קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] חח קבלו משו מצחיק!!
    על ידי sadax בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-12-2008, 20:21
  2. תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 19-07-2008, 14:17
  3. פרסום l כנסו משו חזק
    על ידי yoyo44 בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-07-2008, 00:58
  4. פרסום | סרבר חיה משו סוס מוד סוס !!
    על ידי ºPa¥abe Θn D£athº בפורום GTA
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 22:53
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 33

[פרסום מחדש] זה משו שחייל קרבי כתב לפני שהוא התאבד

ברירת מחדל [פרסום מחדש] זה משו שחייל קרבי כתב לפני שהוא התאבד

זה משו שחייל קרבי כתב לפני שהוא התאבד...

מכתב
    מאת: חייל פשוט
    19/08/2003 מתוך: מכתב

לאלמונית

איך אפשר לתאר חוויות? מילים זה דבר נדוש.
    איך אפשר להסביר דברים שאתה רואה ומרגיש, למישהו אחר?
    איך אפשר להסביר לך,לתאר מצב, להסביר את האי-צדק שאני חש?
    למה ג`ובניק חי טוב?! מוקף חיילות, יש לו את כל האפשרויות והזמן לעשות?! חבל שהשנים הטובות חולפות מהר.
    למה כשאני מגיע הבייתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת:אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף, ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפניי ועוד שבת עברה.
    למה שהתגייסנו, לחבר`ה במחלקה היו הרבה חברות, מכתבים, חבילות ופתאום נשארנו כולנו לבד?! בגלל שלוש שנים מזדיינות?!
    אני יושב פה ב-X, בתוך אוקיינוס של בוץ, שלג מרחף אט אט מטה ואני רועד, אבל הלב... הלב יותר קר, כי כשאני שוכב פה את מתהפכת במיטה החמה והיבשה בבית המוגן, בין השמיכות (לבד או עם אהוב) ולא חושבת על כלום, לא יודעת בכלל שיש חיילים ששוכבים בבוץ, שרועדים מקור ומתים לעצום את העיניים... לישון...
    ששומרים עליך אלמונית, כדי שתוכלי לשכב במיטה החמה, רגועה. כשאני בגלב או באבוקה, עם נשק, אפוד, קסדה והרבה כעס בלב.
    איך להסביר לך?
    הרגשה של מתח וחרדה, של פחד ואהבה כשאני בא הביתה ומספר על היתקלות ועל הפחד וההתרגשות- ואתם מנענעים בראש, כאילו מבינים ומספרים על המכונית החדשה. כשאני סופר אבנים שפוגעים לי בג`יפ ושומע איך החשוד תכנן לעלות ליצהר ולתת צרור בכל האחים שהיו איתי ממרץ שנת 2002 ובעיתונות כותבים על חיילים רעים שיורים והורגים. כשאני רץ בין הסמטאות וילד בן 10 מקלל את האימא והאחות, מתאר איך הוא יזיין אותן מ-א` ועד ת`. ואני נגנב. כשאני בקסטינה ורואה נוף שרואים בחו"ל אך אני רוצה לראות את הבית ואני רואה אותו... בחלום ובתמונות, אני רוצה מילה טובה!
    כשכואב הגב והעיניים אדומות מחוסר שיינה אני קורא בעיתון איך מסיבות
    אידיאולוגיות לא מוכנים הבני זונות לשרת בשכם, טול כרם, קלקיליה, ראמללה, ג`נין כי זה נוגד את צו מצפונם. יש פראיירים אחרים שיעשו את העבודה השחורה בשבילם, כל הצפונים והציוניים אז מה אנחנו? אנחנו ה"כושים" של מדינת ישראל? הם לא מבינים איפה הם חיים, הם לא מבינים שבלעדינו הם פשוט 2 מטר מתחת לאדמה?! ואני לא מבקש רחמים! אני גם לא מרחם על עצמי, אני זועק לאי-צדק!
    אנשים חכמים אמרו פעם מי שלא עובד בערב שבת לא אוכל בשבת אין להם מושג איך נרגיש אחרי 3 שנים שבהם ראינו מסגדים, מחבלים, נשקים וסמטאות, אין לכם מושג איך נרגיש אחר כך כשנשכב במיטה עם החברה ונרגיש שיש אנשים שנולדו 5 שנים אחרינו והם אלו ששומרים עלינו. בגלל מציאות מזדיינת שנראית אבודה, אני חייב לשמור על אימא אהובה, על אבא,
    על אחים, על אחיות קטנות,חברים וחברות כן אני גאה!!! אני לוחם!!!
    לפני חודש וחצי הגעתי הבייתה ואחותי כתבה לי מכתב ונתנה לי אותו עם שוקולד, על המכתב היה כתוב פשוט.. תודה רבה!! היא בסך הכל בת 8!!!!! והיא מבינה יותר מכל הפוליטיקאים בארץ המקודשת הזו.
    ממש התרגשתי, אם לא הייתי משחק אותה קשוח הייתי גם מזיל דמעה. כי בשבילה אני כאן נמצא!!!
    אנחנו רוצים וצריכים מילה טובה! לא דורשים משכורת, לא רוצים מכונית צמודה וגם לא חופשות בחו"ל, רק מילה טובה!!!
    רק מילה טובה שנדע שאומה שלמה עומדת מאחוריינו שנדע שיש בשביל מה, שנרגיש ששווה, שנדע שלא טעינו כשביקשנו קרבי.
    שכל דבר קשה יהפוך לקל כי בשבילך הכל נעשה מולדת אהובה!
    אולי זה נשמע וסתם כאילו אנחנו מזיינים ת`שכל, אך גם היום, יש מי שחושבים ומרגישים כך תנו לנו את הכוח להמשיך קדימה... לנצח...

