שאני שוכבת עם חבר שלי שהוא חודר לתוכי יש לי הרגשה של פיפי תמיד וזה לא ממש כיף למה זה ככה גם אצלכן זה ככה זה נורמאלי אני לא באמת ישתין עליו נכון?
שאני שוכבת עם חבר שלי שהוא חודר לתוכי יש לי הרגשה של פיפי תמיד וזה לא ממש כיף למה זה ככה גם אצלכן זה ככה זה נורמאלי אני לא באמת ישתין עליו נכון?
|
|
לא יודע אם זה נורמלי אבל פשוט תשתיני לפני....
אני בן אבל בכל מקרה זה נורמאלי רק כדאי להתרוקן לפני.
עד כמה שאני הבנתי.. לפעמים לפני שבנות גומרות יש להם לפעמים תחושה שיש להם פפי..
פשוט תתרוקני לפני זה ובזמן שאתם עושים סקס פשוט תשתחררי...
תעשי פיפי לפני, וכנראה שאת עומדת לגמור אז בגלל זה יש לך הרגשה של פיפי
חח אין לך מה לםחד, זה נורמלי לגמריי.
תראי, תקראי קצת באינטרנט מידע על כל זה.
אני זוכרת שקראתי פעם אחת שיש בנות שמרגישות כאילו הן עומדות להשתין, אבל כשמשתינים אז השרירים שם רפווים או מתכווצים - וכשגומרים אז ההפך. אני פשוט לא זוכרת באיזה פעולה זה מתכווץ ובאיזה זה רפוי. ><"
קיצר, אין לך מה לפחד D;
אבל אם אני בכל זאת מפחדת, אולי כדאי שתתרוקני לפני באמת, סתם להרגשה טובה יותר שלך. (:
תהני ! D:
Muddy water won't do for a mirrorA dog doesn't care if you're rich or pooreducated or illiterateclever or dull.Give him your heart and he will give you his
אוקיי ממ...
את לא הראשונה ששואלת את זה חח ומודאגת לגבי זה...
אז כן...להרבה בנות יש את ההרגשה הזאת...כשאת עוצרת את זה את עוצרת בעצם את האורגזמה שלך...
עדיף כמובן להשתין לפני [גם בנים..חחח]
אני יכול להגיד לך בתור בן שגם בנים לפחות בפעם פעמיים הראשונות כשהם גמרו הם חשבו שהם משתינים...
תתרוקני לפני ואחרי כן במהלך הסקס תשתחררי ותני לעצמך לזרום...
זה טבעי לגמרי, את לא יכולה להשתין תוך כדי סקס מאותה סיבה שגבר לא יכול להשתין תוך כדי סקס, המעברים נחסמים.
עוד על האורגזמה הנשית,
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3339344,00.html
את מרגישה בעיקרון גירוי של נקודות הג'י, אם תיהי מספיק מגורה והחיכוך יספיק תוכלי לגמור ואך לשפוך.