אני רואה שמלא אנשים פה יודעים את הקב"א שלהם הבנתי שהוא "סודי" אך בכל זאת, איך אני יכול לדעת מה הקב"א שלי?
אני רואה שמלא אנשים פה יודעים את הקב"א שלהם הבנתי שהוא "סודי" אך בכל זאת, איך אני יכול לדעת מה הקב"א שלי?
אוהבים משחקים? כנסו לאתר פונט ותתחילו להעביר את הזמן בכיף עם המון משחקים ברשת בחינם לגמרי
|
|
פרוטקציות אחי דבר שמאוד יעזור לך בחיים בכלל ...
אתה צריך בנאדם שנמצא בלשכת גיוס... תנסה למצוא מישהו כזה שאתה מכיר הוא יבדוק לך.
ישי התותח
לפי המנילה,
תקבל מנילה את יכול בערך לדעת, בלעדי זה חחח רק אם אתה מכיר מישהו מהלישכה אצלנו יש אחד שאחותו שם הוא גילה לכולם את הקבא![]()
מאיפה אני ימצא מישהו בלשכת גיוס... אולי מישהו מפה עוזר לי?
אוהבים משחקים? כנסו לאתר פונט ותתחילו להעביר את הזמן בכיף עם המון משחקים ברשת בחינם לגמרי
יש לך את MORAG![]()
מי ישמע איזה "פרוטקציות" צריך בשביל זה...
אתה כולה צריך מישו שמשרת בג'וב... לא משנה מה הוא עושה ואיפה הוא משרת
לא משנה בסוף מצאתי מישהו, הקב"א שלי 53. נחמד לא?
למרות שהדפ"ר שלי די גרוע 60. זה משנה ? על מה מסתכלים יותר על הקב"א או הדפ"ר?
נתונים דווקא סבבה אחי..
לאן אתה רוצה להגיע?
אם יש לי במנילה דברים כמו תכניתן ודברים עם מחשבים ודברים כאלה זה אומר שיש לי קב"א סבבה? (יענו יכול להיות קצין?)
בשביל להיות קצין אתה צריך מתאם קצונה גבוה..אבל לפעמים אם אני לא טועה המםקדים רואים מי טוב ומי לא בלי קשר למתאם קצונה..