קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. זהירות: גיס חמישי בגולן ! ! {באדיבות ממר"י}
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-09-2006, 19:01
  2. [שאלות] כמה שאלות בנושא ממר"מ למי שיודע מה זה
    על ידי wallaman בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 18:48
  3. [שאלות] כמה שאלות בנושא ממר"מ למי שיודע מה זה
    על ידי wallaman בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 12:22
  4. למישהו יש מידע לגבי ממר"ם\8200 בצבא?
    על ידי אור בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-07-2006, 16:58
  5. מי שיודע מה זה ממר"ם שיכנס!!! חשוב
    על ידי Sprint בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 18:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

ממר"ם

ברירת מחדל ממר"ם

אני מתכוון ללמוד בכיתה י"ג שנה הבאה (עכשיו אני בי"ב) הנדסת תוכנה, ולקבל דיפלומה של טכנאי, ולהגיע משם לממר"ם.
    80 אחוז מתשלום השכר לימוד הצבא מממן, ולכן הסיכוי שאני ישרת בצבא במקצוע מחשבים גבוהה.
    לקראת סיום הלימודים עושים מבחנים של ממר"ם,ואם עוברים מגיעים לבסמ"ח או ליחידה של מודיעין של מחשבים.
    השאלה שלי היא אם אתם מכירים מישהו שעושה/עשה את אותו מסלול?
    ואם שווה לי לבזבז שנה מהחיים שלי בשביל להגיע לשם או שניתן להגיע לממר"ם גם בדרכים אחרות?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

דבר ראשון השם הנכון לקרוא לזה זה בסמ"ח ולא ממר"ם, אלה שני דברים שונים.
    אני חושב שלפני י"ג יתנו לך לעשות את המבחן של בסמ"ח ורק אחרי זה תקבל תשובה אם התקבלת או לא ותיועד לזה שאחרי י"ג תיכנס לבסמ"ח להמשיך את הלימודים שלך. ולא נראה לי שיש אפשרות שאתה עובר ליחידה של מודיעין. אחרי שתסיים בבסמ"ח יהיה לך שיבוץ שמודיעין זה אחד מהמקומות האפשריים.
    ניתן להגיע לבסמ"ח עם מיונים שהם שולחים אליך, אבל זה רק אם יש לך פרופיל 64 ומטה וקב"א מתאים. זה מאפשר לעשות קורס (ארוך ומייגע) של חצי שנה במקום לעשות י"ג ולעשות עוד שלושה חודשים בבסמ"ח.
    בכל מקרה אתה "תבזבז" שנה מהחיים שלך בשביל ללמוד את הכל בין אם זה חצי שנה בבסמ"ח [שיכול להיות שתשובץ בקורס שמתחיל באמצע השנה כי נולדת בקיץ אני לא יודע] או שנת לימודים מקוצרת בי"ג + 3 חודשי בסמ"ח.

ואני עובר את המסלול הזה [חצי שנה] כרגע אז אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול אותי בפרטי.

וכן, אני יודע שלא הסכמתי לגלות את זה לחברי הפורום אבל אמרו לי פתאום שמותר לי חח..נראה לי .

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אור דבר ראשון בהצלחה, לפותח האשכול, בקשר לבזבוז שנה מהחיים, אז ככה, אתה לא בידיוק מבזבז שנה, אתה יוצא עם תעודת טכנאי על חשבון הצבא, משמע ידע, משם הסיכויים שלך לעבור את המבחנים לבסמ"ח הם גבוהים מאוד, ואז תצא לקורס מקוצר של שלושה חודשים ותכנס ליחידה שיהיה בה צורך בך, משמע תקבל ניסיון, הבעיה היא כאן, הקורס נחשב לפז"מ אבל, בגלל שאתה עושה יג' והצבא ממן את הרוב, אתה תצטרך לעשות אם אני לא טועה 9 חודשי קבע, ולחתום עוד שנתיים וחצי קבע לממר"מ, אני לא יודע איך זה משתכלל, אבל זה המון, אתה תיהיה בעל תעודת טכנאי ובעל תעודת בוגר ממר"מ בסוף השירות.

הקטע שתיהיה אחרי שנת יג', שלוש שנות שירות חובה, ועוד קבע שיהיה בין שנתיים וחצי לשלוש ומשהו שנים, תעשה את החישוב שלך ותראה באיזה גיל תשתחרר, אולי עדיף כבר ללכת לכיוון עתודה, לסיים תואר ואז להכנס לצבא ולקבל ניסיון.

כל אחד והשיקולים שלו, אני ממליץ לך לנסות להכנס לממר"מ עם פרופיל 64 ולעבור את המבחנים שלהם, אני מאמין שאתה בוגר טכ"מ ככה שלא תיהיה לך בעיה לעבור אותם.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

הבעיה זה לקבל את המיונים. והמבחנים עצמם לא קשורים לידע שלו, זה רק לוגיקה...המחשבון קרב זה משהו כמו אסמבלר בכלל..

ושכחת לציין זה שהוא יוכל וכנראה יעשה תואר ראשון בזמן השירות\ קבע.

ודי לקרוא לזה ממר"ם, זה לא ממר"ם אלה דברים שונים לגמרי...ממר"ם זאת אחת היחידות שהוא יוכל להשתבץ אליה..פעם קורס תכנות היה שייך לממר"ם אבל מזמן זה השתנה..התפקיד של היחידה הזאת השתנה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נופר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אני ב-29 לחודש מתחילה קורס ממר"ם- 3 חודש

קודם כל יש אפשרות שתקבל זימונים אם יש לך פרופיל 64.(מה הפרופיל שלך?)

