מה השם...
Better Be Dead, Than RED
אני קונה אחי אבל זה ישיר ?
יש מצב שאני יוכל לקבל את התוכנה בסכום הנק' שלי שהוא 14?
נערך לאחרונה על ידי _ors_; 30-04-2008 בשעה 20:46.
היכל הכבוד של אור:
פעם הוא היה טוב, אבל היום הוא נפל, כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=456
ועיזרו לנו לשקם אותו. כי בישבילכם זה לחיצה קטנה על העכבר, אבל בישבילנו, זה חיים.
-------------------------------------------------
אוהבים ראפ!? רוצים לפרוק עצבים?! כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=456
ותתחילו לכתוב פרייסטיילים בכיף שלכם
לתוכנה קוראים google ****
MorBsh הוא הקונה הראשון ב 20 נק', עוד שתיים ואז אני מעלה מחיר.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 30-04-2008 בשעה 21:45.