שמעו,אני שוקל אולי לקחת מהם ייעוץ וכל זה...
אני רוצה לדעת דבר ראשון מה המחיר של זה באתר שלהם רשום להתקשר ויענו על כל השאלות.
ויש להם רמה כאילו?
שמעו,אני שוקל אולי לקחת מהם ייעוץ וכל זה...
אני רוצה לדעת דבר ראשון מה המחיר של זה באתר שלהם רשום להתקשר ויענו על כל השאלות.
ויש להם רמה כאילו?
|
|
200 שקל לפגישה ראשונה, 150 לכל פגישה נוספת - אתה קובע מתי,
אם אתה לא רציני ולא מוכן להשקיע את כל כולך - זה סתם חרטא.
כעיקרון אין שם שום דבר מיוחד, זו לא "שיטה מיוחדת", אתה סה"כ מקבל תכני אימונים ותפריט תזונה מותאם אישית.
כל המצליחנים שמופיעים בדף הראשי הם אנשים שקרעו ת'תחת, אתה לא תרזה בגלל ששילמת 200 שקל,
אתה תרזה אם תבצע כל מה שאומרים לך בדייקנות ובסבלנות. וגם זה עם קצת חומרים וזמן.
אכן כמו שחשבתי מראש המחיר די יקר.
זה לא שאני לא רציני או משהו,אבל כרגע לא נראה לי שרצוי להוציא סכום כזה(מן הסתם חישבתי על כמה פגישות ולא אחת).
עדיף כבר להיות עצמאי.ועוד שאלה התכניות אימונים שם למתחילים בחדר כושר הם באמת מתאימים לאלה שפעם ראשונה יכנסו למכון?
250 ל2 פגישות
600 ל6 פגישות...
לקחתי הורדתי 5 קילו בחודש, 4 סנטימטר היקף רוחב, היקף יד נשאר בדיוק אותו דבר
כל השינויים שלהם באתר 90% מהם , הם אנשים שלקחו חומרים ומוכרים אשלייה לבני נוער , אחלה טריק שיווקי
תגידו יש אפשרות לקחת את "החומרים" האלה גם מבלי להוועץ איתם?
כאילו לרכוש אותם בחנות?
כאילו תראו אתם מדברים לפעמים לא מובן וכזה...
לפי מה שהבנתי אוכלים נכון ומתאמנים לפי תכנית אימונים נכונה מתפתחים.
אז חומרים שאני אקח יעזרו לי לעשות את זה יותר מהר?
נערך לאחרונה על ידי YARONV; 05-05-2008 בשעה 17:05.
1. כן אפשר לרכוש אותם אבל הם לא חוקיים אז לא מוכרים אותם מין הסתם בחנויות
2. כן זה יקח פחות זמן
3. אם אתה לא יודע איך לקחת אותם זה יכול לעשות לך נזק בריאותי
4. גם אם אתה יודע והייתה לך בעיה כזו או אחרת רפואית בעבר או כזו קיימת שאתה לא יודע עליה החומרים יכולים להעצים את האפקט של אותה תופעה ואם זה משהו חמור (נגיד בעיה לבבית) זה יכול גם להיגמר במוות, או כל מיני תופעות לוואי לא נעימות שלפעמים גם נשארות כל החיים (גניקומסטיה = שדיים לגבר - רק ניתוח פלסטי )
בקיצור למתאמן שלא רוצה לעלות על במה אין צורך לקחת חומרים.
אה תודה רבה משה.
יש לי עוד כמה שאלות...
כל המוצרים שאני רואה בחנות שלהם,שמפורסמים באתר אלה נחשבים לחוקיים?
והכוונה לחומרים אחרים שדיברנו עליהם הם אלה שדווקא מוסתרים לעין?ורק בשיחה איתם אפשר להשיג אותם?
אני מתכוון לאלה לדוגמה:קריאטין, גלוטמין, גיינר...זה חוקי?
כן גלוטמין וכל השיט חוקי ולא יעזור לך בהתקדמות בלי תפריט תזונה.
ד"א גלוטמין זה גימיק , שורף שומן חוקי = גימיק , קריאטינים למינהם פרט לקריאטין מונו זה גימיק ובעצם כמעט רוב המוצרים זה גימיק לא נחוץ וביזבוז של כסף.
בקשר לחומרים עם שיחה איתם אתה לא תקבל כלום אלא אם אתה לקוח ואתה מכיר את המנהל וכל מיני שיט כאלה , לא בעיה להשיג חומרים לא חוקיים אבל לא ממליץ בקיצור.
כל החומרים שמפורסמים באתר שלהם חוקיים מן הסתם.