אם אתה נרשם ליג' זה מבטל את הפרופיל שלך והמבחנים נעשים ככה:
    בחינה אחת ביב'-מחשבון קרב.
    במידה ועברת את המבחן הראשון יש עוד בחינה ביג' על החומר שתלמד.
    אחרי זה (אם עברת את שני המבחנים) עושים לך סיווג ביטחוני וזהו.

הסיכויים שלך להתקבל דרך יג' לא ממש גבוהים כי בסך הכל היינו 9 בכיתה ורק אני התקבלתי... ואני יודעת שגם בעוד מכללה התקבל רק אחד מתוך הכיתה שלהם.
    כך שהסיכויים לא כל כך גבוהים גם עם יג'...

אחרי שעשיתי יג' אני די מתחרטת על זה, הייתי מעדיפה לעשות קורס חצי שנה וזהו. אבל שנרשמתי ליג' ורציתי לבטל אמרו לי שאם אני מבטלת אז אני גם לא יעשה מיונים לממר"ם, ככה שהמשכתי יג' רק בגלל זה.

אצלי זה היה 50% משכר הלימוד, לא 80%.

מקווה שעזרתי...
    נערך לאחרונה על ידי NoFaR89; 09-05-2008 בשעה 20:10.

שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי NoFaR89 צפיה בהודעה

הסיכויים שלך להתקבל דרך יג' לא ממש גבוהים כי בסך הכל היינו 9 בכיתה ורק אני התקבלתי... ואני יודעת שגם בעוד מכללה התקבל רק אחד מתוך הכיתה שלהם.

אחרי שעשיתי יג' אני די מתחרטת על זה, הייתי מעדיפה לעשות קורס חצי שנה וזהו. אבל שנרשמתי ליג' ורציתי לבטל אמרו לי שאם אני מבטלת אז אני גם לא יעשה מיונים לממר"ם, ככה שהמשכתי יג' רק בגלל זה.

מקווה שעזרתי...
    נכון את באה ביום ראשון לשלישות? . אם את רוצה להיפגש שם, שלחי לי הודעה לפרטי..

Red face

ציטוט נכתב במקור על ידי NoFaR89 צפיה בהודעה

מקווה שעזרתי...
    רגע, אני אמור לעשות מבחנים על מנת להתקבל לי"ג?
    ומזה מחשבון קרב את יכולה לפרט קצת?
    ולפי מה שאני הבנתי מהבית ספר שאני הולך אליו, בדר"כ מתקבלים לפחות חצי מהתלמידים לבסמ"ח..

בונא בילבלתם אותי עכשיו לגמרי..
    לא הבנתי מה עדיף- לעשות י"ג או לנסות להגיע לממר"ם בלי הי"ג? אני לא בקטע של קרבי, ואם אני לא יעשה י"ג אני לא יודע מה אני יעשה בצבא..בגלל זה אני מחפש את המסלולים עם המחשבים שיכולים לקדם אותי בחיים..
    לגבי הנתונים שלי:
    פרופיל-82
    קב"א-53
    גיל-18
    תאריך גיוס אחרי הדחייה- מאי 2009
    תאריך גיוס לפני הדחייה - יולי 2008
    עוד שאלה, יש מצב להגיע לבסמ"ח/ממר"ם/יחידת מחשבים כלשהי עם פרוטקציות(יש לי קצת)?
    תשדלו לענות על כל השאלות בבקשה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נופר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה לא צריך לעשות מבחנים כדי להתקבל לי"ג... אתה פשוט עושה מבחן ראשון בי"ב (של בסמ"ח)
    מחשבון קרב- נותנים לך שפה מסוימת עם פעולות, ו-10 שאלות שאתה צריך לענות עליהן לפי הפקודות שקיבלת.

אין עדיף או לא עדיף- אני אישית לא הייתי עושה י"ג אם לא היו מבטלים לי את הזימון לבסמ"ח- זו דעתי האישית.
    י"ג לא מבטל את הקרבי אלא רק י"ד.

אולי תוכל להשתמש בפרוטקציות שלך בכך שתקבל זימון למיבחני בסמ"ח גם עם הפרופיל שלך -82....(בלי י"ג)
    אולי תוכל פשוט לפנות לגורמים מתאימים ולבקש זימון לבמחנים ויתנו לך.

במידה ואתה לא מצליח להשיג זימון למבחנים רק אז תעשה י"ג... (אלא אם אתה רוצה לעשות י"ג ו-י"ד או רק י"ג...)

נראה לי שעניתי על כל השאלות...

ברירת מחדל שאלה

כמה אחוז מאלה שהולכים לכתה י"ג מתקבלים אחר כך לממרם?
    אתם אומרים "סיכויים גבוהים" אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני בגלל שממרם זה לאנשים מאוד חכמים. לעומת י"ג, שכל אחד יכול ללכת לזה (אצלי בבית הספר כל מי שעושה 10 יחידות מחשבים יכול ללכת לי"ג). כל מי שעושה 10 יחידות מחשבים וממשיך לי"ג יהיה בעל סיכויים גבוהים להתקבל לממר"ם-יחידת המחשבים הטובה בצה"ל?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

הסיכויים הם לא כאלו גבוהים, לדעתי 3 מ10 מתקבלים לממר"מ, משהו כזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,508,833 | הודעות: 8,209,426 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect