טוב אז:
1. קיבלתי לפני יומיים מודם של בזק וחברת asus בצבע לבן מעוצב יפה..
השאלה אם זה מודם? או ראוטר..?
2. האם התשתית של בזק יותר טובה משל הוט?
והואם שווה לשדרג מ 1.5 מגה ל 4 שיוחלק לשתי מחשבים, עם כל הקטע של הפתיחת פורטים..?
טוב אז:
1. קיבלתי לפני יומיים מודם של בזק וחברת asus בצבע לבן מעוצב יפה..
השאלה אם זה מודם? או ראוטר..?
2. האם התשתית של בזק יותר טובה משל הוט?
והואם שווה לשדרג מ 1.5 מגה ל 4 שיוחלק לשתי מחשבים, עם כל הקטע של הפתיחת פורטים..?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
1. מה כתוב ליד הנורות של המכשיר?
2. הן שתי חברות מתחרות, מי שמציעה דיל טוב יותר יחסית לצרכים שלך תלך לשם
3. אין קשר בעניין של הפורטים, אם זה 4 או 1.5... ולא כל מחשב לוקח 50% תלוי בצריכה שלו.. במידה ושניהם משתמשים במקסימום פס אז זה מתחלק 50% בשניהם.
אממ ליד הנורות של המכשיר , זה מחולק כאילו ל 4 LAN
כאילו 4 מחשבים יכולים להתחבר משם.
ויש למכשיר מין אנטנה כאת לרשת אלחוטית.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מודם asus זה ראוטר.
התשתית של בזק תעבור בשנים הקרובות שידרוגים על מנת שתוכל לשאת 20 מגה בכל הארץ.
לגבי שידרוג המהירות 1.5 היא מהירות שרוצים להעלים כמו 768 שהיתה בעבר, כיוום מהירות של 1.5 שווה למהירות של 2.5 בהבדל של כמה שקלים(לי עלה 10 שקל בערך יותר) אבל השידרוג ל4 עולה משהו כמו עוד 20 שקל כפי שתוכל לראות באתר הבא:
http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עלה לי לשדרג מ1.5 ל2.5 4 שקל נוספים ומ2.5 ל4 עוד 4 שקלים..
הכל תלוי בכמה רע אתה עושה לה את החיים. =]
בכל מקרה
שדרוג מ1.5 ל4 מגה הוא מומלץ ביותר באמת שזה הבדל של שמיים וארץ.
המכשיר שלך הוא ASUS והוא תומך בעד 4 מחשבים בחיבור רשת ובטח בעוד אחד USB וכמוכן באלחוטי במידה ויש לו אפשרות כזאת.
והתשתית של בזק עד כמה שהיא זבלה. הרבה יותר אמינה משל הוט. ואני הייתי בוחר בבזק בעניים עצומות אפילו אם הם היו עולים לי עוד כמה שקלים