התוכנית מתחילה שוינס עומד בזירה ומדבר על מה שריגל עשה (הפסיק את השידור באמצע) ושהוא דווקא חושב שזה היה רעיון מקורי ומזכיר לו את עצמו, ושהוא נמצא שם כדי לתמוך ב100% בריגל. וינס אומר שכולם צריכים לכבד את ריגל כמו שהם (הקהל של אנגליה) מכבדים אותו.
ליליאן מכריזה על ההגעה של ריגל לזירה
ריגל אומר שאולי לא יאהבו אותו אבל בוא רוצה שיכבדו אותו. הקהל עושה "בוו", "ריגל סוק"
ריגל ממשיך לחפור על זה שהוא רוצה לעשות שיראו את כל התוכנית בחושך מוחלט
קנדי נכנס לזירה
ואמר לריגל שאם הוא רוצה כל כך כבד כל מה שהוא צריך לעשות זה להתמודד מולו בקרב 1 על 1 הערב.
ריגל אומר לו "אתה פשוט לא קולט את זה, אני הממונה עליך אתה לא יכול להגיד לי מה לעשות" וקנדי אומר "תוכיח את זה".
ריגל אומר "היום קנדי יהיה במיין איבנט של התוכנית והוא יתמודד נגד אלוף ECW קיין, אלופי הזוגות מיז ומוריסון, מר. MITB פאנק, אלוף ECW לשעבר צ'אבו והשומר ראש שלו, בעצם מר. קנדי הולך להתמודד נגד כל הרוסטר של ECW כדיל שעשיתי עם ארמנדו אסטרדה כדי לקדם את התוכנית ה100 של ECW מחר."
פתאום נשמעת המוזיקה של טריפל H והוא נכנס לזירה, הוא אומר לריגל שהוא לא מתכוון לא לכבד אותו אלא שהוא הגיע כדי לברך אותו על ה"עמדה" החדשה שלו, "עכשיו יש לך הרבה כוח וסמכות ואסור לך לעשות טעויות, למשל שבוע שעבר שהפרעת לקרב שלי כשכיבית את האורות זה היה טעות. ואם אתה רוצה להשאר אם הכוח שיש לך לא כדאי לך להתחיל במלחמה איתי".
ריגל עונה לו, "אני לא יתחיל כי אתה גם ככה עסוק יותר מידי עם הקרב כלוב שלך עם אורטון בג'גמנט דיי, ואני משנה את המיין איבנט של הערב זה יהיה הרוסטר של ECW נגד מר.קנדי וטריפל H"
קרב חוטבי עצים על אליפות הנשים בין מיקי ג'יימס לבת' פיניקס
המנצחת: מיקי ג'יימס
מאחורי הקלעים על ריגל וג'ריקו
ג'ריקו מנסה לשכנע את ריגל שמייקלס זייף את הפציעה שלו וריגל חופר קצת ומכריז שיהיה קרב של ג'ריקו ומייקלס נגד מיז ומוריסון
עדיין מאחורי הקלעים רואים את טרבור מרדוק שר לקהל של נשים ואחת מהם היא טריס. מרדוק וטריש מדברים קצת ואז מגיע רון סימונס ואומר "DAMN!".
טוד גרישם ואורטון
סתם חפירה
לפני שהקרב מתחיל ריגל נכנס ואומר שהוא מחליף את ג'ים רוס האדם אחר שגם הוא לא מקבל כבוד מהקהל, מייק אדמלי (השדרן ה"חדש" של ECW)
קרב הנדיקאפ 2 על 1 ביון פול בריצ'יל וקטי לי נגד ג'ון קוטלר (ג'ובר)
המנצחים: קטי לי ופול בריצ'יל
מאחורי הקלעים מייקלס מתכונן לקרב
ג'ריקו מגיע ואומר למייקלס שהוא לא באמת פצוע ושהוא יהיה זה שיתחיל את הקרב. מייקלס אומר שהוא באמת פצוע אבל הוא יעשה את הטוב ביותר שלו
ג'ריקו ומייקלס נגד מיז ומוריסון
המנצחים: מייקלס וג'ריקו
רנדי אורטון נגד CM פאנק
הקרב נגמר ללא הכרעה כי ריגל נכנס באמצע כיבה את האורות והחליט שהקרב נגמר (אחרי שהוא יצא נדלקו האורות בחזרה)
קרליטוס קבנה
סתם חפירה עם רודי פייפר
DH סמית' נגד JBL
המנצח: JBL
אחרי הקרב הוא עוד ממשיך להרביך לו
מאחורי הקלעים רואים את ריגל והרוסטר של ECW
ריגל ופאנק מתווכחים וריגל אומר שהערב כולם ישימו את ההבדלים שלהם בצד ושיהיו ממוקדים על להרביץ לקנדי וטריפל H
2 על 14 אנדיקאפ טריפל H וקנדי נגד 14 מתוך הרוסטר של ECW
המנצחים: הרוסטר של ECW
(זה היה כזה שקוף)
אחרי הקרב כולם רבים עם כולם וטריפל H רב עם כולם עד שמגיע מייק נוקס עם כסא הוא מנסה לתת לטריפל H מכה איתו אבל טריפל H חוסם לוקח את הכיסא ומרביץ איתו לכולם
פתאום האורות כבים וכשהם נדלקים רואים את אורטון עושה RKO לטריפל H
התוכנית נגמרת שאורטון עומד מעל האלוף השוכב טריפל H
אני תרגמתי את זה לבד אז יש למישהו בעיה עם הקרדיט אני לא לקחתי את זה משום פורום האבקות אחר כי אני לא מכיר/רשום לאחד כזה
הנה המקור
http://www.prowrestling.com/article/news/9212
אז שאף אחד לא יבוא אלי בטענות במיוחד אתה victor14

Chairman Of The WWA

ציטוט ההודעה