קניתי כרטיס מסך EVGA 8800GTS KO 512MB שהפך את המחשב שלי לתנור נייד. והחלטתי לעשות מעשה.
קניתי מאוורר 120 מ"מ לקחתי את המכסה של המארז ושילבתי ביניהםלמארז יש חלון פלסטיק אז עשיתי לו ארבעה חורים בשביל הברגים עם לדרמן חיברתי את המאוורר הברגתי הברגים ופלא, הכרטיס מסך עדיין על 73 מעלות במצב רגיל ! אז כיביתי את המחשב, הוצאתי את הפאנל עם חלון הפלסטיק, סירטטתי עם לורד את הצורה שאני רוצה לעשות ולאחר כמה שעות של ניסור חלון הפלסטיק עם הלדרמן התקבל הדבר הבא:
המערכת כולה ירדה ב10 טמפרטורות ויותר!
והכי חשוב זה שכרטיס המסך שחימם את המחשב כמו תחנת כוח רוסית סוף סוף התקרר ועכשיו הוא על 50-52 מעלות ! ירידה של 20 מעלות! כן כן 20 מעלות גבירותי ורבותי
בקיצור אני יודע שיש כלים הרבה יותר נוחים לעשות את זה אבל פחדתי שמסור ישבור את הפלסטיק... יש המון מדריכים לדברים האלה ובסופו של דבר זה ממש לא מסובך הכל עניין של אילתור ובחירה של מה אתה רוצה. לסקרנים מביניכם איך זה נראה בסופו של דבר זה נראה ככה :
אני יודע שיצא קצת סרוט ליד החור אבל זה מה שקורה כשמשתמשים בלדרמן בשביל לעשות חור בפלסטיק בעובי של 5מ"מ ...
מוזמנים לשאול שאלות

למארז יש חלון פלסטיק אז עשיתי לו ארבעה חורים בשביל הברגים עם לדרמן חיברתי את המאוורר הברגתי הברגים ופלא, הכרטיס מסך עדיין על 73 מעלות במצב רגיל ! אז כיביתי את המחשב, הוצאתי את הפאנל עם חלון הפלסטיק, סירטטתי עם לורד את הצורה שאני רוצה לעשות ולאחר כמה שעות של ניסור חלון הפלסטיק עם הלדרמן התקבל הדבר הבא:

ציטוט ההודעה