משתתפי העונה הרביעית הם: המגישה והדוגמנית רותם סלע, שחקן "הכל דבש" ו"בובות" זוהר ליבה, החזאית המוערכת של ערוץ 1 שרון וקסלר, שחקנית "מרחק נגיעה" לוסי דובינצ'יק, השחקן והמוזיקאי ליאור מילר, הדוגמנית וה"שורדת" ויקה פינקלשטיין, קפטן נבחרת ישראל ומכבי תל אביב ושחקן ליברפול לשעבר אבי כהן , הג'ודוקה המדליסט האולימפי אורן סמדג'ה, השחקנית ומגישת הטלוויזיה גלית גיאת, כוכב סדרת הטלוויזיה הפופולרית "הפיג'מות" עודד פז ומנחת הטלוויזיה עינת ארליך.
מה דעתכם? זו עוד אחת מהתוכניות שמחזירים להרבה עונות לדעתי העונה הזו זה סבבה וזה אבל שנה הבאה לא יתלהבו זה יתחיל להיות כמו כוכב נולד.
האמת זה די מצחיק לראות את הכוכבים שאתה רגיל כל אחד לראות בתחומו פתאום רוקדים כל מיני ריקודים וזה אבל זה מה שהכי מגיע להם כל הכבוד שהם הופכים מכאלו שיודעים 0 בריקוד לרקדנים מעולים.
מי רואה היום ? אחרי החדשות בערוץ 2 =]





ציטוט ההודעה





