מישהו יודע באזה ערוץ משדרים את זה ביס?
מישהו יודע באזה ערוץ משדרים את זה ביס?
|
|
יש לך מספר ערוץ?
אסף עזוב אותו תן לו לראות ביס זה ערוצים:
טורקי-134
גרמני-122
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 30-04-2008 בשעה 16:12.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
למה לא גרמני?האיכות נראה לי שם יותר טובה...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני לא חושב שצפייה במשחק אומרת שתה מכבד יותר או פחות את יום השואה.
סבא וסבתא שלי ניצולי שואה, אני מכבד מאוד את היום הזה ולדעתי הצפייה בשחק לא ממעיטה בערכו של יום זה.
השלטון הנאצי ששלט בגרמניה אבל עכשיו לא תצפה בערוץ הזה כי הוא גרמני?יש הרבה יהודים גרמנים שעוד חיים בגרמניה ויש כמובן הרבה גרמנים שהם לא נאצים ודוגלים נגד האנטישמיות ובגרמניה כול פעם שצץ משהו עם אנטישמיות או נאציזם דואגים לטפל בו.הייתי הרבה פעמים בגרמניה והאנשים שם גם לא יהודים נורא מצטערים על מה שקרה אתה יודע:לא כל הגרמנים נאצים!
חצי משם אנטישמים חלאס לזין תשכל .. גרמניה זה גרמניה .. יודעים מה טחלס כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה פולטיקה וספורט לא באים ביחד בכל מקרה =] אני מת לראות פעם אחת את די קניו או מישהו אני דוקר לו תפנים .
Siete
די קאניו זה פאשיסטי- כמו נאצי רק לא כ"כ .
בוא נגיד:הייתי בגרמניה יותר מכם וטיילתי בערים הגדולות גם מאוחר בלילה ואין שמה ניאו נאצים הם כנראה במחתרות.ורק שתדעו שעכשיו רוב הניאו נאצים הם ברוסיה,פולין ושמעתי גם שבמדינת אוהיו,ארה"ב.
בקיצור באמת לא מערבבים פוליטיקה וכדורגל יחדיו.כל אחד יעשה את השיקול שלו אם לראות בערוץ הגרמני או לא אני יודע שאני אראה בטוח בערוץ הגרמני....