נראה לי אני אלך על הגרביונים קראתי עכשיו קצת באינטרנט והיה או פילטרים (כמו של מזגנים) שעושים יותר רעש וחוסמים יותר אוויר או את הגרביונים שהבנתי שלא חוסמים כמעט את האוויר ותופסים טוב את האבק... והם בצבע שחור אז זה גם מסתדר עם הצבעים של המארז![]()
נראה לי אני אלך על הגרביונים קראתי עכשיו קצת באינטרנט והיה או פילטרים (כמו של מזגנים) שעושים יותר רעש וחוסמים יותר אוויר או את הגרביונים שהבנתי שלא חוסמים כמעט את האוויר ותופסים טוב את האבק... והם בצבע שחור אז זה גם מסתדר עם הצבעים של המארז![]()
|
|
כן זה פלייר עם סכין מספריים משייף מסור ועוד איזה 2 - 3 דברים...
השתמשתי בסכין ובמשייף בעיקר... במסור השתמשתי אבל מעט יותר אה וגם במספריים השתמשתי בשביל הזוויות
OMG
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בהתחלה שקראתי חשבתי לדרמן זה איזה משו כזזה חשמלי אנערף
פאק!
לא עלה בדעתך לעשות את זה בדרך היותר קלה וטובה?
דאמ...
הבעיה היא שהפלסטיק שקוף ורואים כל סדק הכי קטן והסדקים האלה נוצרים בלי בעיה בגלל שהפלסטיק לא אוהב להיחתך כל כך בניגוד לברזל... אז רציתי ללכת על בטוח... לחבר שלי יש ג'קסואו אבל לא ידעתי מה זה יעשה לפלסטיק
ג'קסואו-מסור חשמלי כזה?
אם זה זה זה ממש היה הורס את הפלסטיק...
אפשר לעשות אם מקדחה ומשייף כזה חור ואז להגדיל אותו עוד ועוד היה יוצא אסטטי ויפה בלי סדקים...
אבל לא נורא...אפשר לשים איזה 4 לדים ככה מסביב ולעשות מהסדקים האלה עיצוב כזה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוספתי עכשיו עוד מאוורר 120מ"מ... סה"כ 3 120מ"מ 1 92מ"מ 1 80מ"מ ...
2 מקדימה 1 למטה אחד מאחורה שפולט ואחד בצד שזורק על כל המערכת...
אתה לא הבנת עדיין משהו קטנטן...המאוורר למעטה לא נותן לך גרוש אבל ממש לא נותן לך כלום!!! מאוורר צריך לקחת אוויר ממקום כל שהוא.... והוא סתם דחוס אצלך שם למעטה ולא נותן כלום הוא צריך מרווח...