אני נגד, רמת הגולן הוא מקום אסטרטגי חשוב, אם נוותר ותפרוץ מלחמה מאות חיילים ימותו, לא שווה.
אני נגד, רמת הגולן הוא מקום אסטרטגי חשוב, אם נוותר ותפרוץ מלחמה מאות חיילים ימותו, לא שווה.
|
|
אני רק אתקן אותך, עם האמצעים של היום רמת הגולן כבר לא כל כך חשובה מבחינה אסטרטגית.
בכל מקרה, אני גם נגד.
ישי התותח
לא זז מהבית!!!!!!!!!!
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
נגד .. גם בגלל שלא רוצה לוותר על חלקים מהארץ שלנו !! וגם בגלל שנלחמנו עליה כל כך קשה במלחמת יום כיפור ומאות פצועים והרוגים היו לנו שמה .. ואז כל החיילים שנלחמו אז יחשבו שהם נלחמו סתם איבדו את החברים שלהם לחינם ..וגם בגלל שגם על גוש קטיף אמרו שיהיה שלום אחרי הפינוי.. ומה קיבלנו זין בפנים כמעט 4 שנים אחרי ועדין אין שלום זה רק קירב אותם עוד קצת עד לאשקלון.. שהקאסמים יגיעו גם לת"א וכל זה אז נראה את כל השמולאנים האלה...
דבר אחרון למה אנחנו צרייכים לוותר כל הזמן ?? דמשק תמורת שלום!!!
אני בכלל לא מבין מאיפה הגיע המושג הזה "שטחים תמורת שלום" (רבין?)
מה זה שלום?
זה כמו שיש ילד קטן שמקבל מכות מבריון, ואז אז אותו בריון יבוא ויגיד "רוצה שאני אפסיק להרביץ לך?.. תביא לי את הילקוט שלך.." די להיות היפים! אם כבר שטחים תמורת שטחים...
על איזה שלום בדיוק אתה מדבר?
"שלום" כמו שיש עם מצרים? שכל לילה חציט טון מריחוואנה 2 טון אמצעי לחימה ועוד 100 פיליטים ו20 זונות עוברים דרך הגבול? שאתה לא יכול לנסוע לסיני מחשש לפיגועים?
מה בדיוק נראה לכם שהולך להיות בסוריה עם חיזבאללה בסביבה? אתם תראו: מיד איך שאסד יקבל את הגולן הוא יישב שם עשרות אלפי אזרחים סורים ותשכחו מהגולן.
לעומת זאת, היום, המצב עם סוריה לא רע בכלל. אני לא זוכר אף תקרית בגבול בשנים האחרונות שומדבר לא יוצא ולא נכנס. זה שלום אמיתי.
נגד, נכון שאני עדיין לא בצבא, ואני לא מבין כל כך, אבל אני הכי נגד שיכול להיות.
רמת מגולן שייכת רק לנו, נכון שכבשנו אותה מסוריה בשנת 1967.
רמת הגולן היא חלק די משמעותי וגדול בארץ ישראל, ולתת אותה תמורת שלום? זה בושה.
בישביל " שלום " לא צריך לתת כלום, עכשיו גם עם הם יבקשו ערים ומקומות אחרים יתנו להם?
עם הם רוצים שלום תאמינו לי שהם יודעים טוב מאוד מה הם צריכים לעשות.
אבל עם יתנו לא את רמת הגולן, רק שני מטר מרמת הגולן זה בושה.
לא מבין את הטמטום, הם לא רוצים שלום בשביל שלום נטו?
בוא ניתן להם סיבה נתחיל להפגיז לירות להרוס נלמד אותם אי אפשר לתמוך באויבים שלנו ולצאת מזה בחיים.
תגידו מה לעזאזל קורה אתכם?
אתם לגמרי חיים בסרט?
אתם כלכם מדברים כאילו רמת הגולן היא שטח של מדינת ישראל, ושוכחים שלא משנה כמה השטח אסטרטגי הוא פשוט לא-שייך-לנו.
מי שנתן את הדוגמא עם הבריון, אתה בדיוק טועה.
רמת הגולן, עם כמה שהשטח חשוב ויפה, פשוט לא שלנו, מה לעשות?
גם בשוויץ יפה, אז מה? זה אומר שאנחנו יכולים לכבוש שטח במלחמה ולצפות שיעשו איתנו שלום ללא החזרת השטח ששייך להם?
Apple, בדיוק, אתה לא מבין כל כך.
רמת הגולן לא רק שלא שייכת רק לנו, היא לא שייכת לנו בכלל.
זה שהשטח שייך לישראל 41 שנים לא הופך אותו לחלק ממדינת ישראל.
שטח שנכבש במלחמה אינו שייך למדינה שכבשה אותו, ולא משנה באילו תנאים.
אין לסוריה שום מנדט לבקש ערים וישובים אחרים, והם גם לא מבקשים שום דבר אחר חוץ ממה ששייך להם ומגיע להם לקבל בחזרה.
אתה שמולאני מסריח ... עם ערבים עוד אפשר לדבר ולנסות להסתדר איתם אתם יותר גרועים מהם .. צרייך לטפל בכם קודם ורק אחרי זה בהם!!! בע"ה שיפול לך קסאם בבית אולי אז תשנה תדעה שלך שאבא אמא או אחד מהאחים יהרגו בפיגוע אולי אז תשתנה ...
אין ערבים אין פיגועים - משפט שמסיט אנשים לשנוא את הערבים !!
אין שמולאינים אין פיגועים - נשמע הרבה יותר טוב ..
זה טימטום כאילו מה אין להם שכל לממשלה המטומטמת הזאת...חיילים מתו בשביל השטחים האלה
בגלל אנשים כמו שיש לנו בממשלה כל ישראל תיפול