תשמעו , אני לא פריק , וואנס זה לא של פריקים , המגן דוד זה כדי לשפר את האחיזה שלי על הסקייט .
מי שרוצה יכול לקרוא לי פריק אין לי בעיה עם זה אבל היה אחד שאמר שאני עצמי מדבר כמו ערס ושביום שאני אריב עם ערס אמיתי הוא ישים לי סכין בלב .
אז זהו , אני למדתי בחיים שלי על דמי ובשרי מזה ערסים ומאותו יום התחלתי עם כל זה , כל עוד אותו בנאדם שאמר לי את זה לא הרגיש מה זה לאריב מכות עם ערס אז שיסתום ת'פה , אני אומר שזיינתי את אותם שתי ילדים כי פעם עוד הייתי ילד שלא הולך מכות ונותן לערסים " לכפכף" אותו .
עד שיום אחד עלה לי הקריז ואותו ערס יצא איתי ושם לי אבן בראש (בלטה) , באותו זמן התחרפנתי שחכתי מהכאב ונשבעתי שמהיום אף ערס עוד לא יציק לי , ותראו רק בגלל שרציתי שהערסים המזדיינים האלו יפסיקו ותפסתי אומץ הצלחתי .
אז תאמינו לי אני יודע מה זה ערס ובגלל זה אמרתי את זה .
ולדעתי השטויות של אוכל קשר זה שיוני שכל , כאילו מה אכפת לאלוהים עם אני אוכל חזיר או פרה ?
אז מי שעדיין חושב שאני "פריק" יכול להמשיך לחשוב במחשבות המטומטמות שלו .
צחקתי ביום השואה ?
בואו נראה אתכם לא צוחקים באמצע צפירה כשילד שנראה כמו עורב מתקרב אלייך ואומר לך " תגיד , עם תפקיד של בנאדם זה לדגדג אנשים אז הוא דגדגן ? " קיצר יכולים לקרוא לי איך שאתם רוצים זה מפריע לי , האשכול שפתחתי זה אשכול בשביל לתת מוטיביציה לילדים הנורמליים , שלא מנסים להיות ערסים , ולא יודעים שהם יכולים לשים זין פשוט מתי שבא להם .