בארסה בחרה את מאמן בארסה ב למחליף של רייקרד.
זה טוב לגיא אסולין כי הוא מכיר אותו הכי טוב ולדעתי הוא יתן לו דקות משחק.
נראה כבר לא בטוח שזאת החתמה טובה של המאמן הזה.
בארסה בחרה את מאמן בארסה ב למחליף של רייקרד.
זה טוב לגיא אסולין כי הוא מכיר אותו הכי טוב ולדעתי הוא יתן לו דקות משחק.
נראה כבר לא בטוח שזאת החתמה טובה של המאמן הזה.
Real Madrid ♥
|
|
שיהיה בהצלחה או יותר נכון שיוביל אותם להפסדים אני מאחל חח
היא לא בחרה, זה עדיין בגדר שמועה.
תחכו להודעה רשמית, אני מאמין שעדיין מוריניו מסתובב להם בין הרגליים.
אני מקווה שזאת תיהיה הבחירה, שחקן הנשמה הגדול בכל הזמנים של בארסה יהיה המאמן זה בגדר חלום.
לגבי מוריניו תיהיו בטוחים שאוהדי ברצלונה שונאים אותו אחרי המפגש עם צ'לסי שהוא אמר שמסי שחקן תאטרון ועושה הצגות, חוץ מזה הם שנאו עוד לפני כן את היהירות והשחצנות שלו.
מיזה בכלל גוארדיולה??? ואיפו הוא מאמן\אימן?
שיהיה בהצלחה כל מאמן שיעזור לבארסה יהיה טובב
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
לא מכיר אותו אבל אני מאמין שאם הוא יבוא בטוח הוא טוב.אני אישית מת מת שמוריניו יבוא..יעשה את בארסה קבוצה ענקית..ויביא אחריו שחקנים ענקים..שאוהבים אותו..מת שהוא יבוא..מאמן ענק לא משנה כמה שהוא שחצן..
לא אוהב את מוריניו...יאללה גווארדיולה
כמה עובדות עליך:
1.אתה מסתכל על התגובה שלי
3.אתה לא שם לב שאין 2
4.אתה גולש בפורום i-atraf
5.אתה עכשו בודק את זה
6.אתה רואה שאין לי חתימה.
7.אתה נמצא בנושא שמעניין אותך.
8.אם אתה קורא את מה שרשום זה אומר שזה מעניין אותך!
9.אתה יודע לקרוא את השפה המדוברת ב-יSראL
המשך גלישה מהנה ונעימה בפורום i-atraf!
מצחיק שזה השחקן הכי נשמה שלכם =] עבר לאיזה קבוצה איטלקית אחרי זה. אחרי זה עבר גם לשחק בקבוצה ערבית . ואחרי זה הוא עבר לעוד איזה קבוצה לדורדוס שם .. הכל בשביל הכסף .. זה שפויול פחות טוב ממנו (למרות העמדה השונה) לא עושה אותו פחות נשמה , פויול הנשמה של ברסה .
PUTA BARCA PUTA CATALUNIA
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 06-05-2008 בשעה 21:16.
Siete
אם הוא בכלל אופציה אז לדעתי זה אומר שהוא מאמן מצויין. קבוצה כמו ברצלונה לא תחתים כזה מאמן סתם לקבוצה הבחירה.
ומוריניו לא נראה לי יבוא.
קודם כל פויול טוב ממנון בהרבה, אבל כל עוד פויול שחקן פעיל אי אפשר להכתיר אותו לשחקן נשמה.
דבר שני השחקן הזה (גוארדיולה) הוא שחקן שבלי קשר ליכולת שלו היה מחויב לסמל (וזה מראה את הבורות שלך ששחקן נשמה הוא שחקן שנלחם בשביל הסמל בלי שום קשר ליכולת שלו, ופויול טוב יותר ביכולתו מגוארדיולה) והיה מעיר שחקנים וכל משפט שלו היה קשור באיכשהו להילחם בשביל הסמל. יש לו גם ציטוט מפורסם מ-94' "תן ללב שלך לדבר על המגרש".
דבר נוסף הוא לא עזב את בארסה הוא הועזב על ידי בארסה.
פויול לא סתם קיבל את הכינוי el alma del Barca הנשמה של בארסה. מי היה שחקן נשמה יותר גדול רק הזמן יגיד.