בקיוסק שלי אין שינויים.
המידע עודכן לאחרונה בתאריך 05/05/2008
הבנתי שלא עברתי את הגיבוש.
שלחתי בקשה לפגישנ עם קצין מיון בשביל להגיד לו שאני לא אולך
לשרת בשום מקום אחר חוץ מיחידת צנחנים.
מה יהיה התגובה/תשובה שלו?
אני אומר את זה בשיא הרצינות.
בקיוסק שלי אין שינויים.
המידע עודכן לאחרונה בתאריך 05/05/2008
הבנתי שלא עברתי את הגיבוש.
שלחתי בקשה לפגישנ עם קצין מיון בשביל להגיד לו שאני לא אולך
לשרת בשום מקום אחר חוץ מיחידת צנחנים.
מה יהיה התגובה/תשובה שלו?
אני אומר את זה בשיא הרצינות.
|
|
קודם כל, זאת גישה לא טובה לצבא, אנשים בצבא שונאים אנשים עם גישה כזאת.
סתם שתבין, אם אתה אומר דבר כזה בראיון אישי אתה מקבל ציון הכי נמוך שאפשר לתת.
קודם כל, אל תסיק מסקנות כל כך מהר, תתקשר מחר ללשכת גיוס או מדור סיירות ותברר אם באמת לא עברת.
אחרי שתקבל תשובה מהם נחשוב מה לעשות...
ישי התותח
קיבלתי היום מכתב שלא התקבלתי.
מה לעושים.
עם גישה כזאת לא תגיע לשום מקום.
או סיירת או ניירת.
בוא תענה על השאלה הבאה, חוץ מהקורס צניחה (שאותו אתה יכול לעשות גם באזרחות), מה השוני בין צנחנים לגבעתי?גולני? נח"ל?
הכומתה האדומה המדליקה?
תתאשת בן אדם, זה לא סוף העולם.
אני בעצמי לא ידעה למה אני כל כך רוצה לשרת רק ביחידת צנחנים.
אני פשות לא יכול לא להיות שם.
תמיד חשבתי ורציתי להיו אחד מהחברה העלו...מה לעשות אני לא יודעה.
אין מה לעשות, צריך להשלים עם המציאות.
אם הייתי בוכה על כל מקום שרציתי ולא הייתה לי אפילו אפשרות להגיע אליו הייתי בטוח מתאבד כבר...
מרימים את הראש הולכים לאחת החטיבות האחרות ונותנים שם את הכל...
יש לא מעט סיפורים על אנשים שלא עברו גיבוש צנחנים אבל בסוף הצליחו להגיע לפלס"רים למיניהם ואפילו סיפור אחד שמעתי שאחד הצליח להגיע לשייטת בסוף.
בקיצור, קח בקלות, בסופו של דבר כולם עושים אותו דבר, אתה רק צריך להתרגל לרעיון שתעשה את זה אבל לא בצנחנים.
ישי התותח
אני פשות לא מאמין...
אולי יש סיקוי שאני יקבל עוד צ'אנס אחרון לניתקבל? אולי לדבר על זה אם קצין מיון?
או שזה הסוף?
מה הקשר, זאת היתה סתם דוגמה כי זה ההבדל היחיד בין צנחנים לבין כל השאר..מה גם שזה רק 5 צניחות נראה לי ויותר מזה כנראה שלא תצנח =\
אחי אתה סתם מתבאס, לכל יחידה יש את ה+ וה- שלה..אתה צריך להרים תראש ולהמשיך הלאה.
הגיבוש הזה גם לדעתי הוא סתם פוזה, כלומר הגיבוש נעשה רק בגלל הביקוש הרב ליחידה, מה תכלס הם מחפשים? אותו דבר מה שגבעתי מחפשים.
יש להם גיבוש כי פעם היה גיבוש אז המסורת נשמרה.
בכל מקרה, אתה צריך לשנות תגישה שלך, כי עם גישה כזאת לא תגיע רחוק..באמת.
אפשר לקבוע איתו פגישה דרך מדור סיירות?
או רק דרך שליחת מכתב מאתר aka.idf.il\giyus?
אבל אני לא מבין למה לא קיבלו אותי...
אני מצו ראשון בקשתי להיות בצנחנים...אקשיו אני מרגיש כאילו הצבא עשתה לי את זה דפקה.
אני אפילו חושש שאני קבר לא רוצה שירות...אני ידעה שזה לא טוב.
טוב אתה מתחיל לזיין את השכל עכשיו... הצבא עושה לך דווקא?
כנראה שלא התאמת לצנחנים וזהו.
ישי התותח
אחי מה אתה דואג תאמין לי שאחרי שנה בצבא לא אכפת לך באיזה חטיבה אתה העיקר שאתה בצה"ל ואתה לוחם זה סתם חרטא של צעירים כל המחשבות האלה שיש משהו שונה במהות של החטיבות... מה שמשנה זה איך החבר'ה שמשרתים איתך, איך המפקדים שלך ואיזה פעילות אתה הולך לעשות וזהו... עזוב את כל הדיבורים האלה של פוזה צריך להתרכז בתחל'ס....
ויודע מה אני התגייסתי לגבעתי די שבוז כי רציתי סיירות ובסוף נהנתי חבל על הזמן הכרתי אנשים ממש מעולים שעוזרים לך ונותנים לך את האוכל שלהם כי אתה ירדת משמירה והם התחבשנו באוהל... אין מה לעשות מה שקובע זה השירות לא המקום. וזה תופס לכל דבר...
ובקשר לזה שאולי אתה לא מתאים וזה ... זה לא אומר שאתה לא טוב זה אומר שהמכסה של אנשים עם נתונים כמו שלך מלאה ואין להם מקום יותר... החטיבות מחויבות להיות הטרוגניות (מגוונות) ולכן אי אפשר שחטיבה אחת תיקח את כל הבררה ואחת תקח את כל התותחים... אין מה לעשות זה המצב חבל לשבור את הראש על זה.
נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 01-06-2008 בשעה 20:13.