פחות מיממה לאחר אובדן האליפות למנצ'סטר יונייטד, הבלוז כבר מתכננים את העונה הבאה: 16.2 מיליון ליש"ט הועברו לפורטו תמורת המגן הימני בן ה-26
קרדיט ל One.
אני לא יודע עד כמה הם צריכים אותו.
יש להם הגנה חזקה.
פחות מיממה לאחר אובדן האליפות למנצ'סטר יונייטד, הבלוז כבר מתכננים את העונה הבאה: 16.2 מיליון ליש"ט הועברו לפורטו תמורת המגן הימני בן ה-26
קרדיט ל One.
אני לא יודע עד כמה הם צריכים אותו.
יש להם הגנה חזקה.
Real Madrid ♥
|
|
הוא לא המגן אבל אני יודע כי יש יותר טובים ממנו זה בטוח לדעתי זו סתם החתמה אז נחכה ונראה
לדעתי זו סתם טעות להחתים אותו כאילו בשביל מה לבזבז כסף(בעצם,מה אכפת לאברמוביץ'?)על מגן ימיני כשכבר יש את פריירה,בלטי ועוד כמה שחקנים שיכולים לאייש עמדה זו כמו אסיין אם אני לא טועה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לכו תדעו , אולי הוא טוב, גם על פפה חשבו שהוא 0 אבל הוא די טוב...
פריירה \ בלטי כבר לא משו.. והם די זקנים..
אסיין ? עדיף אותו בקישור.
שמעתי עליו דברים טובים צריך לראות אותו..
מקללה לא יוכל לשחק בקישור 4EVER ואסיין טוב לא בקישור כקשר עושה משחק עם אופציה לעלות קדימה ( הקטע זה לאמפרד ובאלאק גם מענין מאוד מי ישאר ומי ילךעם בכלל) לא מכיר אותו אבל בלטי כבר בדרך לגמור את הסוס , למרות שהוא באמת אחלה שחקן ..
Siete
לא יודע למה כתבתי את הלא הזה אחי .. חח רציני אני סטלן. (אסיין באמת היה המצטין העונה ) . כנראה חשבתי על זה שהוא לא יכול לשחק מגן ימני לעד .
Siete
החתמה מיותרת לדעתי, ועוד במחיר הזה.
אני רגיל כבר לשמוע על ההצעות המופרכות של צ'לסי על שחקנים בינוניים.
16.2 מיליון ליש"ט עליו?! במה הוא יותר טוב מסאנייה(ארסנל) שהגיע תמורת 6-7 מיליון ליש"ט..?
פשוט מופרך.
החתמה טובה
לצ'לסי יש בלמים טובים אבל הם צריכים לחזק את העמדה של המגינים אשלי קול מגן מעולה אבל מהעבר השני בלטי כבר לא מספיק טוב ואם ז'וזה הוא שחקן טוב אז זו החתמה טובה אני אישית לא ראיתי אותו משחק אבל עם מערכת הסקאוטינג של צ'לסי ועם העין החדה של גרנט אין ספק שזו תהיה החתמה יוצאת מן הכלל.
NAIMAN התכונתי לזה שהוא משחק כמגן בכל משחק חשוב כנראה שהוא ישחק גם נגד מנצסטר ככה.
Siete