מצ'אפ בין 2 חלוצים מצויינים. שיפגשו מחר..
אני אומר דרוגבה.. העונה פשוט תותח..
מצ'אפ בין 2 חלוצים מצויינים. שיפגשו מחר..
אני אומר דרוגבה.. העונה פשוט תותח..
|
|
דרוגבה... :}
ההפך העונה דרוגבה נחלש ונהיה על הפנים.
שנה שעברה הוא היה החלוץ מספר 1 בעולם, השנה מאז הפציעה נהיה על הפנים.
בכל מקרה, שתיהם חלוצים מצויינים. רוני לצערי לא מתקרב לדרוגבה, רוני חלוץ פיזי, עובד
וסקורר נהדר, אבל יש לו המון תקופות רעות, המזל שככל שהוא גרוע או לא באותו משחק, הוא
תמיד עובד קשה, והמון המון בישולים נעשים בזכותו. בעיקרון האליפות נרשמה על שם רוני שנתן
2 בישולים מול וויגאן, 1 לגיגס, וה2 שבגללו השדים האדומים קיבלו פנדל. אממ אבל לצערי
דרוגבה פשוט חלוץ יותר טוב. זה בן אדם שלא משנה כמה כדורים תיתן לו, תמיד הוא יקח אותם.
הוא חלוץ ברמה גבוהה מאוד, וסקורר נהדר. הוא פיזי, טכני, מהיר, יש לו ראש טוב, דרוגבה.
רוני.
דרוגבה השנה לא משו, הוא באמת מבקיע לצ'לסי את כל הגולים החשובים והכל.
אבל הוא לא משחק טוב, הוא רק מבקיע.
אין לו את אותה טכניקה כמו פעם.
Real Madrid ♥
מצטער אבל לדרוגבה מעולם לא היה טכניקה כל כך גבוהה .. לא תפסתי ממנו יותר מדי אף פעם.. הוא אף פעם לא היה החלוץ הכי טוב בעולם שנה שעברה ואן ניסטרלוי היה יותר טוב ממנו וגם תמיד אבל לא משנה .
הוא חלוץ טוב לצלסי .. יכול לכבוש וגם לבשל ובמיוחד להשיג את הכדורים .. זה מה שמצפים ממנו וב3 משחקים הכי גדולים של צלסי העונה הוא עשה את זה.. היה פצוע הרבה העונה..
ווין רוני שחקן שאני תופס ממנו ... ברוב הפעמים גם יותר ייעיל מדרוגבה האגואיסט .. אם לרוני יש מצב לבשל יותר טוב מאשר לכבוש הוא ימסור .... רק בן 23 ועתידו עוד לפניו ..
Siete
רוני?
רוני
רוני!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
דורגבה...
רוני פשוט השתנה העונה ולרעה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
[quote=skYlancer;3314014]מצטער אבל לדרוגבה מעולם לא היה טכניקה כל כך גבוהה .. לא תפסתי ממנו יותר מדי אף פעם.. הוא אף פעם לא היה החלוץ הכי טוב בעולם שנה שעברה ואן ניסטרלוי היה יותר טוב ממנו וגם תמיד אבל לא משנה .
quote]
תסכים איתי שלואן ניסטלרוי אין יותר טכניקה מדרוגבה, זאת לא הייתה השוואה טובה במיוחד.
מה הקשדר עכשיו יא מסכן מסריח
Siete
דרוגבה.
תגיד יא מסכן איפהא תה רואה שרשמתי משהו עלהטכניקה של ואן ניסטרלוי ? שב קצת בשקט.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 22-05-2008 בשעה 21:51.
Siete