שלום.
מאז שהתקנתי את ה- Router אני לא מצליח להתחבר ל- Emule.
איך פותרים ?
תודה.
שלמה א.
שלום.
מאז שהתקנתי את ה- Router אני לא מצליח להתחבר ל- Emule.
איך פותרים ?
תודה.
שלמה א.
|
|
תפתח פורטים
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
שלום לך
קרא חוקים
ותגלה שהכותרת שלך לא תקינה
הודעה לא קשור לכאן מעברת לרשתות ונתבים
----------------------------------
לגבי הבעיה שלך תעשה את מה שאמר מעלי
אם אתה לא יודע תביא דגם של הראטור
בשורת כתובת תכתוב את האיי פי של הראוטר שלך תעשה wirelles ואז repeater ותוסיף פורט...
כככה זה אצלי בערך
אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי
אנשים די סתם להגיב! כל ראוטר שונה. בלי דגם של הרואטר אין מה לנחש.
נחכה לפותח ההודעה
אחי אם יש לך ראוטר כמו שיש לי אז תמיד תעשה ככה:
כנס לאתר 10.0.0.138 סיסמא Admin
ושם משתמש Admin
עכשיו כנס ללשונית advanced עכשיו בצד שמאל יופיע לך רשימה כנס לPort Forwarding עכשיו לUSER
תעשה NEW תכתוב בRule Name נגיד HI תשאיר בפרוטוקול TCP ותכתוב את ה TCP של הEMULE בPort Start:,Port End,ובPort Map עכשיו תעשה APPLY עכשיו תשנה את הפרוטוקול לUDP ותכתוב את UDP בשלושתם שוב ותעשה APPLY עכשיו תלחץ על Port Forwarding ואז USER עכשיו אתה רואה את RULE NAME שקוראים לה HI אתה מסמן אותה בלחיצה אחת ועושה ADDזהו סיימת
עובד 100% אני עושה את זה אצלי
זו דרך אחת נראית ארוה אבל היא קצרה מאוד מאוד וטובה מאוד דרך שניה זה כמו שהאחרים אמרו לך אבל אם אתה תבין יותר את זו תעשה בכל מקרה נתת לי את האפשרות הזו
נערך לאחרונה על ידי HeRsHkO; 05-11-2008 בשעה 17:39.
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)