על החתום,

החייל הפשוט...
    המכתב הזה... נכתב ביידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידייו..
    הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל דיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד...
    הבקשה שלו היתה שהמכתב הזה יופץ
    אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו...

ותודה !

שווה כל רגע של קריאה!

*פורסם במקור ע"י "עייף בכיתה חם במיטה":
    http://82.80.245.230/~atraf/showthre...93%D7%95%D7%AA

ישי התותח

2. קישורים ממומנים

מרגש ועצוב מאוד, חייבים להבין שהפראיירים האמיתיים הם אלה שלא משרתים קרבי גם אם זה נדמה שיש כאלה שנהנים על חשבונם יום יבוא ואותם גו'בניקים שחיים חיים ריקים בלי תחושה שעשו משהו לחברה ינסו עד כמה שיוכלו לחפות על זה ואולי בכלל לא אבל יבוא יום וכל מי שתורם יידע שלחייו יש משמעות אמיתית ולא סתם אהבה עצמית אלה אהבה של ממש כבוד וגאווה וזה דבר שאי אפשר לקנות במשכורת שעובדים על חשבון הצבא ואי אפשר ללמוד באוניברסיטה בחו"ל כשבורחים מכאן ואי אפשר ללמוד בחיים הפשוטים, אפשר רק לקבל דרך - דרך משמעותית בחיים כמו שירות צבאי,

חבל שלא היה לי הצ'אנס לדבר איתו
    יהי זכרו ברוך!

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

עצוב, אבל אני לא חושב שכל אחד ככה, הוא דיי הקצין אולי הוא היה בהמצב נפשי ממש ממש קשה, נקווה שלא יקרה עוד אסונות כאלה. יהי זכרו ברוך!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

כל חייל קרבי מתמודד עם דברים בדרכים שונה. לחלק זה עובר ככה לידם, וחלק זה שוקע בפנים.

אני לא יכולתי להיות קרבי והלכתי למודיעין, ולא היה יום אחד שעשתי את העבודה שלי שלא חשבתי על החברים שלי שעכשיו אוכלים חרא אי שם, והלוואי שהייתי אוכל חרא ביחד איתם.

אני מכיר לא מעט אנשים שסיימו שירות ביחידות חלקן מובחרות ואחרים פחות, שחזרו הביתה אנשים אחרים. חלקם ספרו לי על רגעים איומים בזמן השירות שלהם, ואני יושב ורק מנסה לבין מה הם עשו.

הלוואי שהמדינה הייתה נותנת להם את ההוקרה שהם ראויים לה.. הלוואי שכולם היו.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

אני מכיר את המכתב הזה...ומצטער..אבל אני לא ממש מסכים עם הכתוב בו...
    אני לא חושב בכלל שחייל קרבי הוא פראייר...אני לא חושב שאפילו אלה שנדפקים או לפחות חושבים ככה הם פראיירים...אני חושב שמי שיש לו אפשרות לעשות שירות צבאי קרבי ולא עשה..הוא הפראייר האמיתי כי הוא הפסיד חוויה שהוא לא יחווה בחיים שלו...
    דבר שני...הוא התאבד..לא משנה לי הסיבה...אני נגד זה...

