עוד רגע יהיה תמונות
נערך לאחרונה על ידי shahar1co; 10-05-2008 בשעה 20:34.
אווי השגתי עוד אחד גם את זה כמה אפשר למכור??
שמע אחי תבדוק בבאסיל יש שם מכירים וגם לא רשמת איזה עולם.. ד"א מאיזה מפלצת יצא לך?
צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל. נכתב במקור על ידי Aviv.E האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?
למה דאבל אבל למה?! ה axe זה 2 מיל פחות או יותר.. לא יודע את השאר..
נכתב במקור על ידי Mr.Black למה דאבל אבל למה?! ה axe זה 2 מיל פחות או יותר.. לא יודע את השאר.. מה יענו עכשיו כואב לך שהוא עשה דאבל ?
הפירוש מאחורי הכינוי (:
נכתב במקור על ידי LoaCker מה יענו עכשיו כואב לך שהוא עשה דאבל ? לא אבל מציק שהוא לא מבין מהחיים שלו הוא עושה פה טריפלים חופשי.
נכתב במקור על ידי Guy לא אבל מציק שהוא לא מבין מהחיים שלו הוא עושה פה טריפלים חופשי. ילד לך תעשה חמוצים אבל לערבב חזק שיצא חמוץ חמוץ סבבה
נכתב במקור על ידי shahar1co ילד לך תעשה חמוצים אבל לערבב חזק שיצא חמוץ חמוץ סבבה בונא כושלי אמא שלך יא'בן זונה אחד. בחיים של דודה שלך הצולעת אל תקלל אותי, ברור יא'נטחן?
נכתב במקור על ידי Guy בונא כושלי אמא שלך יא'בן זונה אחד. בחיים של דודה שלך הצולעת אל תקלל אותי, ברור יא'נטחן? גיא,זאת תת רמה.. אל תרד לזה.. אתה הרבה מעליו..
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 11-05-2008 בשעה 19:57.
נכתב במקור על ידי AJ45 גאי,זאת תת רמה.. אל תרד לזה.. אתה הרבה מעליו.. גיא לא גאי מעצבן אותי, אני עוזר לו כל יום מחדש והוא בא ומקלל. הוא ידחוץ אצבע לתחת ואני לא עוזר לו יותר.
נכתב במקור על ידי Guy גיא לא גאי מעצבן אותי, אני עוזר לו כל יום מחדש והוא בא ומקלל. הוא ידחוץ אצבע לתחת ואני לא עוזר לו יותר. חח התבלבתח.. אל תעזור לו XD
2מיל axe
אם לא תפסיקו עם הקללות זה לא יגמר טוב =/
לא הרבה
חוקי הפורום