טיפים באופנה ::: התעדכן
1. אולי ראיתן את זה כבר אבל אם יש חולצת בצפר או סתם חולצה שקטנה עליך ואת עדיין רוצה ללבוש אותה, יש במלא חנויות גופיות סבא טיפה יותר ארוכות מהרגיל, פשוט לובשים אותה מתחת לחולצה וזה לפעמים נראה כמו חלק מהחולצה אם עושים שילוב טוב של צבעים=] ואת הגופיות אפשר ללבוש סתם חוץ מזה..
2. גיליתי שיש לי חור אחד לא גדול אבל עדיין בולט במכנסי ספורט שחורים. לבשתי טייץ מתחת, ולא רואים את החור.
(שני הטיפים נראים אולי טיפה מסורבלים אבל זה דווקא יותר נוח חח)
3. מצאתי בבית חיקוי זול של אולסטאר (מהסוג של "מעניין מה חשבתי לעצמי כשקניתי אותו").. בימים אלה אני מחברת אליו עם דבק חם סרט בד לצד הגלוי עם הפס עליו בסוליה, מקשטת אותו בטוליפ ובחרוזים, ויש נעל בעיצוב אישי=] עד עכשיו זה יוצא ממש מגניב, וכשיימאס לי ממנה או שהיא תהרס לי אני אזרוק אותה, אקנה שוב נעל זולה כזאת או אחרת, ואעצב גם אותה.
4. במידה ויש לך נעלי בובה שהתרחבו ואת מוצאת את עצמך נאבקת עם הקרסול שיוצא כל רגע מהנעל, מציעה לך או להעביר סמרטוט לח על הנעל או ממש לשטוף את הנעליים - הן יתכווצו לגודל המקורי. (אני תמיד עושה את זה עם נעליים שבאופן קבוע מתרחבות לי וכל פעם זה עובד כמו קסם) - חשוב, לא מומלץ על נעליים שהם לא עור ובעיקר!! בחיים לא על זמש/עור הפוך.
קרדיט לאתר אחר.

) - חשוב, לא מומלץ על נעליים שהם לא עור ובעיקר!! בחיים לא על זמש/עור הפוך.
ציטוט ההודעה