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

ציטוט נכתב במקור על ידי אור. צפיה בהודעה
    אני מכיר את המכתב הזה...ומצטער..אבל אני לא ממש מסכים עם הכתוב בו...
    אני לא חושב בכלל שחייל קרבי הוא פראייר...אני לא חושב שאפילו אלה שנדפקים או לפחות חושבים ככה הם פראיירים...אני חושב שמי שיש לו אפשרות לעשות שירות צבאי קרבי ולא עשה..הוא הפראייר האמיתי כי הוא הפסיד חוויה שהוא לא יחווה בחיים שלו...
    דבר שני...הוא התאבד..לא משנה לי הסיבה...אני נגד זה...
    הוא מנסה להגיד שמי שהולך לקרבי במטרה של לתרום ולהגן תכלס מקבל זין בתחת, מקבל תנאים חרא בשירות וגם בחיים בעוד שהג'ובניק שלא עושה כלום נהנה מהכל ואומר שזה לא הוגן, ושאף אחד לא מודה להם ולא אומר מילה טובה וזה מבאס זה נותן הרגשה שאתה קורע תתחת לחינם, הוא התאבד מלחץ שהיה עליו מה לעשות לא כולם כנראה עומדים בזה.

איזה עצוב אבל נכון בצבא הקרבי נדפק והגובניק מבלה
    עצוב ביותר

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

קראתי את המכתב הזה מספר פעמים (אני לא יכול להתקל בו ולא לקרוא שוב) ואני לא זוכר שבפעמים הראשונות היה רשום שהוא התאבד.
    אני מקווה שכל הקטע של "ההתאבדות" הוא תוספת מאוחרת יותר שנועדה לשמשוך קוראים...

משתמש מכור האוואטר של JORDAN100
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עבור בעלי חיים כל יום הוא טרבלינקה יצחק בשביס זינגר

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    הוא מנסה להגיד שמי שהולך לקרבי במטרה של לתרום ולהגן תכלס מקבל זין בתחת, מקבל תנאים חרא בשירות וגם בחיים בעוד שהג'ובניק שלא עושה כלום נהנה מהכל ואומר שזה לא הוגן, ושאף אחד לא מודה להם ולא אומר מילה טובה וזה מבאס זה נותן הרגשה שאתה קורע תתחת לחינם, הוא התאבד מלחץ שהיה עליו מה לעשות לא כולם כנראה עומדים בזה.
    אין פה שום דבר לחינם וואלה אני לא יכול להגיד כלום כי אני כולה בן 16 אבל אני מרגיש שאני ילך לקרבי אני הולך בישבילי להראות שאני יכול להגן על המדינה ולקחת את המקל ממי שהיה לפני אני יודע שיש את הזונות האלה שהולכים להיות גו'בניקים לא שהם לא יכולים פשוט לא רוצים כאילו מה איך אתה לא יכול להתגייס לפחות למשהו ברמה שיש לך את כל הנתונים המתאים ..! לפחות משהו לא קרבי קרבי אבל משהו שיהיה לך גאווה ותרגיש שעשית משהו

עכשיו למכתב זה נכון כל החרא שאוכלים זאת המצאיות זה כמו שתגיד שלך יש יותר סיכויים למות ... יותר סיכווים לחיות פחות הנאות בשירות הצבאי
    זה מה שיקח אותי לדרך המשפט הקצר הזה שזה משפט קצר וקולע

יש דבר במכתב שאחרי מה שהוא אמר אין סיכוי שהוא התאבד כאילו זה נוגד את ההתאבדות מה שהוא אומר

"אני חייב לשמור על אימא אהובה, על אבא,
    על אחים, על אחיות קטנות,חברים וחברות כן אני גאה!!! אני לוחם!!! "
    אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    שמע...הקטע עם הקריעת תחת והתנאים, זה רק כדי לכשל אותך ולהפוך אותך לחייל אחושרמוטה...
    והחייל הזה לא חיכה קצת להמשך...אחרי שנה וחצי בצבא הלחץ מבחינת היחס יורד קצת...אני מאמין שהוא לא חיכה ובחר לברוח...ולהרגיש הכי מסכן מכולם..
    בוא נגיד ככה...את המכתב הזה אני לא מתכוון להפיץ וראיתי גם חבר שלי שיש לו את זה בארנק...זה לא יהיה אצלי...אני באמת לא מסכים איתו.

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

ציטוט נכתב במקור על ידי JORDAN100 צפיה בהודעה
    אין פה שום דבר לחינם וואלה אני לא יכול להגיד כלום כי אני כולה בן 16 אבל אני מרגיש שאני ילך לקרבי אני הולך בישבילי להראות שאני יכול להגן על המדינה ולקחת את המקל ממי שהיה לפני אני יודע שיש את הזונות האלה שהולכים להיות גו'בניקים לא שהם לא יכולים פשוט לא רוצים כאילו מה איך אתה לא יכול להתגייס לפחות למשהו ברמה שיש לך את כל הנתונים המתאים ..! לפחות משהו לא קרבי קרבי אבל משהו שיהיה לך גאווה ותרגיש שעשית משהו

עכשיו למכתב זה נכון כל החרא שאוכלים זאת המצאיות זה כמו שתגיד שלך יש יותר סיכויים למות ... יותר סיכווים לחיות פחות הנאות בשירות הצבאי
    זה מה שיקח אותי לדרך המשפט הקצר הזה שזה משפט קצר וקולע

