מישהו אמר לי שיש תוכנה לריענון קצב תמונות המסך\ריענון המשחק למשחקים, שהגרפיקה תיהיה טובה יותר..
פשוט שחכתי את השם של התוכנה, מה שאני יודע שהיא חד פעמית, זה אומר משתמשים פעם אחת ולא צריך להפעיל אותה יותר.
מישהו אמר לי שיש תוכנה לריענון קצב תמונות המסך\ריענון המשחק למשחקים, שהגרפיקה תיהיה טובה יותר..
פשוט שחכתי את השם של התוכנה, מה שאני יודע שהיא חד פעמית, זה אומר משתמשים פעם אחת ולא צריך להפעיל אותה יותר.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
למה אתה מתכוון שאתה אומר ריענון?
אם מדובר בקצב ריענון המסך אז ניתן לשנות אותו מהגדרות התצגוה שבוינדוס. בכל מקרה המקסימום כמובן הוא המומלץ בLCD לרוב וכמעט תמיד המקסימום הוא 60HZ בעוד ב מסכי CRT המקסימום הוא 85
לא מומלץ לשחק עם קצב הרענון, מומלץ להשאיר אותו כמו שהוא.
ואין תוכנה שמשפרת, זה בהגדרות המשחק ולפי כרטיס המסך שלך.
אתה לא מסביר נכון!אין כזאת תוכנה..
אולי יש שמשפרת טיפה את הFPS ומריצה טיפה את המשחק אבל זה לא קשור!.
אתה צריך לסגור חלונות שמאיטים את המשחק..,ולשנות משהו בהגדרות תצוגה ותצורה בווינדוס או במשחק..
סמוך עליי לכול אחד יש כזה דבר עם בעיה שהמשחק איטי..
מי שמע על תוכנה שמריצה את המשחק וצריך להשתמש בה רק בה פעם אחת?
.
אה וזה לא קשור לרענון אם כל פעם המשחק יתרענן לא תוכל לשחק!
שלום לך mayboy1
נא לא להקפיץ הודעות ישנות ולא לעשות דאבל
נעול