יש דבר במכתב שאחרי מה שהוא אמר אין סיכוי שהוא התאבד כאילו זה נוגד את ההתאבדות מה שהוא אומר

"אני חייב לשמור על אימא אהובה, על אבא,
    על אחים, על אחיות קטנות,חברים וחברות כן אני גאה!!! אני לוחם!!! "

גם אני בגיל 16 הייתי בטוח לוחם אבל לצערי איך שדברים קוראים במדינה הזאת ראיתי דברים שמעתי מאנשים שמע לא מתאים לי להקריב תחיים שלי בשביל זה המלחמה האחרונה קברה את כל המוטיבציה שלי לשרת. הצבא שם על כולם זין קצת יותר ממה שהוא צריך (בלי להיכנס ליחסי מפקח חייל שזה ביזיון) אני מאמין שאם הצבא היה קצת יותר מתחשב בחיילים ואני בטוח שהוא יכול הכל היה נראה אחרת, לא אומר שהתנאים יהיו יותר טובים כי זה כן הכרחי שהם ישנו באוהלים לא יראו בית וכל זה נועד לחשל אותם וזה טוב.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    בלה בלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי אור. צפיה בהודעה
    שמע...הקטע עם הקריעת תחת והתנאים, זה רק כדי לכשל אותך ולהפוך אותך לחייל אחושרמוטה...
    והחייל הזה לא חיכה קצת להמשך...אחרי שנה וחצי בצבא הלחץ מבחינת היחס יורד קצת...אני מאמין שהוא לא חיכה ובחר לברוח...ולהרגיש הכי מסכן מכולם..
    בוא נגיד ככה...את המכתב הזה אני לא מתכוון להפיץ וראיתי גם חבר שלי שיש לו את זה בארנק...זה לא יהיה אצלי...אני באמת לא מסכים איתו.
    הקטע עם הקריעת תחת והתנאים, זה רק כדי לכשל אותך ולהפוך אותך לחייל אחושרמוטה..- אז למה עוברים את זה בטירונות 02? ואני מדבר יותר על הכישול הנפשי. כישול פיזי זה כלום, אתה שואב כוחות מהנפש שלך, מהכוח רצון ומהמוטיבציה. הכישול הנפשי שונה ב-180 מעלות , וכשמתעסקים איתו אפשר להגיע לתוצאות מאוד לא רצויות (מחשבות אובדניות, נסיון התאבדות, ולבסוף התאבדות)
    הוא בחר לברוח? איך אתה בכלל מעיז לתייג את המעשה שלו? אני מקווה שלא תגיע למצב כזה וגם "תבחר לברוח".
    שוב "להרגיש הכי מסכן בעולם". אתה לא יודע מה זה צבא בכלל ואיך היחס שם ולמה הוא הרגיש הכי מסכן. אבל אתה עוד תגיע לשם. ואז תזכר במכתב הזה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    לולו
    לייקים
    1
    נקודות
    1,020
    משפט מחץ
    איזה יום היה יום חמישי?!

אני לא חושבת שהחייל הזה בא להראות כמה הוא מסכן ולהתבכיין
    הוא גם אמר שהוא עושה את זה בכבוד...

הוא בסך הכל ביקש את מה שבאמת מגיע לו, קצת הערכה.
    וקצת כבוד שאם הוא עושה, גם אחרים צריכים לעשות.

צודק במאה אחוז. חבל שככה זה היה צריך להיגמר.
    אני בת.
    (ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

אוי ..
    אי בוכה עכשיו פאק..

איזה כואה זה.
    פשוט הגרון שלי רוטט כזה.

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    גם אני בגיל 16 הייתי בטוח לוחם אבל לצערי איך שדברים קוראים במדינה הזאת ראיתי דברים שמעתי מאנשים שמע לא מתאים לי להקריב תחיים שלי בשביל זה המלחמה האחרונה קברה את כל המוטיבציה שלי לשרת. הצבא שם על כולם זין קצת יותר ממה שהוא צריך (בלי להיכנס ליחסי מפקח חייל שזה ביזיון) אני מאמין שאם הצבא היה קצת יותר מתחשב בחיילים ואני בטוח שהוא יכול הכל היה נראה אחרת, לא אומר שהתנאים יהיו יותר טובים כי זה כן הכרחי שהם ישנו באוהלים לא יראו בית וכל זה נועד לחשל אותם וזה טוב.
    ובאיזה גיל תבין שאתה לא עושה את זה בשביל הצבא?
    זה מה יש, אם אתה רוצה לקחת רובה ולעשות פטרולים בגבול בצפון זו גם סוג של אופציה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,787 | הודעות: 8,150,369 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect